КБ Финал:"Ботев"-"Лудогорец"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Re: Ботев е на 11-ти финал за Купата

Мнениеот za nas e toj religiq » 24 апр 2014 20:30

fen-fen написа:
canary написа:
IvailoRz написа:Предполагам ,че около 4-5000 билета ще са ни достатъчни ;)

Реално не повече от 2500-3000 е моето виждане, ако не ви отпусне някой безплатен билет с обяд към него Кирчо. Предвид на факта че проблеми на стадиона не би трябвало да има с ваши фенове, не би трябвало да има буферни зони и прочие. Да ви дават там 3-4000 местенца на централната и другото да бъде залято от жълто-черното море!

Абе все за безплатни билети говорите, че давал Киро и започвам да се чудя аз ли съм най простия, че досега един път такъв не ми е даден и все си купувам!? Или като като дойде реда ми на гишето безплатните билети са свършили :o ...........От жена ми знам, че на шефовете в Биовет се дават билети, и то за мачове, които са със слаб зрителски интерес. Вижте, това със безплатните билети е много преувеличена история. Киро от въздуха иска пари да прави, и това доказва добрия му бизнес нюх! Не раздава, не подарява не пилее. При него всичко е точно пресметнато. Така, че ние билетите си ги плащаме.......Общината съвместно с частния бизнес осигуряват транспорт, Биовет също осигурява собствените си 5-6 автобуса и това е. Не виждам нищо ненормално в това. Всякакви други твърдения са дрънканици хвърлени в пространството.
Та по темата.....определено присъствието на жълто черните ще бъде по голямо в предвид на това, че вашата фенска маса е и по голяма. Ние вероятно ще сме около 2-3 хил, но в делничен ден толкова....... ;) Важното е на трибуните да стане празник и да гледаме хубав футбол!

Остави , кой какво ти говори ;) На всички е ясно отборите какъв потенциал имат от към публика ! Аз също съм бил на финал за който е имало осигурен безплатен транспорт ! Билет до сега безплатен не съм получавал от никъде ! Това обаче не пречи ако някой от 6те ми работници изяви желание да му купя билет ! Така че не виждам какъв е проблема , ако имам 1000 работници и имам финансовата възможност, ще купя на всички които искат билет ,само защото ми е кеф ! На кой и какъв му е проблема , къде и за какво си харча парите :? Така че всички на финала , пък каквото сабя покаже и да не ти пука , силните винаги са одумвани и оплювани ;)

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 24 апр 2014 22:21

boabbb написа:Ботев и Лудогорец ще правят ШОУ по трибуните :mrgreen: :lol: :lol: Ботев били на 11-ти финал за купата

Изображение

Предлагам, поради големият зрителски интерес, финалът да се премести на "Шукрю Сарачоглу" :mrgreen: :lol: :lol:

Аз предлагам върху твойта мадър :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 24 апр 2014 22:27

Само дето вие не сте Ботев, а съвсем нов клуб.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
FILIP1912
Контакти:

Мнениеот FILIP1912 » 25 апр 2014 00:08

1982 написа:Само дето вие не сте Ботев, а съвсем нов клуб.

Според нас не сме нов клуб, според БФС и УЕФА също не сме нов клуб. Дали сме нов клуб според завистливи комплексарчета, чиито отбори не са намерили място на финали ми е през.......
Изображение

dobermanche
Контакти:

Мнениеот dobermanche » 25 апр 2014 08:30

ДГД на всички доброжелатели. На хората от Разград само им пожелавам да са повечко и да си направим заедно шоуто без глупости, яко пеене и хорео, без обиди. Дано само Кирилчо не реши да опорочи мача с някой поръчков рефер, защото колкото и да ви харесвам отбора, все ще се намери кой и къде да ви подпре. а нямате нужда...На финалът мисля , че ще има дузпи или поне продължения, и двата тима са равностойни откъм потенциал, просто крейзитата са по рутинирани. А , да не изключваме и фактора "Мъри" , защото един състав с титуляри огнянов и сърмата и мачът отива по дяволите...Само Ботев, да се стяга Бургас, идваме....

El_Brujo

Мнениеот El_Brujo » 25 апр 2014 09:39

1982 написа:Само дето вие не сте Ботев, а съвсем нов клуб.

УЕФА смята, че сме си стария клуб, иначе нямаше да ни дадат лиценз миналата година. Така че твоето мнение най-много да го напечатаме на тоалет папир.

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 25 апр 2014 19:08

Хубаво е, че стадионът ще се понапълни. Четвъртък е кофти ден, но могат да се заформят някакви врътки с дни отпуск ;) Силите ни са изравнени, може един от двата отбора да придобие по-ясно игрово предимство заради по-добра собствена или по-лоша моментна форма на противника, но още е рано да се прогнозира това. Има здрави мачове дотогава, натрупва се умора в "Лудогорец", никой не е застрахован и от контузии, с оглед на безумния начин, по който играят редица от отборите в защита, така че... да изчакаме до навечерието на мача 8-) Но който ни отписва, ще направи голяма грешка ;) ...
Изображение Изображение

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 26 апр 2014 09:20

Въпреки цялостната ми непоносимост към Кауна, ще присъствам в Бургас, не за друго, а заради името Ботев. Финал благодарение на ботевисткия дух и на нашата публика и въпреки Стоилов. На финал сме, но дори и да спечелим купата, трябва да изпратим мастията с едно мощно - Мъри - Курво :!:
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 28 апр 2014 07:37

Разбрах, че оставането на Стоилов е обвързано със спечелването на купата. От нас зависи какво ще изберем - аз избирам загубен финал и нов треньор, пред някаква купа и още един сезон мъка. Нека всеки да направи своя избор. Без подкрепа от публиката няма как да спечелим този финал. Решението е бойкот и антиподкрепа.
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 28 апр 2014 08:21

Разбрахме, че цената да се махне Кауна е да саботираме Ботев на финала за купата.
Каква е цената да спрем да четем яростният ти анти-обективизъм и негативизъм?
105 години / 4 поколения ботевисти!

Върни се в “Ботев”