fen-fen написа:canary написа:IvailoRz написа:Предполагам ,че около 4-5000 билета ще са ни достатъчни
Реално не повече от 2500-3000 е моето виждане, ако не ви отпусне някой безплатен билет с обяд към него Кирчо. Предвид на факта че проблеми на стадиона не би трябвало да има с ваши фенове, не би трябвало да има буферни зони и прочие. Да ви дават там 3-4000 местенца на централната и другото да бъде залято от жълто-черното море!
Абе все за безплатни билети говорите, че давал Киро и започвам да се чудя аз ли съм най простия, че досега един път такъв не ми е даден и все си купувам!? Или като като дойде реда ми на гишето безплатните билети са свършили...........От жена ми знам, че на шефовете в Биовет се дават билети, и то за мачове, които са със слаб зрителски интерес. Вижте, това със безплатните билети е много преувеличена история. Киро от въздуха иска пари да прави, и това доказва добрия му бизнес нюх! Не раздава, не подарява не пилее. При него всичко е точно пресметнато. Така, че ние билетите си ги плащаме.......Общината съвместно с частния бизнес осигуряват транспорт, Биовет също осигурява собствените си 5-6 автобуса и това е. Не виждам нищо ненормално в това. Всякакви други твърдения са дрънканици хвърлени в пространството.
Та по темата.....определено присъствието на жълто черните ще бъде по голямо в предвид на това, че вашата фенска маса е и по голяма. Ние вероятно ще сме около 2-3 хил, но в делничен ден толкова.......Важното е на трибуните да стане празник и да гледаме хубав футбол!
Остави , кой какво ти говори