Тошко Неделев отново в Ботев!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тошко Неделев отново в Ботев!
Ако е истина голям провал за Тошко . По-добре да играе в някой отбор от втора Бундеслига под наем . Дано не тръгва по стъпките на Домовчийски .
Levskar_90 написа:Нормално бързо го разкриха в Германия, че за нищо не става и сега ще се връща.
За пореден път се убеждавам,че във форумите пишат големи олигофрени,нищо неразбиращи от футбол.Значи,ако на някой юноша от вашия отбор например не му се даде шанс,а според вас заслужава,то той бил пренебрегнат и се убивали таланти по този начин.Но ако на независимо кой БГ футболист не му се даде шанс в чужбина,то той бил разкрит и за нищо не ставал.Моля някой от футболните академици тук да ме осветли мен невежата,колко игрови минути има Неделев в Майнц? И как така са го разкрили за въпросните изиграни минути.
Искам само да кажа,че от самото начало този трансфер беше огромна грешка,както за клуба ни,така и за футболиста.
Дано се върне и тогава ще има ето това: http://www.youtube.com/watch?v=5f65r6LFpv8
Пък нека Тошко да не ставал
El Commandante написа:Mirolio написа:Ха-ха-ха...Тошо разкрит! На всички играещи в България футболисти таванът им е Лудогорец или Левски/ЦСКА. И ако някой заблуден мениджър пробута някое БГ менте навън за около 6 месеца го разкриват. В Майнц вече няколко пъти се пише, че Неделев е Fehlschlag (погрешен удар) на пазара на евтини източноевропейци. ЕДин журналист, казва се Андрю Бауер даже беше изказал съмнение, че са им пробутали друг играч (брат или братовчет) вместо въпросния. Те не можеха да повярват, че това момче е играло първа лига и ЕКТ. Бяха писали, ше имал уменията на всеки трети активно играещ футбол ученик-гимназист ! Голям смях! Айде канарииии....!!
Толко тъпотии на едно място отдавна не бях чел,ей Богу...
Аз не отдавна,а никога не бях чел.
Ами, ако новината е партенка и Тошко продължи да е играч на Майнц, форумните капацитети ще се извинят ли за помията, която изляха в темата.
Или както винаги, ще се покрият и ще чакат удобен шанс отново да хейтват.
Или както винаги, ще се покрият и ще чакат удобен шанс отново да хейтват.
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Хмм той па колко пъти е пробван в игра та бил разкрит?
Съгласен съм, че е възможно физическата му подготовка да не е на ниво (немско), в България тя често е пренебрегвана. Ако това е проблема обаче в Майнц могат да го решат (а нищо чудно точно с това да са се занимавали досега).
И накрая: може би ако се върне в Ботев това ще е крачка назад, но ако в А група масово остават да играят най-добрите играчи на всички отбори не мислите ли, че и шампионата би бил по стойностен?
Съгласен съм, че е възможно физическата му подготовка да не е на ниво (немско), в България тя често е пренебрегвана. Ако това е проблема обаче в Майнц могат да го решат (а нищо чудно точно с това да са се занимавали досега).
И накрая: може би ако се върне в Ботев това ще е крачка назад, но ако в А група масово остават да играят най-добрите играчи на всички отбори не мислите ли, че и шампионата би бил по стойностен?
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
- za nas e toj religiq
- Контакти:
Абе момци , Бербатката колко игра първия сезон за Левъркузен
Истината е че нашите футболисти отстъпват физически на 90% от западните ! Съвсем нормално е да го приведът първо в добра физическа форма и чак тогава да почнат да го налагат ! Едва ли някой от Майнц иска да си съсипе талантливия играч , като го пускат неподготвен на терена ! Убеден съм че Тошко няма да го пуснат в Ботев , тепърва ще го налагат в Майнц!
- El Commandante
emo_75 написа:Искам само да кажа,че от самото начало този трансфер беше огромна грешка,както за клуба ни,така и за футболиста.
Съгласен!
Трябваше да се изчака още една година..
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
Това ще е най-доброто за Неделев. В своя си отбор. Не му трябва чужбина, а рамо от собственика на Ботевъ. Един приличен договор с една хубава заплата. Условия има - остава той да направи всичко възможно да развива потенциала си!
Много ще се радвам за това момче, ако наистина се върне в Ботевъ! С такива футболисти инвестициите на всеки клуб придобиват смисъл, а българския футбол ще трупа самочувствие!
Много ще се радвам за това момче, ако наистина се върне в Ботевъ! С такива футболисти инвестициите на всеки клуб придобиват смисъл, а българския футбол ще трупа самочувствие!
баце,
ти изби рибата и утепа кита!
НЕ МОЖЕ ДА ИМА СТОЙНОСТЕН ШАМПИОНАТ У БГ!
Ако ще да ги играят Меси, Роналдо, Марадона, Пеле, Рийкард, Гулит, Ван Бастен, Буфон и който се сетиш.....
Ше се борат на терена със зъби и нокти и СЪДИЯТА ше обезмисли борбата. Или па как си представяш: вуиза ти Гигс смена у 78-мата минута, водите с 2:0 и нарежда на отбора "момчета играеме за равен"! Кой ше го чуе и ше го изпълни,а?
Скапания БГ фетбол почва от БОСОВЕТЕ, минава през техните марионетки от БФС и се вижда на терените! Дотам стигнаха безсрамниците, че плащат на ПУБЛИКА да ги гуеда под формата на "фен клуб" Е, що да не ти изпълни некоя и друга мокра поръчка, кат му пращаш.....
и те така: НЕДЕЛЕВ, ОСТАНИ СИ В МАЙНЦ! Че може да получиш културен щок при завръщането, знае ли се?
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
scot написа:И накрая: може би ако се върне в Ботев това ще е крачка назад, но ако в А група масово остават да играят най-добрите играчи на всички отбори не мислите ли, че и шампионата би бил по стойностен?
баце,
ти изби рибата и утепа кита!
НЕ МОЖЕ ДА ИМА СТОЙНОСТЕН ШАМПИОНАТ У БГ!
Докато абсолютно всеки качествен играч напуска шампионата и тук се водят дървета - наистина. След като не си ми разбрал мисълта замълчи почтително ако обичаш.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein