С Мърито начело всеки мач на Ботев е тегав. Веротността да не го покрие късмета и този път е голяма, така че Локо София имат своите шансове.
Ако играчите ни нямат ден нищо добро не ни чака, защото на треньора ни вече отдавна не се разчита.
КБ 1/2 финал:"Ботев"-"Локо"София (3:1)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: КБ 1/2 финал:"Ботев"-"Локо"София
Ако не отстраним Локо София,Мъри е пътник.И Цецо няма да го спаси.
Ботев ще вкара 2-3 гола, а Локо Сф между 0 и 2.
Добри резултати биха били 2-0, 3-0, дори 3-1.
Не толкова добри 2-1, 3-2.
Надявам се публиката да даде своето, защото ако разчитаме само на Мъри ...
Добри резултати биха били 2-0, 3-0, дори 3-1.
Не толкова добри 2-1, 3-2.
Надявам се публиката да даде своето, защото ако разчитаме само на Мъри ...
105 години / 4 поколения ботевисти!
- ZinedineZidane
- Контакти:
Ако има нещо хубаво, това е, че ще сме домакини и в двете срещи. Важно е да се постигне победа, независимо каква.
Прогноза 2-0.
Прогноза 2-0.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Това е мача на сезона за нас,а и за домакините.Сигурен съм,че футболистите ще дадат всичко от себе си и с малко повечко шанс може и да успеем да измъкнем благоприятен резултат.
Прогнозата ми е 1-1
Прогнозата ми е 1-1
- slash1912
- Контакти:

Станимир Стоилов няма да прави никакви компромиси със състава си и ще пусне най-доброто, с което разполага в първата полуфинална среща от турнира за Купата на България срещу Локо Сф. Минев и Спрокел се завръщат, за да си партнират с Лукин и Данчо Христов в защита пред Стаховяк. Анисе и Иршак ще са в центъра на терена, а Куртеан и Вандер ще оперират по крилата. Головите машини Доре и Хамза ще си партнират в атаката, като първия имаше леки проблеми по време на тренировката вчера. Ако все пак Доре остане на пейката, което е много малко вероятно, Иван Цветков ще заеме мястото му, като това обаче няма да повлияе на подреждането на футболистите и те ще останат в познатото вече 4-4-2.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
- bulgaro
- Контакти:
Прогнозирам "изненада": 0 - 1, което няма как да е изненада.
Стоилов, ако ти е тъпо тук, разкарай се!
106 години Красота, Вяра, Борба !
106 години Символ на Пловдив !
- ZinedineZidane
- Контакти:
bulgaro написа:Прогнозирам "изненада": 0 - 1, което няма как да е изненада.
Разбирам ти позицията. Имаш право на такава, но малко прекаляваш. В крайна сметка, любимият отбор се бори за купа и бива малко позитивизъм. Мъри е ясен и ще му видим гърба до месец.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
- bulgaro
- Контакти:
Болшинството ботевисти споделят моята позиция, който не я споделя - мрази Ботев. Пъпеша в никакъв случай не трябва да стига дори до финал. Гаврим се с Левски-Спартак за калъфките и вечно вторите места, но ние май държим рекорда за най-много загубени финали. Аз съм присъствал на четири, нямам желание да изживея още един. Нека Локо София играят финал и да ни представят в Европа, заслужават го като един традиционен български клуб, дал на нашия футбол много. Нека и този провал да бъде "червена лампичка" за Цветан Василев, който по-рядко да се вслушва в "съветите" на баскетболни, волейболни и всякакви други "специалисти" покрай него и повече да обръща внимание на хората, обичащи безкористно Ботев.
106 години Красота, Вяра, Борба !
- slash1912
- Контакти:
bulgaro написа:Болшинството ботевисти споделят моята позиция, който не я споделя - мрази Ботев. Пъпеша в никакъв случай не трябва да стига дори до финал. Гаврим се с Левски-Спартак за калъфките и вечно вторите места, но ние май държим рекорда за най-много загубени финали. Аз съм присъствал на четири, нямам желание да изживея още един. Нека Локо София играят финал и да ни представят в Европа, заслужават го като един традиционен български клуб, дал на нашия футбол много. Нека и този провал да бъде "червена лампичка" за Цветан Василев, който по-рядко да се вслушва в "съветите" на баскетболни, волейболни и всякакви други "специалисти" покрай него и повече да обръща внимание на хората, обичащи безкористно Ботев.
Koгато започнеш да ходиш на мачове,тогава имаш право на такава позиция.Като гледам в този форум си единствения такъв.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]