25 кръг Нефтохимик -Ботев Пловдив 02.03.2014

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Re: 25 кръг Нефтохимик -Ботев Пловдив 02.03.2014

Мнениеот El Grande Capitan » 01 мар 2014 10:55

bulgaro написа:На Мъри, дори да му докарат Роналдо, Бейл и Меси, пак ще бъде страхлив треньор и ще излизаме за 0 : 0. И с какво разгромът на Нефтохимик ще ни помогне срещу Локо София, да не говорим срещу ФК Бардак София за Купата?

Па да поканим Гуардиола или Анчелоти,като ти не аресва Мъри?
ма последния път като проверих и двамата бяха заети....
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 01 мар 2014 10:58

Мисля, че до няколко кръга ще имаме нов треньор, не знам кой ще е, иска ми се да някой измежду Петър Пенчев и Костадин Видолов. Ще видим, времето ще покаже, от нас се иска единствено търпение и още малко настойчивост.
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
Tosh
Контакти:

Мнениеот Tosh » 01 мар 2014 11:02

bulgaro написа:На Мъри, дори да му докарат Роналдо, Бейл и Меси, пак ще бъде страхлив треньор и ще излизаме за 0 : 0. И с какво разгромът на Нефтохимик ще ни помогне срещу Локо София, да не говорим срещу ФК Бардак София за Купата?

Ако бяхме първи с 15 точки разлика, щях да намеря логика в желанието ти. Но предвид фактите, че отбора ни има нужда от обиграване за големите мачове, че се издънихме доста пъти в подобни двубои и че се намираме на 6то място и е невъзможно да се подценяват никакви срещи, то е повече от ясно, че този мач ще се играе с всичко най-добро. Така или иначе остават приблизително 15 срещи, тези футболисти нали трябва да си заслужат заплатите. Това за мен се явява идеален мач, за обиграване на състава.
est. 1912

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 01 мар 2014 11:03

bulgaro написа:Мисля, че до няколко кръга ще имаме нов треньор, не знам кой ще е, иска ми се да някой измежду Петър Пенчев и Костадин Видолов. Ще видим, времето ще покаже, от нас се иска единствено търпение и още малко настойчивост.

Ти коя точно част от изречението на Цв.Василев: "Нека изчакаме края на полусезона и тогава да направим равносметка" не разбра,че бълнуваш за треньорски смени по никое време?
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 01 мар 2014 11:12

El Grande Capitan написа:
bulgaro написа:Мисля, че до няколко кръга ще имаме нов треньор, не знам кой ще е, иска ми се да някой измежду Петър Пенчев и Костадин Видолов. Ще видим, времето ще покаже, от нас се иска единствено търпение и още малко настойчивост.

Ти коя точно част от изречението на Цв.Василев: "Нека изчакаме края на полусезона и тогава да направим равносметка" не разбра,че бълнуваш за треньорски смени по никое време?

Пича е ботевист,но си живее още в края на 80-те години.Иска да играем само с наши юноши,а треньора да е легенда на клуба.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 01 мар 2014 12:03

Почваме с тежката артилерия в нападение, и ако нещата са решени към 60-тата минута, вади Хамза и Доре, че и Огнянов, за заслужена почивка. Та да не стане беля като с Тошко...
Изображение Изображение

Потребителски аватар
sudromanista73
Контакти:

Мнениеот sudromanista73 » 01 мар 2014 13:32

botevbeerboys написа:
hetfield написа:Жалко е,че който има собствено мнение е под някакъв параграф.Много жалко хора.Радвайте се на хиксове,посрещайте отбор отпаднал от турнир,и се гордейте с Лудогорец.Честита Ви баба Марта.Аз имам малко по-голямо самочувствие и по-реална преценка.А за клубни симпатии който ме познава знае.Ако това е форум приемете всяко мнение,ако не е някой мод да и трие профила.Със здраве и успех!

Никой не ти пречи на мнението!Изразявай си го обаче на Лаута!Уважавам противниците си,когато излизат с истинските си имена!

Не говори глупости за потребители,които не познаваш и мнението им не съвпада с твоето... ;) Хубаво прочети какво е написал и тогава пиши...Относно мача,трябва да не победим с повече от три гола разлика.Не виждам за какво трябва да скачаме уверено на умряло куче,защото тогава то е най опасно,пък и не виждам какво самочувствие ще трупаме с по голяма победа.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 01 мар 2014 14:19

1:1
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Puldin
Контакти:

Мнениеот Puldin » 01 мар 2014 16:00

0:3. Надявам се на победа без контузени футболисти. ;)

Върни се в “Ботев”