kistendil написа:.........На всички ви идва реда-един по един,не се бутайте
Много се надявам тази самоувереност да ви изиграе лоша шега в неделя. Един мач и резултата от него няма да променят нищо! Ако загубим няма да се откажа от отбора си, както и ти няма да го направиш, нали? Една загуба ще е една от многото, но за разлика от много други, пишещи в този форум, съм видял и преживял много загуби на моя отбор. Не съм забравил времето на 80-те години, когато победите бяха рядкост, но знаех, че един ден нещата ще се преобърнат! Когото нещата се завъртяха, осъзнах, че и това ще свърши! Затова сега обяснявам на децата си, че победата не е най-важното. Вярно, сладка е и оставя незабравими спомени, но не е всичко! Вярата, надеждата и любовта са много по-важни. Много ми се иска да се върнат времената, когато всички ходехме заедно на мач. Още са живи спомените ми от ул. "Младежка", море от черно-бели и жълто-черни пловдивчани, тръгнали да подкрепят отбора на своето сърце! Един до друг, а не един срещу друг! Все ми иска от някой от тези мачове да започне ВЪЗРАЖДАНЕ на отношенията ни като истински пловдивчани! Това ще бъде крачка към това да бъдем отново горди синове и дъщери на този град!
А ДАНО, НО НАДАЛИ!
Добре казано!