Битката за Пловдив 08.12.2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Re: Битката за Пловдив 08.12.2013

Мнениеот slash1912 » 06 дек 2013 11:59

kistendil написа:
.........На всички ви идва реда-един по един,не се бутайте :mrgreen:

Много се надявам тази самоувереност да ви изиграе лоша шега в неделя. Един мач и резултата от него няма да променят нищо! Ако загубим няма да се откажа от отбора си, както и ти няма да го направиш, нали? Една загуба ще е една от многото, но за разлика от много други, пишещи в този форум, съм видял и преживял много загуби на моя отбор. Не съм забравил времето на 80-те години, когато победите бяха рядкост, но знаех, че един ден нещата ще се преобърнат! Когото нещата се завъртяха, осъзнах, че и това ще свърши! Затова сега обяснявам на децата си, че победата не е най-важното. Вярно, сладка е и оставя незабравими спомени, но не е всичко! Вярата, надеждата и любовта са много по-важни. Много ми се иска да се върнат времената, когато всички ходехме заедно на мач. Още са живи спомените ми от ул. "Младежка", море от черно-бели и жълто-черни пловдивчани, тръгнали да подкрепят отбора на своето сърце! Един до друг, а не един срещу друг! Все ми иска от някой от тези мачове да започне ВЪЗРАЖДАНЕ на отношенията ни като истински пловдивчани! Това ще бъде крачка към това да бъдем отново горди синове и дъщери на този град!
А ДАНО, НО НАДАЛИ!

Добре казано!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

dobermanche
Контакти:

Мнениеот dobermanche » 06 дек 2013 12:32

Напред канари...да размажем буферчетата, казвам го с голямо уважение към отбора и истинските им фенове. Но все пак- имаме си самочувствие, трябва да побеждаваме наред, дано и играчите да са го разбрали.

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 06 дек 2013 12:50

Аиде и от Mен едно скромно 0:2

Потребителски аватар
venko 1984
Контакти:

Мнениеот venko 1984 » 06 дек 2013 14:14

1-3

Потребителски аватар
kikooo1912
Контакти:

Мнениеот kikooo1912 » 06 дек 2013 14:37

kistendil написа:

Много се надявам тази самоувереност да ви изиграе лоша шега в неделя. Един мач и резултата от него няма да променят нищо! Ако загубим няма да се откажа от отбора си, както и ти няма да го направиш, нали? Една загуба ще е една от многото, но за разлика от много други, пишещи в този форум, съм видял и преживял много загуби на моя отбор. Не съм забравил времето на 80-те години, когато победите бяха рядкост, но знаех, че един ден нещата ще се преобърнат! Когото нещата се завъртяха, осъзнах, че и това ще свърши! Затова сега обяснявам на децата си, че победата не е най-важното. Вярно, сладка е и оставя незабравими спомени, но не е всичко! Вярата, надеждата и любовта са много по-важни. Много ми се иска да се върнат времената, когато всички ходехме заедно на мач. Още са живи спомените ми от ул. "Младежка", море от черно-бели и жълто-черни пловдивчани, тръгнали да подкрепят отбора на своето сърце! Един до друг, а не един срещу друг! Все ми иска от някой от тези мачове да започне ВЪЗРАЖДАНЕ на отношенията ни като истински пловдивчани! Това ще бъде крачка към това да бъдем отново горди синове и дъщери на този град!
А ДАНО, НО НАДАЛИ!

РЕСПЕКТ и от мен! Футболът не е война, трябва да осъзнаем това. Ако това за което говориш се случи, няма да има стадион в България, който да може да ни побере. Аз също си спомням тези времена и как ходехме два часа преди началото на мача и играехме белот на пейките за да убием времето, а по дърветата на стадиона имаше повече хора, отколкото птици сега :lol:

Потребителски аватар
usta6a
Контакти:

Мнениеот usta6a » 06 дек 2013 15:18

wannabe написа:
DarkPsy написа:Какъв приятел може да ти бъде този противен ,лилав венец?

Не с лошо, към половината ви публика, ДПС-ари :)

Верно ли, бре, Чоба :mrgreen:
Днешният локомотив пловдив е създаден през 1919 в Кюстендил

Потребителски аватар
botevist_75
Контакти:

Мнениеот botevist_75 » 06 дек 2013 16:55

kistendil написа:

А ДАНО, НО НАДАЛИ!

Ами и аз ги помня тези времена. Тогава като ученик с много свободно време,ходих и на някои от другите мачове на Локо,когато нямаше какво да правя.
И на мача ви с Лацио на ст."Пловдив" бях например. Но тогава отивах и си взимах билет. Нямаше човекоподобни с дебилни физиономии,мутренски прически и дъвчещи дъвка в лицето ми да ме питат от кой отбор съм и разни други простотии за да си купя билет.Голямата омраза тръгна от едни ваши "фенове",разбрали,че има такъв отбор след 2001 г.Старите локомотивци си останаха същите.С тях съм израстнал и досега нямам никакви проблеми с тях
Даже сме стояли един до друг на такива дербита.Колкото по-бързо се отървете от "буферите" и на мачовете тръгнат локомотивците,толкова по-добре за вас.

Потребителски аватар
kistendil
Контакти:

Мнениеот kistendil » 06 дек 2013 17:43

Голямата омраза тръгна от едни ваши "фенове".

Няма смисъл от този спор, защото ще стигнем до кокошката и яйцето - ваши, наши, и т.н ;)
подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!

Потребителски аватар
stanley56
Контакти:

Мнениеот stanley56 » 06 дек 2013 18:10

kistendil написа: Много ми се иска да се върнат времената, когато всички ходехме заедно на мач. Още са живи спомените ми от ул. "Младежка", море от черно-бели и жълто-черни пловдивчани, тръгнали да подкрепят отбора на своето сърце! Един до друг, а не един срещу друг! Все ми иска от някой от тези мачове да започне ВЪЗРАЖДАНЕ на отношенията ни като истински пловдивчани! Това ще бъде крачка към това да бъдем отново горди синове и дъщери на този град!
А ДАНО, НО НАДАЛИ!

Поздравления за написаното! Искрено се надявам хората, които мислят по този начин да стават все повече! Иначе за дербито - нека по-добрият отбор (жълто-черният ;) ) да победи!

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 06 дек 2013 20:42

ПОНЕЖЕ СЕ ЗАДАВА ДЕРБИТО В НЕДЕЛЯ, СЕ НАЛАГА ДА УТОЧНЯ...
МАЧОВЕТЕ МЕЖДУ БОТЕВ И ЛОКО СА СЕ ИГРАЛИ И ЩЕ СЕ ИГРАЯТ НЕ САМО ЗА ПЪРВЕНСТВО НА "А ГРУПА", А ИМА И МАЧОВЕ ЗА "КУПАТА НА БЪЛГАРИЯ"...
НА НИВО "А ГРУПА", ЛОКО ИМА ЛЕКО ПРЕДИМСТВО 3-РИ ПОБЕДИ, ЕДНА ОТ КОИТО СЛУЖЕБНО 3-0, СВЪРЗАНИ НАЙ-ВЕЧЕ С ХРИСТОЛОВИЯТ ПЕРИОД В БОТЕВ, А НЯКОЛКО ОТ ДРУГИТЕ ПОБЕДИ ИДВАТ ОТ ТОВА, ЧЕ КОГАТО ТЕ ИЗПАДАХА БОТЕВ ИМ... ДАВАШЕ МАЧОВЕТЕ ЗА ДА СЕ СПАСЯТ!
КАТО СЕ ВЗЕМАТ В ПРЕДВИД ИГРАНИТЕ МАЧОВЕ ЗА "КУПАТА НА БЪЛГАРИЯ" ОБАЧЕ, БОТЕВ ВОДИ С 5-ЕТ ПОБЕДИ В ПОВЕЧЕ В ТОЗИ ТУРНИР!
И ТАКА КАТО ЦЯЛО ВЪВ ВСИЧКИ ИГРАНИ МАЧОВЕ МЕЖДУ ДВАТА ОТБОРА БОТЕВ ИМА 2-ВЕ ПОБЕДИ В ПОВЕЧЕ!
СВИКНАЛИ СМЕ НЯКОЙ ДА ГЛЕДА НА СВЕТА САМО В ЧЕРНО И БЯЛО, НО ЖИВОТА Е ЦВЕТЕН И ТОВА ДА ИЗКАЗВАШ САМО ТОВА КОЕТО ТИ Е УДОБНО, НЕ ОЗНАЧАВА ДА КАЗВАШ ИСТИНАТА!
АКО ИМА НЯКОЙ, КОЙТО МОЖЕ ДА ОБОРИ СТАТИСТИКАТА, НЕКА ГО НАПРАВИ!
САМО БОТЕВ!!!

Върни се в “Ботев”