Бултра трейлър преди мача

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

СТАМАТ

Re: Бултра трейлър преди мача

Мнениеот СТАМАТ » 13 сеп 2013 14:50

Мляко с ориз написа:
praistoria написа:
IrtishVezalov написа:Абе, аз да не съм юрист, да казвам кое е морално и кое не?! Аз казвам, че феновете на Локо тормозят тези на Ботев, ако ще да са майки, деца, пенсионери, сакати, слепи и така на татък

Че те циганите в цяла България тормозят българите ;) .

Това е абсурдно изказване: в 340 000-ен град и в 500-600 000 област как точно феновете на локото (сумарно сигурно към 100 000 фенове) "тормозят" тези на Ботев (към 200 000 ) ??Аз до сега веднъж не съм бил "тормозен" и не познавам някой да е бил бит ако не си го е търсил преднамерено. Сега, ако решиш да си покажеш цялата селяния и се развикаш по средата на мач разни обиди за другия отбор докато си в неговия сектор и те "тормозят", очевидно или имаш ментални проблеми или си жена със съмнителен морал на предното дебри ;) .

В тая област, с изключение на Асеновград, другаде фенове и двата отбора нямате. Плюс минус някое от селата като Маноле примерно. Така че няма как да сте 100 000 и 200 000 феновете на двата отбора, колкото и да ви се иска. Аз познавам поне 5 човека от Пловдив, които не са за нито един български отбор, а за чуждестранен. Има такива и в този форум дето пишат и не са за Локото и Ботев, нито други. Има и левскари и цесекари, малко, но има. Има и такива, които им е през оная работа за футбола. Изхвърляте се много.
Иначе феновете на Ботев, че са повече, повече са. Ама и като селски изцепки бият тези на Локомотив в пъти.

Според мен само тази година, Левски загуби около 10 000 привърженици, а Ботев спечели 15 000 в Бургас, Хасково, Стара Загора, София, Русе, Варна и от други кътчета на красивата ни Родина!:)))
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 13 сеп 2013 14:51

Тралала написа:Каза човекът с име......мляко с ориз.....WTF!?!?!

Що нещо имаш да кажеш ли ТРАЛАЛА? Ясно, че си тралала, ама не е нужно да го показваш нагледно :lol:
СТАМАТ- не говориш сериозно нали :lol: С едно участие в ЕКТ не се става фен. Пазете се от такива фенове, че ще станете като "пишман грандовете" дето по села и паланки имат фенове на две ракии и салати, дето не са стъпвали на мач. Може да оставихте приятни впечатления с играта си в ЕКТ и с публиката си, но дотам ;) Няма ка някой който е от Бургас, Варна, София, Стара загора или от където и да е в радиус на 20 км от Пловдив да ви стане истински фен ;) Това важи и за всички отбори, включително двата "гранда". Симпатии да, но дотам. Те и Любимец станаха симпатични с играта и победите си ;)

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 13 сеп 2013 14:58

Agnostic front 1912 написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=o6Im9GEfU8g[/youtube]

Аууу... Клипът е потресаващо добър, бравос на Владо Милев и Ко.! Студио Севън Хилс за пореден път показаха на тия бледи имитатори от сметищято зад ВСИ, откъде изгрява слънцето.

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 13 сеп 2013 15:01

Мляко с ориз написа:
Тралала написа:Каза човекът с име......мляко с ориз.....WTF!?!?!

Що нещо имаш да кажеш ли ТРАЛАЛА? Ясно, че си тралала, ама не е нужно да го показваш нагледно :lol:
СТАМАТ- не говориш сериозно нали :lol: С едно участие в ЕКТ не се става фен. Пазете се от такива фенове, че ще станете като "пишман грандовете" дето по села и паланки имат фенове на две ракии и салати, дето не са стъпвали на мач. Може да оставихте приятни впечатления с играта си в ЕКТ и с публиката си, но дотам ;) Няма ка някой който е от Бургас, София, Стара загора или от където и да е в радиус на 20 км от Пловдив да ви стане истински фен ;) Това важи и за всички отбори, включително двата "гранда".

Говоря напълно сериозно!! Тези фенове не са от онези, по селата, дето гледат класирането! Едно време беше така -Льевски и ЦСКА. Сега тенденцията е друга! Ние си имаме достатъчно "ИСТИНСКИ ФЕНОВЕ"!! Знаеш ли колко много льевскари има, и то в "червата", дето гледат мачове само по ТВ?
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Потребителски аватар
Rooster1912
Контакти:

Мнениеот Rooster1912 » 13 сеп 2013 15:03

Клипчето е направено за отрицателно време и отново е в пъти над циганското.

Студио Севън Хилс / Studio Seven Hills сподели връзка.
преди 2 часа
Не мислихме да правим нов клип, но излезлите в предните дни на тази седмица бледи подобия на работата ни, както и изпълнените с едипов комплекс и такъв за малоценност декларации и коментари из сайт-овете, се заехме да се потрудим и отново жълто-черната общественост да се зарадва и зареди с хъс за победа! Благодарим ви на всички!
УСПЕХ МОЙ БОТЕВ!

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 13 сеп 2013 15:06

Rooster1912 написа:Клипчето е направено за отрицателно време и отново е в пъти над циганското.

Студио Севън Хилс / Studio Seven Hills сподели връзка.
преди 2 часа
Не мислихме да правим нов клип, но излезлите в предните дни на тази седмица бледи подобия на работата ни, както и изпълнените с едипов комплекс и такъв за малоценност декларации и коментари из сайт-овете, се заехме да се потрудим и отново жълто-черната общественост да се зарадва и зареди с хъс за победа! Благодарим ви на всички!
УСПЕХ МОЙ БОТЕВ!

Е то едва ли някой се е съмнявал, че тая копи-пейст лилава дружина за "бране на жУлязо", ще направи копие, което да е по-добро от оригинала 8-)

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 13 сеп 2013 15:13

Много жълта диария и комплекси в тоя клип. Ще ми се Локомотив да ги бият като гости и после да им гледам посраните физиономии.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 13 сеп 2013 15:23

Изображение

Лидера на агитката на жълтите :mrgreen: Модератора да не показва двоен стандарт като трие майтапите с Ботев, а турската чета я остави. На всичкото отгоре някакъв дебил писа, че виждал Христо Бонев там. До всички жълти: Христо Бонев е играч, какъвто не сте имали, а едва ли ще имате и нямате право да се подигравате с легенда на националния отбор и втори по резултатност за България за всички времена. Не съм фен на Коко Пд, но ще ги подкрепям в събота, защото жълтите станахте много дразнещи, откакто мустака дойде при вас заедно със Сопот.
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Rooster1912
Контакти:

Мнениеот Rooster1912 » 13 сеп 2013 15:25

Син до гроб_ написа:Много жълта диария и комплекси в тоя клип. Ще ми се Локомотив да ги бият като гости и после да им гледам посраните физиономии.

Гадно ли е да те бият като "биче у дувар", рогатко :mrgreen:

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 13 сеп 2013 15:29

boabbb написа:...

Между другото, Митьо Селяка си е потомствен локомотивец. Синът му даже е бил в ръководството им по времето на Филчо Колев, който сега е в затвора (и дори там, пак е по-добре от някои други...)

Иначе Ристе Бърдоква много си го тачим и ние. Думата му се чува и ние винаги я приемаме 1 към 1 като чиста монета! Като например това:

Изображение

Върни се в “Ботев”