Мляко с ориз написа:praistoria написа:IrtishVezalov написа:Абе, аз да не съм юрист, да казвам кое е морално и кое не?! Аз казвам, че феновете на Локо тормозят тези на Ботев, ако ще да са майки, деца, пенсионери, сакати, слепи и така на татък
Че те циганите в цяла България тормозят българите.
Това е абсурдно изказване: в 340 000-ен град и в 500-600 000 област как точно феновете на локото (сумарно сигурно към 100 000 фенове) "тормозят" тези на Ботев (към 200 000 ) ??Аз до сега веднъж не съм бил "тормозен" и не познавам някой да е бил бит ако не си го е търсил преднамерено. Сега, ако решиш да си покажеш цялата селяния и се развикаш по средата на мач разни обиди за другия отбор докато си в неговия сектор и те "тормозят", очевидно или имаш ментални проблеми или си жена със съмнителен морал на предното дебри.
В тая област, с изключение на Асеновград, другаде фенове и двата отбора нямате. Плюс минус някое от селата като Маноле примерно. Така че няма как да сте 100 000 и 200 000 феновете на двата отбора, колкото и да ви се иска. Аз познавам поне 5 човека от Пловдив, които не са за нито един български отбор, а за чуждестранен. Има такива и в този форум дето пишат и не са за Локото и Ботев, нито други. Има и левскари и цесекари, малко, но има. Има и такива, които им е през оная работа за футбола. Изхвърляте се много.
Иначе феновете на Ботев, че са повече, повече са. Ама и като селски изцепки бият тези на Локомотив в пъти.
Според мен само тази година, Левски загуби около 10 000 привърженици, а Ботев спечели 15 000 в Бургас, Хасково, Стара Загора, София, Русе, Варна и от други кътчета на красивата ни Родина!:)))