ЛЕ:Щутгарт-Ботев Пловдив FT 0:0 (1:1)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЛЕ:Щутгарт-Ботев Пловдив (1:1)
Прогноза не искам да давам успех и дано ги отстраните.
Много му е рано на Ботев да има шансове в такъв мач. Не че не искам де, но ще е нещо като 6-ца от тотото. Рано му е и шампион да става, но това е доста по-възможно. Надявам се на приличен резултат и най-важно игра. Щото вчерашния резултат не беше лош, но играта беше леко срамна. 

- El Commandante
bnborisov написа:но играта беше леко срамна.
Играта от вчера е по-добре да не я коментираме,защото ако срещу Щутгарт играем така,ше ни качат на петица тролей минимум.
Аз съм убеден обаче че срещу швабензи ще видим съвсем друг Ботев...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
coruna_depor написа:stn написа:Отново без да си дават зор Щутгарт ще вземат нужното
за съжаление, с оглед на първия мач, в който Щутгарт направиха точно това, което си описал - една приятна контрола - съм съгласен с прогнозата ти
единствения шанс на Ботев е някак да докопа гол от статично положение или грешка на швабите и тотално да затвори играта...да забърка цимент с марка "Миньор" или поне "Черно море"
Ние цимент не можем да бъркаме. Ако открием резултата може да вкараме втори или трети гол при добро изпълнение на контраатаки, но затворим ли се Щутгарт ще изравнят много бързо.
- El Commandante
rumbata написа:Ние цимент не можем да бъркаме.
В интерес на истината, отзад въобще не сме зле,в момента е много трудно да ни се вкара гол,като не искаме да ни се вкарва гол-справка Щутгарт и Литекс,въпроса е че въобще не ни е там силата и в тва отношение мен Мъри много ме кефи-рядко пуска хора за да пази резултат-вкарва такива че да вкарваме повече, това е хубаво....
Но определено не сме като Бироя или Доко дето в три-четири последователни мача излизат само за да се наредят всички пред голлинията за да не пуснат топката да влезе,а па напред-ако имат ден...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
- nicromanser
- Контакти:
УСПЕХ И ОТ МЕН НО ВСЕ ПАК 4-1 ОЩЕ В ПЪРВИЯ МАЧ СЕ ВИДЯ ГОЛЯМОТО ПРЕВЪЗХОДСТВО НА ГЕРМАНЦИТЕ 1-1 БЕШЕ МАКСИМУМА
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ[/center]
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ[/center]
Успех! Мисия трудна,но не и невъзможна.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

- modor
- Контакти:
Смело и безотговорно казвам 2-2 

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
ЕМИЛ написа:2-0
Виждам, че и на мача на Лудогорец пак даваш 2:0 за Партизан, а сега и за Щутгарт. Ти явно не си българин?!

Моята прогноза е 0:1 за Ботев с гол на Тошко Неделев след 75 мин. ще е гола.

"България може и трябва да се нареди между първите футболни сили в света, а това ще стане, когато всеки младеж от полуфутболните обувки заживее с тази мисъл." Георги Аспарухов