Защо и как Ботев Пловдив започна от В група!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Re: Защо и как Ботев Пловдив започна от В група!

Мнениеот Blue1914 » 09 юли 2013 14:41

1. Само на един отбор ли е било приемник дружеството от 1990- Да или Не?
2. Предаден ли е този отбор на Христолов- Да или Не?
3. Върнат ли е този отбор от Христолов или от синдик обратно на дружеството- Да или Не?

Три едносрични отговора. Оговорете си самички.

[offtopic]А това с Пешо Кучето е съвсем друга бира... Изобщо не очаквам да сте на ниво да го разберете. :mrgreen: Тук говорим за ЕДИН отбор с ЕДИН лиценз, който се озовава в ръцете на ЕДНО лице или дружество. Дали този отбор е придобит правомерно е друга тема, но той пак си остава автентичения такъв и продължава нормалния ход на развитието си и на историята си според икономичестака и политическата обстановка в страната. ;)

Във вашия случай този ЕДИН отбор с ЕДИН лизенз е попаднал в Христолов и още си стои в него. ;) Отборчето, което подкрепяте в момента е нещо съвсем различно от предадения на Селския Ботев Пловдив.[/offtopic]

Потребителски аватар
COVINI

Мнениеот COVINI » 09 юли 2013 15:06

Проблема на ботевистите е,че прекалено бързо искат да станат добрите неща при тях,независимо от средствата.Някои може и да са забравили,но други помнят сълзливите декларации,че за тях е жизнено важно за юбилея си да играят в А група.Те самите си знаят колко мача уредиха за да стане това,и някак бързо утихна слуха,че на баража е имало хванати играчи от съперника.За спора дали това е истинския Ботев или нещо друго нямам отношение,всеки сам си преценява кое е истина за него.
Лефскарче се нариииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам

Потребителски аватар
Dexter Lord
Контакти:

Мнениеот Dexter Lord » 09 юли 2013 15:15

Raoul_Duke написа: Емблема, която така или иначе никой от феновете не иска да е лице на клуба! В своята история, Ботев е имал много такива, така че някоя от тях НЕ Е равна на историята на клуба!

Ползволи ми да не се съглася с това. Емблемата, която държи НАП е тази от 1989 година, която е една от най - хубавите в историята ни. След това селския и направи различни вариации с изписване на фк, пфк и.т.н. простотии. Тези емблеми бяха недолюбвани от всички.
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 09 юли 2013 20:10

Заформящата се тройна коалиция между розови прасенца,сини теленца и присламчващите се към тях новопръкнали се фенчета на един закрит през 2001 г. отбор,който до тогава беше известен само на регионално ниво,предимно със симпатиите на едно едническо малцинство към него,е балсам за очите и ушите ни.
Първите две групи фенове на толерираните от комунистическия режим отбори продължават да си мислят,че по презумпция ще продължат с променлив успех да са първи и втори.
Третите,изживяли кратка тригодишна слава,купена с наркопари,се присламчват към тях за да се опитат да останат под прожекторите.
Приликата между трите групи е пяната.По устите.Защото не могат да преглътнат това,че са смачкани на трибуните и на терена.
А това е само началото.
П.П.Нека легионите юристи,икономисти и всякакви -сти,които се занимават от изгрев до залез с "Ботев",първо да ми обяснят чии наследници са техните отбори,след като автентичните бяха закрити през 1985 г.,ако не ме лъже паметта,и след това отново създадени?
А на онези,третите,не знам за кой път да им цитирам поговорката за магаретата и атовете.
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 09 юли 2013 20:58

Витоша, Средец и лилавите венци се надпреварват да грачат срещу нас. Красота! Напомня ми за добрите, стари времена, когато уважение цареше само между жълто-черните като общност, а всички останали получаваха яко арогантно отношение, както и посланието - "К*р за всички, ние сме Ботев"! 8-)
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
FILIP1912
Контакти:

Мнениеот FILIP1912 » 09 юли 2013 21:28

nicromanser написа:моето уважения към феновете на Ботев, но има огромна разлика между Ботев и БотевЬ това са съвсем различни отбори, колкото и да се мъчите да обеждавате хората, че не е така всичко е различно от регистрацията от емблемата от името. Ботев Пловдив не съществува. сегашния Ботевь е нещо като ЦСКА1923 съвсем нова бира

В правния мир не съществува такова дружество Ботевь, не се заблуждавай от това, че на емблемата името на клуба е изписано по този начин, това е така, защото това е първата емблема и тогава когато е създавана такъв е бил правописа. Има отбори в А-група, на които на емблемата им пише "Л" и по твоята логика тези отбори трябва да се казват "Л". Дружеството, с което участвахме в А-група до 1999г. е същото дружество, с което започнахме през 2010г. във В-група със същия Булстат и със същата регистрация по ФД от 1990г. в Пловдивския Окръжен Съд, това не е ново юридическо лице.
Изображение

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 09 юли 2013 22:40

Blue1914 написа:1. Трябва да приемем, че сдружението от 1990 е държало два отбора- един, който да даде на Христолов и втори- резервен за черни дни.
2. Трябва да приемем, че вторият отбор има правато да получи всички активи и да остави всички пасиви на първия отбор.
3. Трябва да приемем, че моралната дилема ФК БтотевЪ е напълно различна от моралната дилема на ФК ЦСКА 1923.
4. Трябва да приемем, че дружеството с истинското име и истинската емблема е неистински Ботев Пловдив.
5. ТРЯБВА ДА ПРИЕМЕМ!!! .!!! (Точка :mrgreen: )

Толкова ненормално, нелогично и трудно за възприемане ви се струва? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Мисля че съда като вземе решение , най нормалното нещо е да се приеме ;) Ако има несъгласни - обжалват (такива май няма , или ако има то са няколко шопски кестена и малко не грамотни малцинства от покрайнините ни , в тоя форум )!

1. ПРИЕМАШ : че сдружението от 1990-та е отбора , друг няма (поради ПРОСТАТА причина че не е закрит)! АД-то изпълнява търговската част вместо сдружението !
2. ПРИЕМАШ : никакви активи и пасиви не е наследил ! Няма и как да ги наследи при положение , че някой не е искал да ги наследи :lol:
3. ПРИЕМАШ : дилема НЯМА ! ФК БотевЪ НЕ съществува ! Или ако мислиш че има такъв , чакам да ми покажеш документ кога ,къде и как е създаден ?
4. ПРИЕМАШ : АД което не е наследило , сдружението НЯМА как да е "истинския" Ботев ! Още по безумно е да казваш на АД създадено и регистрирано 1999 "истинския Ботев" :lol:

Сега остава само да приемеш че не си нищо повече от обикновен идиот :lol: Толкова нормално и логично ми се струва :mrgreen:

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 10 юли 2013 00:15

:o :shock: :shock: Отбора не е бил закрит, бил е ПРЕХВЪРЛЕН от въпросното дружество в АД- както ВСИЧКИ професионални отбори по това време- човешки ресурс, база, лиценз, членство в БФС, марка, емблема, име и така нататък... НИЩО от това не е останало в старото дружество. ВСИЧКО това е прехвърлено на Христолов, чийто отбор припознавахте като свой 10 години. :shock: ВСИЧКО това е било прехвърлено на АД-то, за да продължи отбора Ботев Пловдив своя път по новите привички във футбола в България.

Старата организационна структура (дружеството) е станала АБСОЛЮТНО НЕНУЖНА и АБСОЛЮТНО ПРАЗНА откъм съдържание. Толкова ненужна, невзрачна и без важност, че дори никой не си е направил труда да я закрие официално, след като е била изтърбушена и изоставена. То това вие самички си го признавате- първо че сте забравили за нея, второ че за ФК Ботев Пловдив е нямало да има НИКАКВИ последствия, ако е била закрита още през 1999 година- всичко е било прехвърлено на АД-то. ;)

Това е! НИКОЯ организация можете да дава едни и същи активи ДВА ПЪТИ. Всичко останало са диви и лишени от капка морал и елементарна логика тарикатлъци и извъртания на объркани хора. ;)

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 10 юли 2013 00:41

Blue1914 написа::o :shock: :shock: Отбора не е бил закрит, бил е ПРЕХВЪРЛЕН от въпросното дружество в АД- както ВСИЧКИ професионални отбори по това време- човешки ресурс, база, лиценз, членство в БФС, марка, емблема, име и така нататък... НИЩО от това не е останало в старото дружество. ВСИЧКО това е прехвърлено на Христолов, чийто отбор припознавахте като свой 10 години. :shock: ВСИЧКО това е било прехвърлено на АД-то, за да продължи отбора Ботев Пловдив своя път по новите привички във футбола в България.

Старата организационна структура (дружеството) е станала АБСОЛЮТНО НЕНУЖНА и АБСОЛЮТНО ПРАЗНА откъм съдържание. Толкова ненужна, невзрачна и без важност, че дори никой не си е направил труда да я закрие официално, след като е била изтърбушена и изоставена. То това вие самички си го признавате- първо че сте забравили за нея, второ че за ФК Ботев Пловдив е нямало да има НИКАКВИ последствия, ако е била закрита още през 1999 година- всичко е било прехвърлено на АД-то. ;)

Това е! НИКОЯ организация можете да дава едни и същи активи ДВА ПЪТИ. Всичко останало са диви и лишени от капка морал и елементарна логика тарикатлъци и извъртания на объркани хора. ;)

Казах ти ! Съда мисли друго ! Явно объркания си ти , спри да се объркваш повече ;) Ако не си съгласен , отивай да обжалваш :lol:

Потребителски аватар
Tomata
Контакти:

Мнениеот Tomata » 10 юли 2013 01:17

simonovich написа:
Tomata написа:Хахах.., тук даже и прясно регистрирани "юристи" се появиха да ни разяснят казуса :mrgreen: Сега очаквам и някоя световно-известна кантора с първо мнение по темата :mrgreen:

Да, наистина се регистрирах за да напиша това. Чета ви от известно време и забелязвам, че всички ботевисти не само че станахте големи юристи, ами и се отнасяте с насмешка към всеки, които изрази различно мнение от онова свето писание от вашия форум дето го цитирате постоянно. Сега, верно е, че често хората, които ви опонират, пишат глупости. Обаче в случая тоя див селяк очевидно е наясно с материята и мнението му е аргументирано и точно, на което някакъв му отговаря с "глупак, ти нищо не разбираш" - та това ме провокира да се намеся. Пък ти си мисли, че щом съм прясно регистриран разбирам по-малко от въпросния Раул и подобните :)

п.с. за да не почнете да ме псувате на "столипиновец" или "старозагорец", предварително ще ви кажа, че съм левскар и нямам нищо против Ботев. Напротив, точно в момента отборът ми е изключително симпатичен, воден е от любимия ми треньор, Веско Минев ми е един от най-любимите футболисти, а Валери ми беше любимецът от синия дрийм тийм. Харесам много и чичо Иван, както и Тошко Неделев. Така че искрено ви пожелавам успех и ви стискам палци в Европа, а в А Група се надявам да завършите втори след нас. Но това не значи, че не трябва да се гледа реално на фактите :)

Радвам се, че любимия ми отбор, те е склонил да се регистрираш. Още по-веселко ми е, че твоя "син дрийм тим", не е успял да те склони на този ход :) . В тоя ред на мисли: Честито ти второ мнение във форума на Ботев! Пожелавам ти някой ден да имаш мнение и по въпросите, юридически или не, за Левски. Щом те дразни глупостта, що не опонираш и на глупостите в тая тема написани от сини, червени и др.? Или само жълтите могат да бъдат глупаци? Що не опонираш на онези, дето защитавайки юридически грамотните си тези, ни прекръстиха на Ботевъ? Що не опонираш на онзи, който изпразни от дух, активи, пасиви и други веселки неща, дружеството, което всички футболни и юридически институции признаха за нещо достатъчно пълно? Трябва ли да съм окръжен прокурор, апелативен съдия или Градев, за да не се доверя на това http://www.uefa.com/teamsandplayers/tea ... index.html ? Трябва ли, понеже не съм Градев, да чета глупости за лиценз за "В" група? Успех в борбата с глупостта и арогантността! Ако срещнеш такава и сред сините ни я посочи, за да не се чувстваме сами в морето от подобни. И да, не е зле да се гледа реално на фактите, а те до голяма степен се съдържат в линка посочен по-горе от мен.

Върни се в “Ботев”