simonovich написа:Tomata написа:Хахах.., тук даже и прясно регистрирани "юристи" се появиха да ни разяснят казуса

Сега очаквам и някоя световно-известна кантора с първо мнение по темата

Да, наистина се регистрирах за да напиша това. Чета ви от известно време и забелязвам, че всички ботевисти не само че станахте големи юристи, ами и се отнасяте с насмешка към всеки, които изрази различно мнение от онова свето писание от вашия форум дето го цитирате постоянно. Сега, верно е, че често хората, които ви опонират, пишат глупости. Обаче в случая тоя див селяк очевидно е наясно с материята и мнението му е аргументирано и точно, на което някакъв му отговаря с "глупак, ти нищо не разбираш" - та това ме провокира да се намеся. Пък ти си мисли, че щом съм прясно регистриран разбирам по-малко от въпросния Раул и подобните

п.с. за да не почнете да ме псувате на "столипиновец" или "старозагорец", предварително ще ви кажа, че съм левскар и нямам нищо против Ботев. Напротив, точно в момента отборът ми е изключително симпатичен, воден е от любимия ми треньор, Веско Минев ми е един от най-любимите футболисти, а Валери ми беше любимецът от синия дрийм тийм. Харесам много и чичо Иван, както и Тошко Неделев. Така че искрено ви пожелавам успех и ви стискам палци в Европа, а в А Група се надявам да завършите втори след нас. Но това не значи, че не трябва да се гледа реално на фактите

Радвам се, че любимия ми отбор, те е склонил да се регистрираш. Още по-веселко ми е, че твоя "син дрийм тим", не е успял да те склони на този ход

. В тоя ред на мисли: Честито ти второ мнение във форума на Ботев! Пожелавам ти някой ден да имаш мнение и по въпросите, юридически или не, за Левски. Щом те дразни глупостта, що не опонираш и на глупостите в тая тема написани от сини, червени и др.? Или само жълтите могат да бъдат глупаци? Що не опонираш на онези, дето защитавайки юридически грамотните си тези, ни прекръстиха на Ботевъ? Що не опонираш на онзи, който изпразни от дух, активи, пасиви и други веселки неща, дружеството, което всички футболни и юридически институции признаха за нещо достатъчно пълно? Трябва ли да съм окръжен прокурор, апелативен съдия или Градев, за да не се доверя на това
http://www.uefa.com/teamsandplayers/tea ... index.html ? Трябва ли, понеже не съм Градев, да чета глупости за лиценз за "В" група? Успех в борбата с глупостта и арогантността! Ако срещнеш такава и сред сините ни я посочи, за да не се чувстваме сами в морето от подобни. И да, не е зле да се гледа реално на фактите, а те до голяма степен се съдържат в линка посочен по-горе от мен.