Клана Вуцови ограбиха Ботев с Мартин Камбуров

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Grinta
Контакти:

Re: Клана Вуцови ограбиха Ботев с Мартин Камбуров

Мнениеот Grinta » 14 апр 2009 16:46

ktulu. написа:
Grinta написа:има ли значение от кой отбор е? Нали изтрихте предната тема по повод празненствата по повод 1-вата ви титла и баннахте потребителя, който я написа............информационното затъмнение е пълно..........хахахахахахахаха

Мангал, информационното затъмнение е пълно по повод циганския ви катун. То не беше спортклуб, не беше парчевич, не беше жск, не беше велбъжд. Вие знаете ли изобщо кои сте бе, помияри??? Бягай да лижеш задните части на турците подлого вмирисана.

какви са ви големи ама само устите....щото освен да лаете друго не можете......и като няма какво да кажете и почвате да плюете и обиждате.....ама сте си неуки и такива със здраве да си останете

silver_bg
Контакти:

Мнениеот silver_bg » 14 апр 2009 16:47

plovdivram написа:sorcererals
Рамче, къде си сега да обясниш колко сме гледали във вашата паничка?
Вие сте ебати жалката картинка. Цигани!

Тук съм бе майна!!! :lol:
Та в коя паничка викаш сме гледали?!! Че като става въпрос за Мартин Камбуров не виждам какъв е проблема да вземаме участие в дискусията майна... И да ти кажа аз лично не мога да разбера какво толкова сте седнали да плачетете, че видите ли някой ви го бил взел.... И защо точно сега бе майна се сетихте така за Мартин?!! И да те питам... Какво да кажем ние тогава за това как вие буквално откраднахте Коцето Видолов!!!... че и не само него... но неговото беше доста долно и точно по цигански.... Като толкова много питате какво било станало с играчите от Велбъжд, защо не пишете какво стана с играчите от Гиговото ни време и че 'дет' се вика каквото Гигов не прибра в София със себе си вие го взехте... Е!!! Така ли беше?!!!

И моля ви спрете да изброявате имена, които са свързани с нашата история, а грам понятие си нямате какво точно искате да кажете с това, защото е смешно... това е все едно да се напише - Ботев, Шипка, ДНА, ЦДНА, Народна Войска, СКНА, Тракия... Вие изобщо знаете ли кои сте?!!! Ако поне някой си е направил труда да прочете ПОНЕ ВАШАТА история ВНИМАТЕЛНО ще знае какво точно имам предвид!!!

Ние много добре знаем кой сме, на на теб за тва не ти требва жокер. :D Ние сме жълто-черния отбор на Пловдив от 1912 година, другото всичко е окраска на историята.

А и нз защо слагаш "плаченето" за Мартин Камбуров под общ знаменател. Пуснали в няква измислена медия някво "жълта" статийка и ПАК ни я преписа на всички. Аз не съм съгласен с много от нещата в нея, да не кажа направо че са глупости.

Потребителски аватар
LordVOODOO

Мнениеот LordVOODOO » 14 апр 2009 16:47

ktulu. написа:
Ихх начии, как ме е яд, че си чак от с.варна. С удоволствие бих се видял с теб да ми обясниш разликата :mrgreen:

На мен не ми пречи да дойда и до махала Пловдив! За разлика от теб имам книжка и кола, така че нямаш проблеми за обясненията, но ще трябва да си ги платиш - примерно с цената на долният ти ред зъби!!!
Изображение

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 14 апр 2009 16:55

silver_bg
Ние много добре знаем кой сме, на на теб за тва не ти требва жокер. Ние сме жълто-черния отбор на Пловдив от 1912 година, другото всичко е окраска на историята.

Ами аз за тези, които си я знаят съм го отбелязъл... :lol: Въпроса беше към тези, които явно не я познават... и в този смисъл кое-към-какво е "окраска" и кое не е...а оттам и странни споменавания под-път-и-над-път на "окраски" и "основни цветове" става доста безсмислено при положение, че явно човека е "далтонист"!!!
Изображение

botev champion

Мнениеот botev champion » 14 апр 2009 16:56

LordVOODOO написа:
ktulu. написа:
Ихх начии, как ме е яд, че си чак от с.варна. С удоволствие бих се видял с теб да ми обясниш разликата :mrgreen:

На мен не ми пречи да дойда и до махала Пловдив! За разлика от теб имам книжка и кола, така че нямаш проблеми за обясненията, но ще трябва да си ги платиш - примерно с цената на долният ти ред зъби!!!

Не стига,че селянин,но отгоре на това и циганин!!!Виж какво селска тояго я си стой в обора и си карай каруцата с тасове на мерцедес,за да не ти направя аналната халка поне 2 цола!Със здраве мякащо говедо!

botev champion

Мнениеот botev champion » 14 апр 2009 17:00

plovdivram написа:silver_bg
Ние много добре знаем кой сме, на на теб за тва не ти требва жокер. Ние сме жълто-черния отбор на Пловдив от 1912 година, другото всичко е окраска на историята.

Ами аз за тези, които си я знаят съм го отбелязъл... :lol: Въпроса беше към тези, които явно не я познават... и в този смисъл кое-към-какво е "окраска" и кое не е...а оттам и странни споменавания под-път-и-над-път на "окраски" и "основни цветове" става доста безсмислено при положение, че явно човека е "далтонист"!!!

Абе Рам пак ли с това твое безмислено драскане?Преди "ерата" Г.Илиев можехте да се назовете поименно всички фенове,а сега само от корана не си извадил данни за отбора ти.Малко или много досаждаш!

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Мнениеот terro » 14 апр 2009 17:03

plovdivram написа:И моля ви спрете да изброявате имена, които са свързани с нашата история, а грам понятие си нямате какво точно искате да кажете с това, защото е смешно... това е все едно да се напише - Ботев, Шипка, ДНА, ЦДНА, Народна Войска, СКНА, Тракия... Вие изобщо знаете ли кои сте?!!! Ако поне някой си е направил труда да прочете ПОНЕ ВАШАТА история ВНИМАТЕЛНО ще знае какво точно имам предвид!!!

Пловдиврам, наистина ли не виждаш разлика в изброяването??? - при нас се започва с Ботевъ, при Вас все още не можете да решите откъде да започнете. Защо след толкова години се сетихте, че сте Спортклуб не ми е ясно на мен? Дори Локомотив да е започнал съществуването си през 1926, защо едва сега се споменава това. По същата логика след още 80 години някой ще каже, че всъщност Локомотив Пловдив е погълнал Велбъжд, а не точно обратното :shock:
Със здраве!
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов

Потребителски аватар
LordVOODOO

Мнениеот LordVOODOO » 14 апр 2009 17:11

botev champion написа:Не стига,че селянин,но отгоре на това и циганин!!!Виж какво селска тояго я си стой в обора и си карай каруцата с тасове на мерцедес,за да не ти направя аналната халка поне 2 цола!Със здраве мякащо говедо!

Да не се уплаши нещо? Същата кукона си, като ония балеринки в жълто и черно дето се мислят за футболисти...
Много е лесно да се правиш на велик на думи, ама когато нещата опрът до действия... очевидно никакъв те няма!
Чао сапунено мехурче, приятно пукане!
Изображение

botev champion

Мнениеот botev champion » 14 апр 2009 17:15

LordVOODOO написа:
botev champion написа:Не стига,че селянин,но отгоре на това и циганин!!!Виж какво селска тояго я си стой в обора и си карай каруцата с тасове на мерцедес,за да не ти направя аналната халка поне 2 цола!Със здраве мякащо говедо!

Да не се уплаши нещо? Същата кукона си, като ония балеринки в жълто и черно дето се мислят за футболисти...
Много е лесно да се правиш на велик на думи, ама когато нещата опрът до действия... очевидно никакъв те няма!
Чао сапунено мехурче, приятно пукане!

Ти си бил голям хибрид бе!!!Хибрид между неграмотен циганин и тъпа селянка от Варнеските гета.........!Как си жив още?

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 14 апр 2009 17:28

terro
Пловдиврам, наистина ли не виждаш разлика в изброяването??? - при нас се започва с Ботевъ, при Вас все още не можете да решите откъде да започнете. Защо след толкова години се сетихте, че сте Спортклуб не ми е ясно на мен? Дори Локомотив да е започнал съществуването си през 1926, защо едва сега се споменава това. По същата логика след още 80 години някой ще каже, че всъщност Локомотив Пловдив е погълнал Велбъжд, а не точно обратното
Със здраве!

terro,
през всичките тези години на няколко пъти е ставало въпроса за това, което питаш и отговора всеки път е бил даван... Бъди сигурен, че това 'дето сме се били сетили сега не е от днес... Да!!! За нас по-младото поколение е може би така... Но тези преди нас са поставяли въпроса още през 50-те, 70-те, 80-те, 90-те и след 2000-та година... И знаеш ли кое е по-интересното?!! Всички тези неща са документирани... И добре че е така, защото сега ти наистина щеше да имаш основание да задаваш този въпрос, а аз и Angelut едва ли щяхме толкова да сме убедени в нещата, които говорим и твърдим... И на свой ред да попитам.... Ако нямаше истина в тези твърдения... защо смятате, че единственият човек /съвременик на събитията от обединението/, който намерихте и който да не е съгласен с тази история не иска да излезне и да я опровергае, 'щом я смята за неверна?!!!
Само да кажа, че той не е единственият... Има още такива, че дори и преки участници в него, не само като футболисти, но и като ръководители!!!

А кой-какво говори /или пък ще../ десетки години по-късно също е една доста дълга тема...
Изображение

Върни се в “Ботев”