terro
Пловдиврам, наистина ли не виждаш разлика в изброяването??? - при нас се започва с Ботевъ, при Вас все още не можете да решите откъде да започнете. Защо след толкова години се сетихте, че сте Спортклуб не ми е ясно на мен? Дори Локомотив да е започнал съществуването си през 1926, защо едва сега се споменава това. По същата логика след още 80 години някой ще каже, че всъщност Локомотив Пловдив е погълнал Велбъжд, а не точно обратното
Със здраве!
terro,
през всичките тези години на няколко пъти е ставало въпроса за това, което питаш и отговора всеки път е бил даван... Бъди сигурен, че това 'дето сме се били сетили сега не е от днес... Да!!! За нас по-младото поколение е може би така... Но тези преди нас са поставяли въпроса още през 50-те, 70-те, 80-те, 90-те и след 2000-та година... И знаеш ли кое е по-интересното?!! Всички тези неща са документирани... И добре че е така, защото сега ти наистина щеше да имаш основание да задаваш този въпрос, а аз и Angelut едва ли щяхме толкова да сме убедени в нещата, които говорим и твърдим... И на свой ред да попитам.... Ако нямаше истина в тези твърдения... защо смятате, че единственият човек /съвременик на събитията от обединението/, който намерихте и който да не е съгласен с тази история не иска да излезне и да я опровергае, 'щом я смята за неверна?!!!
Само да кажа, че той не е единственият... Има още такива, че дори и преки участници в него, не само като футболисти, но и като ръководители!!!
А кой-какво говори /или пък ще../ десетки години по-късно също е една доста дълга тема...