КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Червен папагал ти да не си садомазо.Ако някой от вашата агитка стане премиер ще се гордееш ли.Ще е ли повод за радост и гордост въпреки че няма нищо общо със спорта.Някога покер играл ли си.Ако не си погледни наградният фонд.А авторитета в общността е друга тема.Явно разбирането ти за някои неща не са съпоставими с реалността.
Явно за теб няма разлика м/у това да станеш премиер, да спечелиш Пулицър / ако знаеш какво е разбита се/, да спасиш живот, да дариш на нуждаещи се и .... да спечелиш КОМАРДЖИЙСКИ турнир.
Покер съм играл и то доста, но определено не се гордея с това. Спомените ми от покера са, че мои бивши сътборници се претрепваха като кучета на покер партии по време на подготвителен лагер и после не си говореха с месеци.
За разлика от повечете тук, прехласнати по тази игра, съм бил неколкократно във Вегас и Атлантик Сити и повярвайте ми - гледката в казината е подтискаща.
Стотици зомбирани погледи пред машинките, масите за Блек Джек, рулетка, краб, покер, които на другата сутрин мразят себе си.
Покера, като повечето хазартни игри може да донесе временен успех на единици, но пагубно губещите са милиони.
Все едно вие не познавате поне 2-3-ма затънали до гуша от комар под всякаква форма / залагания, бинго, машинки, рулетки, покер и т.н./
Колкото до прословутия награден фонд на подобни турнири - има една малка разлика: НАЧИНА НА ФОРМИРАНЕТО МУ.
Понеже паралелите бяха с АТП турнири, не съм чул Гришо или Цвети да "влизат" с по 10 000$ за участие в такъв.
Имам и друг проблем с тези толкова тиражирани напоследък "активности" - защо има статистика за това колко са спечелили до сега, а няма колко са загубили?
Евала на момчето за успеха, но покрай тази шумотевица, нали се сещате колко много наивници ще изгорят!
.... а колкото до завистта, няма дори и нотка от нея у мен.
Пожелавам на Вашия приятел един ден да спре с хобито си докато е все още / ако е / с положителен баланс.