Още един повод за гордост на всички ботевисти!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Още един повод за гордост на всички ботевисти!

Мнениеот Red_Neck » 14 яну 2013 17:14

Не налагам мнението си, но понеже от "гордост" не разбирате какво исках да кажа прикключвам с темата:
С кака Стефка може да се гордеете с основание с години напред.
Но ако спечелен комарджийски турнир от ....... фен на Ботев ....предизвиква такива чувства у вас - значи не е останало много с което да се гордеете от самия отбор ( а да, пак сте в А група .... с лиценза на Металик Сопот, което си е повод за гордост :) )!
Лека вечер и честито на момчето още веднъж!
Последна промяна от Red_Neck на 15 яну 2013 10:53, променено общо 1 път.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 14 яну 2013 17:42

Red_Neck написа:
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Ред ти не си наред.Митко го познават половината бултраси от горещата трибуна Изток.Постига успех в един спорт и е повод за гордост поне на тези които го познават.Това е темата,това са фактите.Какво сте тръгнали да водите безсмислен спор.Между другото тази тема ме интересува повече отколкото друга където става въпрос колко кг. шоколадови бомбони ще раздаде корейски велможа на всяко дете послучай рожденният си ден.Има ли тема за ботевата чета веднага я налазват комплексирани джуджета.

От кога покера е спорт :?:
Ако е влезнал в олимпийския календар без да съм разбрал - извинявам се на всички от ТИ!

Тези думи показват колко си в час на нещата щом приравняваш спорт с олимпийски календар.Има много спортове ,които не са на Олимпийски игри ,но са в стотици пъти по-популярни и гледани от някой олимпийски дисциплини.

kloning1912
Контакти:

Мнениеот kloning1912 » 14 яну 2013 18:22

браво евала най добрия.ВЕЛИК СИ

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 14 яну 2013 20:28

Червен папагал ти да не си садомазо.Ако някой от вашата агитка стане премиер ще се гордееш ли.Ще е ли повод за радост и гордост въпреки че няма нищо общо със спорта.Някога покер играл ли си.Ако не си погледни наградният фонд.А авторитета в общността е друга тема.Явно разбирането ти за някои неща не са съпоставими с реалността.

Пловдив1912

Мнениеот Пловдив1912 » 14 яну 2013 21:23

Red_Neck написа:Не налагам мнението си, но понеже от "гордост" не разбирате какво исках да кажа прикключвам с темата:
С как Стефка може да се гордеете с основание с години напред.
Но ако спечелен комарджийски турнир от ....... фен на Ботев ....предизвиква такива чувства у вас - значи не е останало много с което да се гордеете от самия отбор ( а да, пак сте в А група .... с лиценза на Металик Сопот, което си е повод за гордост :) )!
Лека вечер и честито на момчето още веднъж!

Ти вярно си тотално изтрещял.Скоро не бях комуникирал с такъв охлюФ! Чак яд ме хваща, че въобще ти обърнах внимание.Деградация мой, деградация.Вземи мерки!

И като заговори за тенис, този познаваш ли го? :

Изображение

Надявам се вече да млъкнеш!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 14 яну 2013 22:13

sky1 написа:
Red_Neck написа:
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Ред ти не си наред.Митко го познават половината бултраси от горещата трибуна Изток.Постига успех в един спорт и е повод за гордост поне на тези които го познават.Това е темата,това са фактите.Какво сте тръгнали да водите безсмислен спор.Между другото тази тема ме интересува повече отколкото друга където става въпрос колко кг. шоколадови бомбони ще раздаде корейски велможа на всяко дете послучай рожденният си ден.Има ли тема за ботевата чета веднага я налазват комплексирани джуджета.

От кога покера е спорт :?:
Ако е влезнал в олимпийския календар без да съм разбрал - извинявам се на всички от ТИ!

Тези думи показват колко си в час на нещата щом приравняваш спорт с олимпийски календар.Има много спортове ,които не са на Олимпийски игри ,но са в стотици пъти по-популярни и гледани от някой олимпийски дисциплини.

Щом го сравнява с телевизионни състезания изобщо не е в час какво представлява покера и усилията, които са нужни да стигнеш до финалната маса на подобен турнир и да го спечелиш..За него това е като да спечелиш от "Сделка или не"..Какво повече да коментираме? :mrgreen:

Потребителски аватар
drakon
Контакти:

Мнениеот drakon » 14 яну 2013 23:41

Браво на Митака на душманите и зависници да са пукат от злоба :mrgreen:

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 15 яну 2013 11:15

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Червен папагал ти да не си садомазо.Ако някой от вашата агитка стане премиер ще се гордееш ли.Ще е ли повод за радост и гордост въпреки че няма нищо общо със спорта.Някога покер играл ли си.Ако не си погледни наградният фонд.А авторитета в общността е друга тема.Явно разбирането ти за някои неща не са съпоставими с реалността.

Явно за теб няма разлика м/у това да станеш премиер, да спечелиш Пулицър / ако знаеш какво е разбита се/, да спасиш живот, да дариш на нуждаещи се и .... да спечелиш КОМАРДЖИЙСКИ турнир.
Покер съм играл и то доста, но определено не се гордея с това. Спомените ми от покера са, че мои бивши сътборници се претрепваха като кучета на покер партии по време на подготвителен лагер и после не си говореха с месеци.
За разлика от повечете тук, прехласнати по тази игра, съм бил неколкократно във Вегас и Атлантик Сити и повярвайте ми - гледката в казината е подтискаща.
Стотици зомбирани погледи пред машинките, масите за Блек Джек, рулетка, краб, покер, които на другата сутрин мразят себе си.
Покера, като повечето хазартни игри може да донесе временен успех на единици, но пагубно губещите са милиони.
Все едно вие не познавате поне 2-3-ма затънали до гуша от комар под всякаква форма / залагания, бинго, машинки, рулетки, покер и т.н./
Колкото до прословутия награден фонд на подобни турнири - има една малка разлика: НАЧИНА НА ФОРМИРАНЕТО МУ.
Понеже паралелите бяха с АТП турнири, не съм чул Гришо или Цвети да "влизат" с по 10 000$ за участие в такъв.
Имам и друг проблем с тези толкова тиражирани напоследък "активности" - защо има статистика за това колко са спечелили до сега, а няма колко са загубили?

Евала на момчето за успеха, но покрай тази шумотевица, нали се сещате колко много наивници ще изгорят!
.... а колкото до завистта, няма дори и нотка от нея у мен.
Пожелавам на Вашия приятел един ден да спре с хобито си докато е все още / ако е / с положителен баланс.
Последна промяна от Red_Neck на 15 яну 2013 15:33, променено общо 1 път.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 15 яну 2013 17:48

Red_Neck написа:За разлика от повечете тук, прехласнати по тази игра, съм бил неколкократно във Вегас и Атлантик Сити и повярвайте ми - гледката в казината е подтискаща.

Хубаво, че дойде ти да ни просветлиш.Ние от Пловдив не сме мърдали :oops:

DIABLO
Контакти:

Мнениеот DIABLO » 15 яну 2013 20:29

Не виждам смисъл да се пуска подобна тема само за да се изтъкне клубната принадлежност на даден човек.Трябваше да се напише:Още един българин прослави родината си и това щеше да е повече от достатъчно.Да почнем да пускаме теми за всеки успял човек и да обсъждаме на кой е фен.Не познавам това момче и нямам нищо против него,но съм сигурен че ако не беше постигнал този успех името му нямаше да се спомене тук.За мен нямат значение личните предпочитания на даден човек,ако ще и да е фен на онзи о(т)бор.Самия факт че е успял в дадено начинание ми стига защото знам през какви изпитания е минал и колко негативни мнения е преодолял само защото българин е синоним на пошлост на запад.Трябва първо да се научим да се ценим едни други и да не завиждаме на чуждия успех,само тогава ще израстнем като нация и за нас ще се говори с уважение.

Върни се в “Ботев”