Валери Божинов в Ботев Пловдив?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Валери Божинов в Ботев Пловдив?
според мен и за А група вече не става ..Николери му изпиха мозъка отдавна и не е това което беше
[center]
[/center]

- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Ето кво съм написал за този индивид миналата зима когато се говореше, че идва в Левски! Мнението ми за него не се е променило и на кота от тогава!
Този ако го вземем значи хората на Герена ама ГРАМ НЕ РАЗБИРАТ ОТ ФУТБОЛ!!! Божинов отдавна е свършил за голям футбол и в последните години е само медийна звезда. Няма да ни свърши никаква работа, напротив ще се прави на голям футболист и толкова. Ще обикаля заведенията в нощна София и ще вкара 3 или 4 гола на леваците в А група. и лятото в типичният за него стил ще се махне и ще отида да "ИГРАЕ" някъде другаде!!! А с евентуалните пари дадени за него може да се намери много по-добър ФУТБОЛИСТ а не МАТЕРИАЛ ЗА ЖЪЛТИТЕ ВЕСТНИЦИ И САЙТОВЕ!!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Не ме разбирайте погрешно, но лошото е за Ботев.Това момче ако наистина дойде в България(няма значение отбора), направо може да е сигурен, че на 29 ще е свършил.Иначе, не виждам как треньор би се справил с егото му.
Последна промяна от WESLEY119 на 09 яну 2013 11:30, променено общо 1 път.
-
noir&blanc написа:Ина4е Дон4о бил плазмодий и алкохолик и пускал невярни слухове ...а сега кво стана маи маи е истина
Между май и истина има разлика колкото между вероятно и със сигурност. А че Дончо Донев е пияница и плазмодий е публична тайна. Ако всяка глупост по медиите се приема сериозно, не знам докъде ще я докараме.
Добра сделка, няма да се плащат квартирни а оборота на някои заведения ще се увеличи, стига са плакали за това тютюнопушене
ще пишат още повече за Ботев, рекламата е сигурна
да ви е честит
ще пишат още повече за Ботев, рекламата е сигурна
да ви е честит

Тва си е партенка от всякъде, няма клуб в България който може да си позволи заплатата му. А и все още има достатъчно клубове в Русия, Турция, Полша и Китай, които могат да го вземат и да му плащат високата заплата. Между другото има сайтове в ,които тази информация се отрича http://www.livesport.bg/Rakovodstvoto-n ... -80805http: .Аз лично не го искам в Ботев, манекени и ТВ звезди не ни трябват. 

Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!
Старши треньорът на “Ботев” (Пловдив) Станимир Стоилов заяви пред БЛИЦ, че следи внимателно случващото се с Валери Божинов.
“Моето мнение за Валери е повече от отлично. Той е голям талант. Защо да не го вземем в “Ботев”? Всичко обаче е в зародиш и нищо повече не мога да ви кажа на този етап. Знаете, че има клуб, който му държи правата”, заяви Мъри.
В момента “канарчетата” са на подготовка в Гърция, откъдето Стоилов е провел телефонен разговор с Божинов.
БЛИЦ припомня, че правата на Валери се държат от португалския клуб Спортинг (Лисабон).
Този футболер лъха на простотия, в нашата действителност само ще я доразвие.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
-
- Контакти:
Според мен Валери е по-близо до Спартак Пловдив.Никито живее много близо до стадиона.
-
- Контакти:
Много трудно Божинов ще се върне във България. Той отдавна играе в чужбина и ще предпочете всяка друга оферта, но не и от наш клуб. Отделно никой не може, а и няма смисъл да му плаща огромната заплата, заради мачове с Етър и Монтана. Ако беше за евро турнирите разбирам, но за АФГ няма начин. Не си спомням някой играч да се е върнал и после кариерата му да е тръгнала нагоре. Имам предвид пак да играе в Европа на ниво. Просто българската действителност разваля и най-големите таланти. Примерите са много-Дембеле, Рабех, Гранден. Затова Валери ще стои резерва в Сериа Б, но няма да се върне. Той знае, че това ще е смърт за него. Чалгата и миските ще го провалят съвсем. Не забелязвате ли, че преди да го викнат в националния играеше страхотно. След, като започна да идва по-често във България кариерата му тръгна дадолу. Първо дете от чалга певица, а след това и овършалата половин България Николета. Как да играе футбол има други неща, които го привличат. Жалко имаше голям талант!