Ботев привлече Борис Галчев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

гражданин от село

Re: Ботев привлече Борис Галчев

Мнениеот гражданин от село » 07 яну 2013 22:10

Що така избързахте с Мъри,можеше и Стойчо да го вземете!Нищо,след месец-два ще ви дадем Йешич. :lol:

На линия
Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 07 яну 2013 22:14

Боби гори от желание за игра, голямо сърце, много се раздава, но малко качества за футболист на отбор, целещ се в челните места. Миналият сезон беше извършил най-много фаулове от всички играчи в А група, на моменти е адско ренде. Последния сезон обаче много разви изпълненията на статични положения, което може да е плюс за вас. Успех му пожелавам.

Иначе това за Спрокел, дето не е изиграл един мач не е точно така. В контроли срещу отбори от Б и В беше просто трагичен, много тромав, за мен прехвален защитник, макар и с добра визитка. Някой да намери клипа, където го бяха снимали как прави спринт.. Адски смешник.

Веселин Минев си е Веселин Минев. Много добър трансфер, а този Павлов вероятно ще е откритието ви за сезона. За халф си има много стабилна визитка.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/972/6460972z.png[/wrapimg][/center]

koceto
Контакти:

Мнениеот koceto » 07 яну 2013 22:31

Абе, вие от сайта слушате ли си коментаторите? Преди 3-дни по радиото казвате че Галчев е футболист на Ботев ,чак днес го пишете!

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 08 яну 2013 06:20

гражданин от село написа:Що така избързахте с Мъри,можеше и Стойчо да го вземете!Нищо,след месец-два ще ви дадем Йешич. :lol:

След месец-два може би и целият Ви отбор ще е на сергията като към офертата за всеки футболист ще има и двама фена бонус(нали толкова бяхте на протеста на "червена България"?).Аз лично съм си заплюл Лукас Саша-другите просто са посредствени футболисти. :)
Но може и да премислим за някой от другите след като минат делата им в съда. :!:
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 08 яну 2013 13:57

botevforever написа:След месец-два може би и целият Ви отбор ще е на сергията като към офертата за всеки футболист ще има и двама фена бонус(нали толкова бяхте на протеста на "червена България"?).Аз лично съм си заплюл Лукас Саша-другите просто са посредствени футболисти. :)
Но може и да премислим за някой от другите след като минат делата им в съда. :!:

След края на сезона по традиция може и да е.Но Станко за нищо на света не го продаваме. :lol: За нас не се притеснявай,нашите проблеми не са свързани с финансовото състояние на клубът.Пеуничани пари имат,друг е въпросът защо не им се дават на време или харчат баснослонви пари за глупости.

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 08 яну 2013 16:39

Ей,Станко го забравих! :!: Дръжте си Саша. :)
Понякога,лятото,се събираме с приятели и решаваме да отидем за риба.Купуваме стръв,захранки,ядене,пиене,зареждаме колите,палим и тръгваме.Разпъваме палатките-ден или два,правим си купона.Прибираме се в неделя,Хвърляме по един душ и-хайде на стадиона.
След мача сядаме на по някоя бира и се прибираме.
Жената вика:Хайде да отидем до магазина да купим нови пердета.
Аз и казвам:Жена,няма пари за пердета.
Започва едно голямо чудене,как съм можел да хвърля толкова пари за глупости,а за пердета нямало.
Е,кажи ми,как да и обясня,че не са глупости?
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Върни се в “Ботев”