Мъри в Ботев - ФАКТ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: Мъри сменя Феро в Ботев?

Мнениеот Viktor4o_Rs » 05 дек 2012 14:03

Ферарио е добър треньор. Не може да се очаква за един полусезон Ботев ще бие наред всички, така че ако го смените, за мен ще е грешка. :roll:
Изображение

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 05 дек 2012 14:11

По-глупава "новина" не бях чувал! Ако Мъри припари до Колежа... хахахаххаха!!! Ще има Ултимейт Сървайвал с Мъри Гриллс :lol: :lol: :lol:
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
factotum
Контакти:

Мнениеот factotum » 05 дек 2012 14:59

Livesport.bg написа:Нужно е подобрение в играта ни, не изключвайте треньорска смяна, заяви босът на "канарчетата" Цветан Василев

Собственикът на Ботев - Цветан Василев, даде ексклузивно интервю за Livesport.bg по повод бъдещата треньорска смяна в клуба. По свой начин босът на "канарчетата" потвърди почти изцяло идването на Станимир Стоилов в клуба!
Вижте, рано е да давам категорични оценки, запознат съм изцяло със случващото се в клуба и работата на ръководството. По принцип на Ботев му е нужно усъвършенстване в играта, защото смятам, че отборът не показва напълно това, което може. Аз съм сигурен в качествата на момчетата", започна Василев.

"Знаете, че за всяко подобрение понякога са необходими смени. Не казвам нищо конкретно, не влизам в подробности, но не изключвайте треньорска смяна или друга такава. Има време до края на полусезона. Аз не крия симпатиите си към Мъри Стоилов. Той е сред малцината български треньори, които разбират от работата си, доказали са се не само у нас, а и в евротурнирите по време на престоя му в Левски", добави още босът на "канарчетата" по темата.

"Много добре следя случващото се в клуба и отношението към клуба. Запознат съм изцяло със случилото се срещу Лудогорец. Тук не става дума толкова за конкретната съдийска грешка, защото на всеки се случва да сбърка. Когато обаче е тенденциозно, и е видно за цялата аудитория, тогава нещата не отиват на добре. Дали е нормално съдии да вечерят с хора от ръководството на даден клуб? Не ме карайте да се смея, това е риторичен въпрос. Искрено ви казвам, голямата причина да съм още във футбола са феновете на Ботев. Ако не са те, признавам, минавало ми е през ума да се отегля, макар че съм съвсем отскоро", завърши Цветан Василев.
ИзображениеИзображение

gtuy
Контакти:

Мнениеот gtuy » 05 дек 2012 15:18

Мисля че трябва да му се даде още време.

haha

Мнениеот haha » 05 дек 2012 15:45

Горките Ботев, с какво са заслужили такова наказание :(
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 дек 2012 15:57

Интересно кои са хората, които работят с тея "осведомени източници". За "Левски", например бе ясно кой сменяше Гонзо още при назначаването му. Не стана много ясно обаче кой изливаше помия срещу Мъри още преди мача с Беверен. Под помия имам предвид наистина помия. Мога да се досетя кой стоеше зад пасквилите срещу Гонзо и Вили, но срещу Мъри и Муслин... Една от версиите ми, че това са били просто обикновени сплетници-журнали, но "журналистите" (кавичките не са случайни, тъй като визират едно доста голямо общество на нереализирали се футболисти и треньори, които си мислят, че "не им е бил даден шанс"...) не правят нищо безкористно - даже злобата им не е такава. Та голяма част от журналистите мислят с таксометър на мисъл. При "Левски" змиите никога не са се прибирали. Знаем горе-долу кои са, ма тях с л@йняна клечка не можеш ги бутна.

Важно е и вие да си намерите "змиите" кои са и да им стъпите на врата, защото...

100 про са от лагера на Ботев - нито са софиянци, нито локота. ;) С Феро винаги ще сте фактор, с Мъри... едва ли... Лично на мен ще ми е интересно да ви гледам в Европа. Но с толкова много чужденци...

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 05 дек 2012 16:13

factotum написа:
Livesport.bg написа:Нужно е подобрение в играта ни, не изключвайте треньорска смяна, заяви босът на "канарчетата" Цветан Василев

Собственикът на Ботев - Цветан Василев, даде ексклузивно интервю за Livesport.bg по повод бъдещата треньорска смяна в клуба. По свой начин босът на "канарчетата" потвърди почти изцяло идването на Станимир Стоилов в клуба!
Вижте, рано е да давам категорични оценки, запознат съм изцяло със случващото се в клуба и работата на ръководството. По принцип на Ботев му е нужно усъвършенстване в играта, защото смятам, че отборът не показва напълно това, което може. Аз съм сигурен в качествата на момчетата", започна Василев.

"Знаете, че за всяко подобрение понякога са необходими смени. Не казвам нищо конкретно, не влизам в подробности, но не изключвайте треньорска смяна или друга такава. Има време до края на полусезона. Аз не крия симпатиите си към Мъри Стоилов. Той е сред малцината български треньори, които разбират от работата си, доказали са се не само у нас, а и в евротурнирите по време на престоя му в Левски", добави още босът на "канарчетата" по темата.

"Много добре следя случващото се в клуба и отношението към клуба. Запознат съм изцяло със случилото се срещу Лудогорец. Тук не става дума толкова за конкретната съдийска грешка, защото на всеки се случва да сбърка. Когато обаче е тенденциозно, и е видно за цялата аудитория, тогава нещата не отиват на добре. Дали е нормално съдии да вечерят с хора от ръководството на даден клуб? Не ме карайте да се смея, това е риторичен въпрос. Искрено ви казвам, голямата причина да съм още във футбола са феновете на Ботев. Ако не са те, признавам, минавало ми е през ума да се отегля, макар че съм съвсем отскоро", завърши Цветан Василев.

Има ли още някой, който се вързва на новините на Лайвспорт? Интервюто е измислено, а темата за смяната на треньора в Ботев е за ключ.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 05 дек 2012 16:17

Гледал съм 3 мача на Ботев този сезон и в трите нищо не играха . С толкова чужденци очаквах да играят нещо , ама...Ферарио за мен е един измислен треньор , какъвто е и Ивайло Петев . Феро ли е къв там , не е човека за Ботев !

С разликата че Ивайло Петев е млад и амбициран , изкара цял сезон Б група , после цял А , обра де що има , и когато Лудогорец има критични моменти , слаби , дупки или квото е там , никой не го е сменил. Има желание да се учи човека , ходи по барселони , валенсии и т.н. курсове , опит да трупа , да се учи , и го прави с желание... Да наистина не е перфектен , има слаби страни , несигурен е , не експериментира ... но е млад и бъдещето като треньор е пред него , а желание не липсва . :)

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 05 дек 2012 16:18

И Гонг цитира новината :roll: Явно в първия пролетен кръг ще се гледа сблъсък Вили - Мъри :lol: :lol: :lol: Иначе тези слухове едва ли ще се отразят добре на Ботев в момента, което пък е идеално за нас 8-)
Изображение

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 05 дек 2012 17:10

Интересна новина... :roll: И докато от разни червени олигофрени е нормално да има омраза и хейт към Мъри,то от сини колеги е недопустимо и учудващо странно :evil: Та последно при Мъри Левски и националният отбор играеха някакъв футбол и имаха стил,бил той добър или лош - въпрос на вкус ;)

Искам да кажа на канарите,че ако очаквате чудеса от Мъри веднага няма да ги получите.Обаче ако бъде оставен да работи,ама работи,а зад себе си има един истински спортен директор и мъжкар с твърда ръка като Кривия,успехите няма да закъснеят.Ще изгради отбор със стил на игра и с перспектива за бъдещето,а дали ще играете в ЕКТ тази или другата година е само въпрос на време.

Когато Стоилов напусна Левски през май 2008 той остави готов отбор с който играхме в следващите два сезона и който господата Велев,Достанич,Иванов и Петров не само че не развиха,ами и разсипаха и ако Батков не беше взел тотално грешното решение да го уволни,сега Левски можеше да е с 16 милиона евро напред.Точка.

Успех на Мъри и дано някой ден се завърне там където му е мястото - на "Герена". ;)
Последна промяна от eelche на 05 дек 2012 17:12, променено общо 1 път.
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Върни се в “Ботев”