I кръг БOTEВ - Славия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Invader
Контакти:

Re: I кръг БOTEВ - Славия

Мнениеот Invader » 09 юли 2012 17:03

Каквото и да и си говорим, Славия винаги са били аутсайдери на Колежа!
Изображение

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 09 юли 2012 17:05

никой не се изхвърля.повечето пишем само за фактора публика, нормално е това да дава огромно предимство

Потребителски аватар
bixxol
Контакти:

Мнениеот bixxol » 09 юли 2012 17:36

Времето е малко отпускарско дано повече фенове успеят да се зарадват на победата на живо .
Кой Български отбор,е победил сам себе си... в официален футболен двубой?

Потребителски аватар
никки1912
Контакти:

Мнениеот никки1912 » 09 юли 2012 17:46

Може би ще имат един - Курдов :?: :roll: но зависи от чич Венци. :lol: По темата, дайте да я караме по спокойно и да не се изхвърляме с прогнозите защото и миналата годината тръгнахме с голямата кошница а всички знаем какво се случи в последствие. Според мен една минимална победа е достатъчна и нека тя да бъде началото на един успешен сезон .
Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!

pavkata77
Контакти:

Мнениеот pavkata77 » 09 юли 2012 17:49

Първо:нека да я караме по-леко,по-реалистично - каквато и да е победа за нас е супер.
Второ:уважаваме всеки противник и не трябва да има капка подценяване,всеки мач трябва да излизаме "на нож",ако е така и състава се сработи Славия нямат никакъв шанс,както и голяма част от отборите в България.
Трето:в сегашният Ботев пренавиване не може да има,защото състава е изграден от много опитни играчи,които знаят как да се справят със стреса и емоциите,така че...спокойствие,спокойствие и пак спокойствие.
Ботев-Славия------2:0
Ай Канариииииииииииииииииииииииииииииии
Един е Ботев!

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 09 юли 2012 18:00

Най реално е Ботев да победи с оглед на селекцията която прави в момента,но незабравяте че миналата годна имахте най добрия отбор в Б група,и малко остана да не влезете.Май очакванията ви са повече.Славия е най непредсказуемия отбор в България.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 09 юли 2012 18:08

claudio написа:
tirion написа:Би трябвало да биете но Славия са изключително странен отбор и винаги могат да направят изненада която никой не очаква.

и аз това имам в предвид и не изпадам в еуфория,но от друга страна съм гледал два мача Ботев-Славия 6:0, като особено за този през пролетта на 1994 аз лично се притеснявах преди мача , а тя каква стана :) Освен това си спомням,че въпросния сезон след Славия пак играехме с Левски!

След мача през 1994 г. Иван Йотков направи култовото изказване: "Ей сега братче, другата седмица да ударим и Левски така, а след това може да ме копат!" Слава богу не ударихме Левски и финансовия ни директор си е жив и здрав и до днес :) Искрено се надявам мача със Славия, която ни е труден противник, да го вземем, дори и с едно на мъка, за да може срещу Левски момчетата да излезнат спокойни и мотивирани и да покажат на какво са способни.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Yellow blood
Контакти:

Мнениеот Yellow blood » 09 юли 2012 18:10

Верно може да се окаже, че Курдов ще излезе с/у нас в първия мач на Колежа, ако му стане трансферът при белите. Това ще донесе допълнителен заряд в мача. Но пък взеха да го спрягат и за задния двор на ВСИ - това уж било изненадата, за която говорел в интервюто си. До сряда трябвало да се изяснят нещата.

За първия кръг очаквам пълен стадион и победа за домакина - 100-годишният великан Ботев!

П.П. Прави ми впечатление, че доста активно се пише в нашия форум тук от сутринта, защото Независимия се прехвърляше на нов сървър и не беше активен 1 денонощие. Едно време,във форумите на гонг, неизменно бяхме на 3-то място по активност , след сини и червени.
БОТЕВ! ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 09 юли 2012 18:25

джони написа:никой не се изхвърля.повечето пишем само за фактора публика, нормално е това да дава огромно предимство

Пич, аре стига с тия глупости за феновете на Славия и Локо Сф . Поне са си винаги с отбора и си го обичат без значение форма , класиране и т.н. Заслужават уважение много повече от феновете на другите два софийски "гранда" , където при първите 2-3 лоши мача на стадиона са 500 човека, а иначе претенции за "отбори на народи ", "милиони" и т.н. колкото искаш.
Последна промяна от 1912plovdiv на 09 юли 2012 18:26, променено общо 1 път.
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 09 юли 2012 18:28

Едно време,във форумите на гонг, неизменно бяхме на 3-то място по активност , след сини и червени.

то и сега е така ама системата им за отчитане нещо не я бива. Иначе не смятам Славия за лесен противник, като за първи мач.

Върни се в “Ботев”