"Любимец"Любимец - "Ботев"Пловдив
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- doctora_1912
- Контакти:
Re: "Любимец"Любимец - "Ботев"Пловдив
Mincho написа:Феновете на Ботев може да са спокойни. Миналата седмица се завъртях на мача Несебър- Любимец и от човек близко до тима от Южна България знам, че Ботев ще вземе безпроблемни три точки. Така, че спокойни. Ботев сигурно и при нормално изигран мач щеше да ги вземе, но въпреки това всичко е подсигурено.
А случайно същия този човек не беше ли леко бесен, затова, че в Несебър не му стана работата която беше замислил, а случайно да ти каза колко пари издаде на противници на Ботев и на съдии да свирят срещу Ботев.

И аз мисля, че Любимец ще дадат мача, те открай време са си такъв отбор и за това играят. Друг е въпросът, че аз и за Локо - Левски така си мислех, пък тя каква стана...
- bekono
- Контакти:
0-2
Искам Ботев пак в А група !
Искам Ботев пак в А група !
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

- Dexter Lord
- Контакти:
Щом ще им дават по 2 000 лв на човек за победа, не знам как биха тръгнали да ни пускат, ама вие ги разбирате повече тея неща.
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!
Тея Любимец , нали бяха хора на Коко Динев. Значи ще скачат здраво в този мач
Сигурно ще се получи един Х - 0:0 /1:1.

B3ATS написа:Тея Любимец , нали бяха хора на Коко Динев. Значи ще скачат здраво в този мачСигурно ще се получи един Х - 0:0 /1:1.
Прав си, че са хора на Коко и заедно с него си мечтаят за едни "титанични битки" и на ниво А-група, запленени от "драмите" в множеството контроли играни между тях. Прав си и затова, че ще скачат здраво, та затова си мисля, че трудно, ще ги бием с повече от 3 гола, най вече заради фрапантните пропуски на нашите нападатели.
1:2 - 1;0 - 1;1 - 1;2
A.C.A.B.: All Cops Are Bastards

==============
Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!

==============
Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!
kan1912 написа:B3ATS написа:Тея Любимец , нали бяха хора на Коко Динев. Значи ще скачат здраво в този мачСигурно ще се получи един Х - 0:0 /1:1.
Прав си, че са хора на Коко и заедно с него си мечтаят за едни "титанични битки" и на ниво А-група, запленени от "драмите" в множеството контроли играни между тях. Прав си и затова, че ще скачат здраво, та затова си мисля, че трудно, ще ги бием с повече от 3 гола, най вече заради фрапантните пропуски на нашите нападатели.
просто няма как да им лицензират стадиона за "А" група без да направят огромни инвестиции. И те това си го знаят. Така че това че искат "А" група са митове и легенди. Друг е въпроса че могат да си продадат баража.
Любимец имат нелош отбор, но на нас тази победа ни е жизнено необходима. Очаква ни труден мач и се надявам да победим. А относно продаването на баража, като гледам отборите в западната Б група, кой да е толкова богат, че да купува баража.
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев
Христо Ботев