ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

veseo
Контакти:

Re: Борислав Михайлов се видя днес с Енрико Пичоне

Мнениеот veseo » 25 окт 2009 20:57

Don Rumen написа:
Yellow major написа:яма да има бойкот на футболистите на Ботев на тренировката утре. Това гарантира старши-треньорът на Ботев Енрико Пичиони.

"От това нещо зависи техния професионализъм и чест. Те трябва да играят за името на отбора. Предстои среща с градския съперник Локомотив. Това ще е мачът на сезона. Играчите трябва да се раздадат докрай. Дано този път да използвам всичките си футболисти пълноценно. Срещу Черноморец не разчитах на петима ключови играчи", заяви треньорът на Ботев.

"Мисля, че направихме добро второ полувреме в Бургас, имахме своите възможности, но за съжаление пропуснахме шансове да си да отбележим гол", добави специалистът от Коверчано.

Значи има шанс за нещо ?

Как да няма шанс, сега шанса е много по-голям отколкото с първите италианци, които си заминаха!

Само ти крепиш надеждата сега, дано си прав :) Ако имаш още нещо, което да можеш да огласиш, ще сме ти благодарни много :oops:
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Re: Цялото италианско войнство.....

Мнениеот botev_1912 » 25 окт 2009 20:58

botev forever написа:
Hacko1912 написа:виновен за всичко е и ще бъде само един - селяка. всичко друго са спекупации, дори и когато те са на основата на някви факти. ти така и не си дал мнение а играт ана отбора в последните 2 срещи, а пичони като тренйор и прочие. така и не си казал какво предлагаш да се направи при тази ситуация и прочие. единственото е да убиваш всякакви наченки на надежда от седмици вече ... нейсе ... аз съм аут за дълго от тук

шайн - аз пиша на кирилица 95% от случаите, колкото и трудна да ми е това с постоянна привключване на пред назад ...

Мнението си го казах отдавна за Пичони.От 7 мача 6 загуби и 1 равен,като отбора е вкарал само 2 или 3 гола.Това е сухата статистика.Имам предложение,което съм го споменал,а то е да се натиска Селяка не да продава а да подарява отбора.примерно за 1лев или съвсем да не е валат за 1 евро.Така се прави със задлъжняли АД.

Спри се бе маймуно - влизам всеки ден и във всяка тема по 7-8 нови страници - и навсякъде си само ти как се заяждаш с хората, не те ли с срам само да провокирш събратя?
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 25 окт 2009 21:07

хайде стига сте приказвали с недомлъвки ами кажете на хората за какво става въпрос

vranchevi
Контакти:

Мнениеот vranchevi » 25 окт 2009 21:16

Селския е получил сериозни заплахи от бизнесмени, на които дължи пари

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 25 окт 2009 21:25

vranchevi написа:Селския е получил сериозни заплахи от бизнесмени, на които дължи пари

Няма лошо. Дано да са сериозни заплахите. :)

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 25 окт 2009 21:26

ами ха дано да подействат тези заплахи и тъпата малоумна кратуна на селския да уври и да продаде отбора

vranchevi
Контакти:

Мнениеот vranchevi » 25 окт 2009 21:31

Сигурно са сериозни-родителите на жена му били доста притеснени

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 25 окт 2009 21:39

това пък за родителите от къде стана ясно ?

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Re: Цялото италианско войнство.....

Мнениеот Hacko1912 » 25 окт 2009 21:41

sega ще се появи и каже че говори само факти и ще поиска да му посочиш къде лъже? последният му пример е многозначителен - на пръв поглед посочва факти, но при анализ се вижда че е супер зле и само провокира. Чистите истински мачове на Пичони с що годе нормален отбор са славия, локо софия, цска и черноморец. даже и славия не може се брои, щот имаше отбор от няколко дни и то не пълен. цска и черноморец са най-добрите в българия тва е ясно. другото което е ясно е че отборът израства с всеки мач и ден даже и то страхотно. На всеки е ясно това само на няколко крайно заинтересовани - като примерно бг играчи които виждат че ако сделка има и италянците останат те си тругват и нямат място в отбора.

та така ... но той пак а фактите ще говори :mrgreen: :mrgreen:

plovdivesamona6
Контакти:

Мнениеот plovdivesamona6 » 25 окт 2009 21:43

vranchevi написа:Селския е получил сериозни заплахи от бизнесмени, на които дължи пари
и аз не пропускам всеки ден да му пиша смс-и

Върни се в “Ботев”