Фенклуб Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Re: Феновете на "Ботев" решиха да направят нов клуб

Мнениеот sokkoban » 19 дек 2009 09:02

rump_shaker написа:
bate goiko написа:

Какво ще спечли сексия. Нови дъглове? Мисля че края му се вижда не селю. Поне такова е моето мнение.

Шейкър стига с този изтъркан въпрос бе майна!
СЕЛЯКА ПЕЧЕЛИ ВРЕМЕ!!!
Ти знаеш какво означава това предполагам, ако има селяка време то тогава той и се надява на промяна, че може да се откачи!

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 19 дек 2009 09:07

Да, така е! Ама вече невиждам тоя селски гъз накаде и как ще се оправя. Мисля че толкзо е затънал че нема на каде. НО все пак това селският тарикат и всичко трябва да очакваме от него!
ИзображениеИзображение

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 19 дек 2009 10:11

Не знам на какво чудо се надявате!? Наистина няма логика някой да купи дълговете на Селския! Няма друго - нито футболисти, нито стадион, нито школа, да не говорим за автобус, екипи и т.н. Единствено ако съда го присъди на Кръстева, тогава ще остане в клуба. Надявам се, Сельо да не си плати таксите за обжалването и това да не се случи. Иначе е ясно, че той НЕ ПРОДАВА клуба! Много ми е интересно какво мисли той, но едва ли ще разберем. Просто никаква логика. Но, така и каза още миналата година първата му жена - "той ще излезе от клуба само със задника си напред" (това и бяха думите в интервю по радио Пловдив).
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев

Jimmy8
Контакти:

Мнениеот Jimmy8 » 19 дек 2009 11:39

rump_shaker написа:Да, така е! Ама вече невиждам тоя селски гъз накаде и как ще се оправя. Мисля че толкзо е затънал че нема на каде. НО все пак това селският тарикат и всичко трябва да очакваме от него!

Кой ще го принуди да си плати дълговете?Държавата ли?!Не ме разсмивай.Той пак ще се завърти по някакъв начин и ще закрепи положението, макар и в мизерия, и всичко ще си продължи по старому поне до края на първенството.След това ще го мисли за следващото.НО НЯМА НАМЕРЕНИЕ НА ПРОДАВА КЛУБА!Клуба явно е прекалено голяма пералня за да го продаде.Не случайно държавата не се намесва,всички знаем в каква държава живеем.Така че ние феновете ако не усилваме натиска,а продължим да чакаме сделка месец след месец и година след година,ние му оправяме играта.И понеже си нямаме Христо Бонев сред нашите легенди,всичко си зависи само от нас.
Изображение
http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal

ciconcho
Контакти:

Мнениеот ciconcho » 19 дек 2009 11:45

edno ot neshtata koito mojem da napravim spored men e da zaleem vsichki nasrani gnusni podli bulgarski institucii sas emaili saobshtenie vuobshte vseki sas kakvoto moje za da moje malko po malko da se razmurdat,da im se razkaje za dulgove danuci osigurovki sashtoto trqbva da se sluchi i s bfs i ne dA mi kazva perukata che nqmali sme da vzemem licenz ami da vzemat tqh da gi razsledvat kak davat licenz na toq pumiqr 10 god. na kakvo osnovanie kato toi ne e dal 1 lv na taq durjava.Lichni emaili i sms-i dori i na boiko koito na koito znae nqkakvi adresi telefoni da pishe.Mislq ch tova e nai malkoto koeto mojem da napravim i e bez pari i nishto ne gubim da opitame.neka da poluchi danuchnoto 1000 saobshteniq za selskiq da vidim nqma li pak da reagirat izrodi mrusni vsichki da izmrat zadeto go ostavqt toq selqk da pravi kakvoto si iska

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 19 дек 2009 12:22

Sunway написа:
botev_1912 написа:Само да попитам дали не е по правилно да се направят 2 или даже 3 нови отбора - че ако е само един и не потръгне - после да не си губим времето да правим 2-и 3-и и т.н.

...И това с ликвидацията на стария и т.н., да попитам до кога ще чакам аз на христолов отбора да се самоликвидира.10 години чакам и не искам да чакам още 10 поне....

Еми така де, прав е човека. Ако еидния отбор не потръгне, то другия може да потръгне и няма да се налага да чакаме 10 години и да трябва още 10 ;) Правим десетина, така ще свършат родата и подставените хора на сельо и поне 1 ще е чист, него ще припознаем (докато не изпадне в криза) и ще си имаме СВОБОДЕН отбор (не Свободен Ботев).
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
gogova4o
Контакти:

Мнениеот gogova4o » 19 дек 2009 12:52

ciconcho написа:edno ot neshtata koito mojem da napravim spored men e da zaleem vsichki nasrani gnusni podli bulgarski institucii sas emaili saobshtenie vuobshte vseki sas kakvoto moje za da moje malko po malko da se razmurdat,da im se razkaje za dulgove danuci osigurovki sashtoto trqbva da se sluchi i s bfs i ne dA mi kazva perukata che nqmali sme da vzemem licenz ami da vzemat tqh da gi razsledvat kak davat licenz na toq pumiqr 10 god. na kakvo osnovanie kato toi ne e dal 1 lv na taq durjava.Lichni emaili i sms-i dori i na boiko koito na koito znae nqkakvi adresi telefoni da pishe.Mislq ch tova e nai malkoto koeto mojem da napravim i e bez pari i nishto ne gubim da opitame.neka da poluchi danuchnoto 1000 saobshteniq za selskiq da vidim nqma li pak da reagirat izrodi mrusni vsichki da izmrat zadeto go ostavqt toq selqk da pravi kakvoto si iska

мислиш ли,че институциите не знаят в какво състояние е отбора и какви задължения има селския,аз мисля ,че знаят всичко но така им отърва и затова не взимат мерки
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!

Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат

damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .

ciconcho
Контакти:

Мнениеот ciconcho » 19 дек 2009 13:00

e da de ama vse se nadqvam che nqkoi moje da svurshi raota i da go podgonqt inache mi e predelno qsno che sichki sa jiv tashak

Потребителски аватар
since_1912
Контакти:

Мнениеот since_1912 » 19 дек 2009 13:28

Abe veseo,ti da ne si roda na selqka,4e tolkova se pritesnqva6 ot nov otbor aaaa?
Изображение FORZA GIALLONERI

toni petrov
Контакти:

Мнениеот toni petrov » 19 дек 2009 13:46

Крайно време е и ние да поемем по един утъпкан път то който избутаха Методи Калъмбов от Пирин и Ивайло Дражев от Черноморец
Любовта на хиляди хора в това число на футболисти и фенове създават успехите и традициите на един клуб.Доказано и проверено във времето на Христолов,е че селяндура не създава а руши и малкото което е останало от славният Ботев.
За това подкрепям едно такова начинание

Върни се в “Ботев”