Селекция и подготовка 2013/2014
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Селекция и подготовка 2013/2014
Имам чувството, че някои хора явно живеят в съблекалнята на Ботев Пловдив. Изключително запознати са с атмосферата там. Оставка на цялото ръководство. Цветан Василев също да се маха! От къде на къде ще купуваме класни футболисти? Да се връщат Курдов, Какалов и Юсеиновите.
- venko 1984
- Контакти:
DarkPsy написа:Имам чувството, че някои хора явно живеят в съблекалнята на Ботев Пловдив. Изключително запознати са с атмосферата там. Оставка на цялото ръководство. Цветан Василев също да се маха! От къде на къде ще купуваме класни футболисти? Да се връщат Курдов, Какалов и Юсеиновите.
+1912
БПФК написа:Вън всички говеда и чужденци, ще си играем само с местни момчета които знаят какво е Ботев Пловдив.
Таван на заплатите 1200 лв и премии само при спечелване на трофей изразяващ се в 2 кебапчета и пържени картофки /като едно време/.
Събориха този храм на футбола нехранимайковците и ми наливат някакви милиони за бетон, а не разбират, че стадионите на насип скоро пак ще си станат модерни. Чич Мити беше нашия човек, но мръсниците го прогониха и ни оставиха в ръцете на тези безхаберници!
DarkPsy написа:Имам чувството, че някои хора явно живеят в съблекалнята на Ботев Пловдив. Изключително запознати са с атмосферата там. Оставка на цялото ръководство. Цветан Василев също да се маха! От къде на къде ще купуваме класни футболисти? Да се връщат Курдов, Какалов и Юсеиновите.
+1912! Няма какво да се добави!
-
- Контакти:
Курдов изминалия полусезон щеше да ни свърши адската работа. Иначе не виждам защо трябва да потривам ръце за такава гръмка селекция, направена по средата на нищото. Такива милиони са неестествени за българския футбол, още по-малко по време на зимната пауза. Не трябва да живея в съблекалнята, че да знам, че когато един човек е удостоен да бъде капитан на отбор и за има-няма един месец наизкочат някакви незнайни звезди с огромин заплати, той ще се издразни. Тук не говорим и за въпросът колко са класни и дали в действителност са по-добри от нашите. Да, на хартия са чудотворци, но да не забравяме, че човекът с най-добра визитка, минал през нас, е Хабиб Бамого или там както се казваше... Не на последно място всеки човек има право да си изразява мнението. Ако смяташ, че форум е място, където ние като клакьори пляскаме на всяка мъдрост на Кривия и Правилня и чат-пат обясняваме на рогати и буфери колко са прости, аз имам друго виждане. Лека вечер

http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .
Няма проблем. Това наистина е форум и всеки може да си каже мнението. Само че си толкова убеден в думите си, че наистина имам чувството, че ти и още 1-2-ма живеете в съблекалнята. Що не изчакаме малко и да видим какво ще се случи? Аз пък имам щастието да се познавам лично с капитана на отбора и от него знам, че всички в СЪБЛЕКАЛНЯТА са доволни от подсилването на отбора и тия измислени конспирации са само в главите на вечно недоволните от всичко фенове. Кой от нас не искаше хубава селекция зимата? Кой от нас ще се задоволи със 7-мо място? Започва етап от първенството, в който идват поредица тежки мачове. Аз мисля, че трябва да сме доволни от това, че вместо да си продаваме най-добрите футболисти, както едни други ( с известни претенции за Грънчаров, но там филмът е друг), ние се подсилваме с такива.Не разбирам от какво точно сте недоволни? Вие ли ще им плащате заплатите? Вместо да си вкарваме излишни конспирации по-добре да засилим подкрепата,че в последно време е под всякаква критика, а сега в Коматево ще е още по-трудно.
А това за Бамого просто няма да го коментирам. Смешно е.
А това за Бамого просто няма да го коментирам. Смешно е.
- frente atleti
- Контакти:
БПФК написа:Вън всички говеда и чужденци, ще си играем само с местни момчета които знаят какво е Ботев Пловдив.
Таван на заплатите 1200 лв и премии само при спечелване на трофей изразяващ се в 2 кебапчета и пържени картофки /като едно време/.
Събориха този храм на футбола нехранимайковците и ми наливат някакви милиони за бетон, а не разбират, че стадионите на насип скоро пак ще си станат модерни. Чич Мити беше нашия човек, но мръсниците го прогониха и ни оставиха в ръцете на тези безхаберници!
Като искаш селски картофени ливади и насипи отивай зад ВСИ кой те спира

[rimg]http://media1.picsearch.com/is?6SVCU99mS6V6Q-NFf8bWOP_UkrS1uCwwqwJUZX6ANGE&height=185[/rimg]100% - Antimadridistas
- ZinedineZidane
- Контакти:
frente atleti написа:БПФК написа:Вън всички говеда и чужденци, ще си играем само с местни момчета които знаят какво е Ботев Пловдив.
Като искаш селски картофени ливади и насипи отивай зад ВСИ кой те спираТам са и заместниците на Сельо -Коко ,Узун и Золума
!
Според мен, мнението му беше иронично, а не насериозно...

Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
ZinedineZidane написа:frente atleti написа:БПФК написа:Вън всички говеда и чужденци, ще си играем само с местни момчета които знаят какво е Ботев Пловдив.
Като искаш селски картофени ливади и насипи отивай зад ВСИ кой те спираТам са и заместниците на Сельо -Коко ,Узун и Золума
!
Според мен, мнението му беше иронично, а не насериозно...
И според мен БПФК е написал силно ироничен пост

- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
bulgaro написа:Очаква ни втора "брокерска ера", която неминуемо ще доведе до крах! Дано това да започне да се осъзнава от повече привърженици. Не е нормално, футболист да получава 25 000 евро заплата в България. Толкова е месечният бюджет на градчета като Чирпан, Съединение, Първомай![]()
Не коментирам качествата на новите попълнения, но дори и да са от класата на Меси, тези заплати ще взривят съблекалнята.

Не натискайте ТУК!
Очаквам с нетърпение моментът, в който това глорихънтърче volf ще започне да възхвалява Ботев. Неизбежно е
Лудогорец са до време.Следващите сме ние