"А" група,8 кръг:Ботев-Локомотив Пловдив
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- mistreated
- Контакти:
Re: "А" група,8 кръг:Ботев-Локомотив Пловдив
Силна игра на Ботев въпреки треньора им, безобразни Локо Пд. Поздравления за победата!

Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
sin4ec написа:El Grande Capitan написа:Betchualeng Arnaikem написа:Това е положението, в момента силния отбор на Пловдив е Ботев. Друг път може друго да е било, но не и сега.
Амин!
С риск да бъда обвинен, че се бъркам в неща, дето не са ми работа, подобно отношение към падналия ( и в мача, и като финанси и съществуване) съперник е недостойно. Не знаеш как ще се завъртят нещата утре, та това " Амин!" звучи глуповато и не на място. Точно вие би трябвало да го знаете най-добре. Не си разбивайте по тъп начин ореола, който си спечелихте заслужено с много труд, постоянство и търпение!
Амин означава: истина, да бъде! Нищо общо с твоята интерпретация!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2PE4d_l03Pc[/youtube]

- 

theprideofplovdiv
- Контакти:
Betchualeng Arnaikem написа:Е.. очакваше се. Да ме прощават хората от Лаута.. но нямаше как да стане отново да се измъкнат. Разликата в двата отбора е прекалено голяма - като класа, организация, цели, стабилност.. миналата година Локо се измъкна, време беше и да паднат.
Само че.. днес игра само Ботев. Очаквах по-сериозен отпор от Локото, но не би. Ако не беше червения картон за Ботев можеше всичко да свърши още на полувремето. С човек повече смърфовете не направиха абсолютно нищо. Спокойно можеше да паднат и с повече.
Това е положението, в момента силния отбор на Пловдив е Ботев. Друг път може друго да е било, но не и сега.
От временния неуспех,единственото по-лошо е временния успех
 Има още поне 3 дербита,да видим зимата хората като излезнат на протести и падне правителството как ще стоят нещата...
 Има още поне 3 дербита,да видим зимата хората като излезнат на протести и падне правителството как ще стоят нещата...- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
theprideofplovdiv написа:Betchualeng Arnaikem написа:Е.. очакваше се. Да ме прощават хората от Лаута.. но нямаше как да стане отново да се измъкнат. Разликата в двата отбора е прекалено голяма - като класа, организация, цели, стабилност.. миналата година Локо се измъкна, време беше и да паднат.
Само че.. днес игра само Ботев. Очаквах по-сериозен отпор от Локото, но не би. Ако не беше червения картон за Ботев можеше всичко да свърши още на полувремето. С човек повече смърфовете не направиха абсолютно нищо. Спокойно можеше да паднат и с повече.
Това е положението, в момента силния отбор на Пловдив е Ботев. Друг път може друго да е било, но не и сега.
От временния неуспех,единственото по-лошо е временния успехИма още поне 3 дербита,да видим зимата хората като излезнат на протести и падне правителството как ще стоят нещата...
Ще затвърдим успеха, най-вероятно!
 Ще се върнат Вуйчо и Мариян, а и всички при нас играят със сърце и душа. Другият пловдивски отбор днес не показа такива, с изключение на Якимов, Диего и онзи лют момък с номер 17
  Ще се върнат Вуйчо и Мариян, а и всички при нас играят със сърце и душа. Другият пловдивски отбор днес не показа такива, с изключение на Якимов, Диего и онзи лют момък с номер 17 

Играхме по-добре и заслужено победихме. Локомотив са въздух под налягане.
Галчев има нужда от психолог.Недопустимо е това, което направи.

Галчев има нужда от психолог.Недопустимо е това, което направи.
Pupper_ написа:sin4ec написа:El Grande Capitan написа:Betchualeng Arnaikem написа:Това е положението, в момента силния отбор на Пловдив е Ботев. Друг път може друго да е било, но не и сега.
Амин!
С риск да бъда обвинен, че се бъркам в неща, дето не са ми работа, подобно отношение към падналия ( и в мача, и като финанси и съществуване) съперник е недостойно. Не знаеш как ще се завъртят нещата утре, та това " Амин!" звучи глуповато и не на място. Точно вие би трябвало да го знаете най-добре. Не си разбивайте по тъп начин ореола, който си спечелихте заслужено с много труд, постоянство и търпение!
Амин означава: истина, да бъде! Нищо общо с твоята интерпретация!
Аз знам какво означава. Сам съм написал, че не ми е тук работа, но някакъв цървул да ми дава тон няма как да стане! Каквото съм мислил-съм го написал, откога това е престъпление? Какво лошо казах, Господи, поздравих заслужено спечелилите, нищо повече! И за това ли сме виновни вече, да му еба майката?
 СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
						[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
theprideofplovdiv написа:...да видим зимата хората като излезнат на протести и падне правителството как ще стоят нещата...
Глупави разсъждения. Не зная кой от кой отбор е...
И като "падне правителството " ще играят ли министрите вместо играчите ??? Нашенско, българско мислене. Реал, Барселона, Манчестер, Ювентус и др. смениха по 10-тина правителства и все са в челото.
Кой ми пречи, че не мога да ..., съседа!!!
Кво правителство, бе идиоти !?!?! Цецо да не би да дава пари само като БСП,ДПС и Атака са на власт ? Вие сте кръгли идиоти. Що не се сетите от кога той дава пари ? Бахти малоумните разсъждения. 
Много гот беше при последния съдийски сигнал !

Много гот беше при последния съдийски сигнал !
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]
- 

praistoria
- Контакти:
theprideofplovdiv написа:Betchualeng Arnaikem написа:Е.. очакваше се. Да ме прощават хората от Лаута.. но нямаше как да стане отново да се измъкнат. Разликата в двата отбора е прекалено голяма - като класа, организация, цели, стабилност.. миналата година Локо се измъкна, време беше и да паднат.
да видим зимата хората като излезнат на протести и падне правителството как ще стоят нещата...
Предполагам, че ти или някой подобен на теб първо е обяснявал, че Ботев няма да влезне в Б (преди началото на сезона), после- че няма да намери собственик, после-че собственикът сигурно нищо няма да направи за отбора, после- че ЦВ ще си замине от Ботев със сдаването на властта на Бойко, а сега това е новото предположение. Като съдя до тук колко добри прогнози дадохте...
П.С: призовавам те да не чакаш на хората, а и ти да излезеш на протести и да отстояваш позицията си, твоето време не е по-ценно от чуждите
 .
  .http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .
						Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .