Сензация! Тотнъм вади 5 милиона паунда за Неделев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Re: Сензация! Тотнъм вади 5 милиона паунда за Неделев

Мнениеот Logical person » 27 авг 2013 21:15

samatoranaga написа:Тошко днес бил преминал преглед в Редбул Залцбург.

И чий ще го крепи там ? Освен ако се е разбрал с Тотнъм или Арсенал да го купят и да го оставят под наем там за 6 месеца или година.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 27 авг 2013 21:15

Pupper_ написа:Дано не е Залцбург. Австрийското първенство е на нашето ниво! Няма кокво да научи там.

Аз предположих,че ще отиде в Германия,ама в Австрия наистина няма какво да научи(освен да получава по-голяма заплата).И после не съм чул за някакъв трансфер от австрийски отбор в някой европейски гранд(може и да има такива трансфери,но са били единични случаи).
Ако отиде в Австрия твърде вероятно да си провали бъдещето!!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 27 авг 2013 21:17

Logical person написа:

И чий ще го крепи там ? Освен ако се е разбрал с Тотнъм или Арсенал да го купят и да го оставят под наем там за 6 месеца или година.

В Редбул има шанс да играе в първия отбор. В Тотнъм няма да помирише елитен футбол не се знае колко време. Това е реалността, колкото и голям да му е таланта.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 27 авг 2013 21:18

vaskonti написа:
Logical person написа:

В Редбул има шанс да играе в първия отбор. В Тотнъм няма да помирише елитен футбол не се знае колко време. Това е реалността, колкото и голям да му е таланта.

Именно и аз за това не се учудвам , още повече че гаранция са се договорили и за добър процент от следваща сделка

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 27 авг 2013 21:26

vaskonti написа:
Logical person написа:

Той и в Ботев си играе в първия отбор, не ми се вярва там да му дадат кой знае каква заплата, нито са в по-добра позиция да го трансферират после.

Потребителски аватар
kamenitza
Контакти:

Мнениеот kamenitza » 27 авг 2013 21:27

za nas e toj religiq написа:
vaskonti написа:
Logical person написа:

Именно и аз за това не се учудвам , още повече че гаранция са се договорили и за добър процент от следваща сделка

Дори и за 100% от следващ трансфер да са се договорили, това по дяволите е скапаното австрийско първенство, което освен с повечето пари и по-добри стадиони, чисто футболно не е много далече от нивото на А група.Стискам палци, и на краката, това да не е вярно.

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 27 авг 2013 21:32

CSKA 78 написа:Аз предположих,че ще отиде в Германия,ама в Австрия наистина няма какво да научи(освен да получава по-голяма заплата).И после не съм чул за някакъв трансфер от австрийски отбор в някой европейски гранд(може и да има такива трансфери,но са били единични случаи).

Продават, постоянно продават и това им е проблема. Всичко което може да спира топката и да тича в правилна посока се продава в Германия, максимум на 21-22. Специално Залцбург е по-различен от останалите отбори в Австрия. Разполагат с ресурса на Дитрих Матешиц и в последните 5 години са недостижими. Но при тях се залага на завършени футболисти, не ми се връзва Тошко там!

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 27 авг 2013 21:43

kamenitza написа:

Дори и за 100% от следващ трансфер да са се договорили, това по дяволите е скапаното австрийско първенство, което освен с повечето пари и по-добри стадиони, чисто футболно не е много далече от нивото на А група.Стискам палци, и на краката, това да не е вярно.

Не казвам че съм доволен , а че не съм учуден , аз също колкото теб се надявам да не е истина :oops:

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 27 авг 2013 21:44

Pupper_ написа:
CSKA 78 написа:Аз предположих,че ще отиде в Германия,ама в Австрия наистина няма какво да научи(освен да получава по-голяма заплата).И после не съм чул за някакъв трансфер от австрийски отбор в някой европейски гранд(може и да има такива трансфери,но са били единични случаи).

Продават, постоянно продават и това им е проблема. Всичко което може да спира топката и да тича в правилна посока се продава в Германия, максимум на 21-22. Специално Залцбург е по-различен от останалите отбори в Австрия. Разполагат с ресурса на Дитрих Матешиц и в последните 5 години са недостижими. Но при тях се залага на завършени футболисти, не ми се връзва Тошко там!

Да де,ама аз не виждам смисъл,сега да отиде в Австрия и после да го продадат в Германия.По-добрия вариант е ,сега да отиде в Германия и след като се наложи в новия си отбор да бъде продаден в Англия!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 27 авг 2013 21:49

Сега като погледнах , тая вечер има само два кацащи самолета на летище Пловдив ! Един от Залцбург в 20.58 ч и един от Лондон 20. 30 ч, сега въпроса е в кой от тях е бил Тошко :geek: Лошото май е че само тоя за Залцбургг е излетял сутринта в 8 . 48 от Пловдив :(

Върни се в “Ботев”