samatoranaga написа:Тошко днес бил преминал преглед в Редбул Залцбург.
И чий ще го крепи там ? Освен ако се е разбрал с Тотнъм или Арсенал да го купят и да го оставят под наем там за 6 месеца или година.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
samatoranaga написа:Тошко днес бил преминал преглед в Редбул Залцбург.
Pupper_ написа:Дано не е Залцбург. Австрийското първенство е на нашето ниво! Няма кокво да научи там.
Logical person написа:samatoranaga написа:Тошко днес бил преминал преглед в Редбул Залцбург.
И чий ще го крепи там ? Освен ако се е разбрал с Тотнъм или Арсенал да го купят и да го оставят под наем там за 6 месеца или година.
vaskonti написа:Logical person написа:samatoranaga написа:Тошко днес бил преминал преглед в Редбул Залцбург.
В Редбул има шанс да играе в първия отбор. В Тотнъм няма да помирише елитен футбол не се знае колко време. Това е реалността, колкото и голям да му е таланта.
vaskonti написа:Logical person написа:samatoranaga написа:Тошко днес бил преминал преглед в Редбул Залцбург.
В Редбул има шанс да играе в първия отбор. В Тотнъм няма да помирише елитен футбол не се знае колко време. Това е реалността, колкото и голям да му е таланта.
za nas e toj religiq написа:vaskonti написа:Logical person написа:samatoranaga написа:Тошко днес бил преминал преглед в Редбул Залцбург.
Именно и аз за това не се учудвам , още повече че гаранция са се договорили и за добър процент от следваща сделка
CSKA 78 написа:Аз предположих,че ще отиде в Германия,ама в Австрия наистина няма какво да научи(освен да получава по-голяма заплата).И после не съм чул за някакъв трансфер от австрийски отбор в някой европейски гранд(може и да има такива трансфери,но са били единични случаи).
Ако отиде в Австрия твърде вероятно да си провали бъдещето!!
kamenitza написа:
Дори и за 100% от следващ трансфер да са се договорили, това по дяволите е скапаното австрийско първенство, което освен с повечето пари и по-добри стадиони, чисто футболно не е много далече от нивото на А група.Стискам палци, и на краката, това да не е вярно.
Pupper_ написа:CSKA 78 написа:Аз предположих,че ще отиде в Германия,ама в Австрия наистина няма какво да научи(освен да получава по-голяма заплата).И после не съм чул за някакъв трансфер от австрийски отбор в някой европейски гранд(може и да има такива трансфери,но са били единични случаи).
Ако отиде в Австрия твърде вероятно да си провали бъдещето!!
Продават, постоянно продават и това им е проблема. Всичко което може да спира топката и да тича в правилна посока се продава в Германия, максимум на 21-22. Специално Залцбург е по-различен от останалите отбори в Австрия. Разполагат с ресурса на Дитрих Матешиц и в последните 5 години са недостижими. Но при тях се залага на завършени футболисти, не ми се връзва Тошко там!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта