ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

botev forever

Re: Цялото италианско войнство.....

Мнениеот botev forever » 25 окт 2009 12:44

SHYNE написа:@botev forever, е така е да , ама все пак неговата заплата пък зависи от тези приходи . сега и аз съм на мнение че можеше общината в негово лице да остави децата да тренират ама ......:)

Така е,като имаш и предвид,че и кмета не беше против...Все пак направиха 2-3 тренировки

botev forever

Мнениеот botev forever » 25 окт 2009 12:47

veseo написа:
botev forever написа:Ти си Ботевист,но не си БОТЕВ Пд!!!!!!!!

Добре, променям предложението. Айде отиди и почисти стадиона от бурените, ама безплатно, защото си БОТЕВИСТ, а това е БОТЕВ Пд ;)

Ако не си забелязъл фирма "Василка" се занимава с тази дейност,но ако ме каниш и аз те каня да си правим компания и да свършим повече работа.

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 25 окт 2009 13:05

Явно не се справя с тая работа ;) А аз не мога, ти си претендиращия, че всеки БОТЕВИСТ трябва да залага работата си, за да оправя на Сельо бакиите. Затова - през седмицата, няма да ходиш на работа, а ходи на стадиона да чистиш бурените. Тъкмо за дербито ще си се справил, а и ще си спестил пари на сельо, което трябва още повече да те амбицира.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

botev forever

Мнениеот botev forever » 25 окт 2009 13:35

veseo написа:Явно не се справя с тая работа ;) А аз не мога, ти си претендиращия, че всеки БОТЕВИСТ трябва да залага работата си, за да оправя на Сельо бакиите. Затова - през седмицата, няма да ходиш на работа, а ходи на стадиона да чистиш бурените. Тъкмо за дербито ще си се справил, а и ще си спестил пари на сельо, което трябва още повече да те амбицира.

Айде пак с твоите дребни заяждания изсмукани от пръстите........

Потребителски аватар
portokal
Контакти:

Мнениеот portokal » 25 окт 2009 13:39

Pichoni, prevodacha, lilcho, bobi mihailov i oshte nqkuv ot uefa sa se sabrali v novotela i veche chas nqkude lafqt

Това е от форума на бултрас.ком , за какво ли си говорят ? Кога да ни извадят от А група сигурно....преди или след дербито...
Katochimoto!

Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .

botev forever

Мнениеот botev forever » 25 окт 2009 13:45

portokal написа:Pichoni, prevodacha, lilcho, bobi mihailov i oshte nqkuv ot uefa sa se sabrali v novotela i veche chas nqkude lafqt

Това е от форума на бултрас.ком , за какво ли си говорят ? Кога да ни извадят от А група сигурно....преди или след дербито...

botev forever

Мнениеот botev forever » 25 окт 2009 13:47

portokal написа:Pichoni, prevodacha, lilcho, bobi mihailov i oshte nqkuv ot uefa sa se sabrali v novotela i veche chas nqkude lafqt

Това звучи абсурдно.

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 25 окт 2009 13:54

koe po-tochno?
страх те хвана че може да има нещо положително и италянците ли?

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 25 окт 2009 14:07

Hacko1912 не е нужно да пускаш 10 мнения едно след друго ;) и пиши на кирилица :)
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Върни се в “Ботев”