БОТЕВ ПЛОВДИВ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ 31.10.2009 ; 14:30

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Re: Инцидента след мача (Коментари, мнения и т.н.--САМО ТУК)

Мнениеот SHYNE » 31 окт 2009 22:30

Sorry SHYNE- Не обърнах внимание от гого е пуснат коментара чак сега забелязах че не е твой.

няма проблеми :) случват се грешки . пък и алкооола си казва думата :) :)
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 31 окт 2009 22:33

арсов може да ни навличе сериозно наказание. става въпрос (май че) за човек от управата на клуба, на нашия стадион, на терена - да удря чужд играч а май всъчшност е ударил пом тренера на локото. просто изпсано наказание. ясно е че кики и акалски са най-виновни, но арсов е пълен боклук е баси ...

Потребителски аватар
labrador2
Контакти:

Мнениеот labrador2 » 31 окт 2009 22:52

НЕКА!!!!
ЗАПОВЯДАЙТЕ ВСИЧКИ НА НАШИЯТ СТАДИОН!!!
ЩЕ СИ ИЗДЪРЖАМЕ САМИ ОТБОРИТЕ!!!
ТОЙ НЕ УМИРА
Изображение

Потребителски аватар
gentile

Мнениеот gentile » 31 окт 2009 22:57

Гледах записите от Про Бг и на тях не се вижда това което аз видях на стадиона , а именно как се започна: играчите на Ботев се радваха пред Трибуна Изток и Лилчо беше с тях, в един момент той видя как някой хора от Локомотив/играчи и хора от щаба/ блъскат човек от Ботев , на стадиона аз си помислих че това е кондиционния треньор Бифи , но после прочетох мнения , че бил Брици ,което не ми се връзва , защото човека беше с дълга черна грейка , а Брици беше по екип.Както и да е ,Лилчо се затича натам и ......стана мелето .Мисля си че той успя да вкара някой и друг юмрук в Акалски/който преди това беше подгонил нашия човек/,после хората от щаба на Локомотив ,които се мъчеха да разтърват мелето го избутаха и той падна на земята и Акалски му вкара няколко ритника ,преди да се изправи и да дойдат други играчи на Ботв и полиция и да разтурат мелето.
Камерите обаче са започнали да записват инцидента откакто Лилчо се намеси,което създава впечатление ,че той провокира всичко.
За простотията на Кики всичко е ясно.И пак се намеси ,,биячът'' Акалски!
Според мен Акалски и Кики трябва да се накажат сериозно.Лилчо също , но по-леко, защото е вярно че не започна пръв,но все пак се поддаде на провокациите.
Полицията пък има огромна вина за това което стана с това знаме ,защото на метри от Кики/ с надпис A.C.A.B на кръста на потника си/ имаше полицай ,който вместо да го спре , гледаше ,,сеира'',/мисля че Кюмюрджиев се опита да спре безумеца, вместо полицая.

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Re: БОТЕВ ПЛОВДИВ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ 31.10.2009 ; 14:30

Мнениеот vhpvhp » 31 окт 2009 23:19

ktulu: написа:ЧИРО направи страшен мач! Точно, когато трябваше 8-)

Чиро днес беше фантастичен ! 100 % ефективност в защита . Накрая му омръзна да обезврежда мангалите и тръгна сам в атака , беше на косъм да направи 2-0... http://www.24chasa.bg/Images/Cache/Image_224653_6.jpg

Потребителски аватар
nerak
Контакти:

Мнениеот nerak » 31 окт 2009 23:23

Как не можахте да познаете помощник треньора на локо,едно време играеше при нас и му викахме Минчо Сливата :)

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 31 окт 2009 23:27

puffer написа:Тука пишищите бяхте ли на мача,гледахте ли повторенията по ТВ? Разправията става ,след като лилчо пробягва 20м до футболистите на Локото , скача на бой на Акалски и го удря,също и пом.треньора(явно от нещо е провокиран за да направи ), и от там тръгва мелето.наказание ще има и за двата отбора,спокойно!

Дръж се сериозно, бях на метри от ситуацията. Нашият помощник отиде да се здрависа с вашите хора. Акалски нещо не разбра, какво става и скочи да го бута. Помощникът отстъпи към десетина метра и отнесе три-четири бутания, преди да се появи Лильо и да натупа Акалски.

Гаменска работа от страна на Акалски, а Лильовата почти и тя такава.
За Кики ... живи и здрави полицаите, че удържаха агитката. Тоя малоумен пишман курбан трябва да дава на тази дата до смъртта си. Може ли толкова да е ПРОСТО това момче.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
lokofan
Контакти:

Мнениеот lokofan » 31 окт 2009 23:51

Пичове, честита ви победа....както се казва по добрия победи....ама имам един въпрос - тоя продот Лилчо до кога ще го търпите??? Голям побойник , голямо нещо....скача на момчето дето сигурно е наполовина от него по ръст тцтцтцт...що не дойде на мен да скочи, ще му стопя сланините много бързо....ей много ме е яд на такива неизживяни таланти като тоя, честно....иначе се получи приличен мач. Успех и занапред и на вас и на нас!!!

puffer
Контакти:

Мнениеот puffer » 01 ное 2009 00:00

Ki Cho написа:
puffer написа:Тука пишищите бяхте ли на мача,гледахте ли повторенията по ТВ? Разправията става ,след като лилчо пробягва 20м до футболистите на Локото , скача на бой на Акалски и го удря,също и пом.треньора(явно от нещо е провокиран за да направи ), и от там тръгва мелето.наказание ще има и за двата отбора,спокойно!

Дръж се сериозно, бях на метри от ситуацията. Нашият помощник отиде да се здрависа с вашите хора. Акалски нещо не разбра, какво става и скочи да го бута. Помощникът отстъпи към десетина метра и отнесе три-четири бутания, преди да се появи Лильо и да натупа Акалски.

Гаменска работа от страна на Акалски, а Лильовата почти и тя такава.
За Кики ... живи и здрави полицаите, че удържаха агитката. Тоя малоумен пишман курбан трябва да дава на тази дата до смъртта си. Може ли толкова да е ПРОСТО това момче.

Горе в скобите съм го написал,че е провокиран от нещо.Всички трябва да си понесът вината.Лилчо е виновен толкова,колкото и Акалски и Кики.Даже може да се каже ,че лилчо е виновен малко повече :idea: .нормално е играчите да са изнервени след загуба,бутането го има на не един-два мача,Щяха да се побутат още малко и всичко щеше да приключи.Грилчо да ви се подмажели незнам,реши и той да се прави на мъж и се стигна до боя. и преди е имало такива закачки,пак повтарям Грилчо е искал да ви се подмаже,да пробягаш 20-30 метра аре стига :lol: аз друго обиснение нямам!това е!
ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ--ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!

Libermen
Контакти:

Мнениеот Libermen » 01 ное 2009 00:04

Акалски и Кики са виновни имам видео доказателство ама ще дам на ПРОКУРАТУРАТА и БФС-то.Първо Кики удря пом терн.Бифи и Лилчо го вижда това и тръгава,после Акалски първи удря Лилчо.ИМАМ ВИДЕО ДОКАЗТЕЛСТВО.Празнувай ПЛОВДИВ :)

Върни се в “Ботев”