ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Пичиони получи двуседмичен кредит на доверие от ултрасите на
И от този храст няма да излезе зайче...
От кой сайт е тази информация?
Re: Какви са вариантите според мен
Продължаваме да псуваме и кълнем до 9то коляно Христола! Това е единствения вариант. Даже и като се махне пак ще го псуваме и пак ще му правим мизерии. Трябва да се отмъщава за Ботев Плд и за всичко което причини. Колкото по-късно толкова по-мръсно !
Vas.s.il написа:Нали ставаше въпрос за 10 дни???Сега изведнъж началото на другия месец.Тоя ми се струва че говори,каквото му каже селския.
ТЕ ТАКА 10 ПО 10,СТАНАХА ВЕЧЕ10 ГОДИНИ...,времето си минава и все нищо и нищо,само лъжи и пак лъжи!
- PLOVDIV PEE 1912
o_yankov написа:От кой сайт е тази информация?
news4000
- PLOVDIV PEE 1912
Аре бе,няма ли някой,който е бил днеска??Дайте инфо!
canar4e написа:Vas.s.il написа:Нали ставаше въпрос за 10 дни???Сега изведнъж началото на другия месец.Тоя ми се струва че говори,каквото му каже селския.
ТЕ ТАКА 10 ПО 10,СТАНАХА ВЕЧЕ10 ГОДИНИ...,времето си минава и все нищо и нищо,само лъжи и пак лъжи!
Всичко е пробвано срещу Селяка, единствено остава убийството му и на него и на цялата му рода. Нека треперят! Все някога ще се намери някой шизофреник да ги изколи до крак.
решено е да се изчака и няма кво да коментираме вече!дали е правилно или не всеки си прави от тук нататук за себе си изводите.много неща са обещани за следващите дни и освен внимателно да следим нещата няма кво друго да се направи за момента.има и пложителни отрицателни сигнали,има оптимистични и песимистични мнения,но тези няколко дни на фона на 10 години са нищо и наи-правилно и според мен да дадем един шанс нещата да тръгнат колкото и малка да е вероятноста.мене малко ме съмнява селския да дирижира сам този цирк(ако е такава работата)от гледна точка на това,че тва е излкючително сложно и скъпо начинание за селяка.взможно е естесвено да е конспирация затова трябва да си държим очите на 4 за всичко което ще става следващите дни
botev_1912 написа:Даваш ли си сметка, че в момента не обиждаш нечовека, а хората с които си рамо до рамо всяка събота!!!
Спри се защото и ние можем да обиждаме!
Не искам да обиждам, просто явно си заслужаваме да ни води за носа, след като постоянно си го подаваме напред...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
- PLOVDIV PEE 1912