JACKO написа:ronnie написа:matrix написа:ronnie написа:matrix написа:Честно казано, тъй като ненавиждам софийските смешни отборчета харесвах плпвдивските и дербитата които правят. Сега вече не мисля че заслужават уважение, след като разнебитиха стадиона в Бургас, сега освиркват Моци.. за какво фенчета защото сте типични българи нали? Защото вие като не можете искате и другите да не могат. Защото Лудогорец догодина ще има най модерния стадион в България, а вие ще играете вовеки на селската си нива. Там ви е мястото. Мерси! А забравих, Лудогорец ОЛЕ
Не може да бъдеИзменници
Човека го направи заради родната си България, за която би умрял и за любимия си Лудогорец, за който също би умрял
![]()
![]()
Сега тези безсрамници усвиркват тази икона на българския патриотизъм... аз съм потресен
Задължително трябва да се направи закон, който да преследва всеки, който усвирква националните ни герои Моци, Марселиньо, Кайсара и най-вече Ангуло и Мисиджан
![]()
[offtopic]Точно това е! Затова ви ръкопляскаха пролетта, защото ви завиждат[/offtopic]
Сърказма е за победителите драгине е за теб.
Моят отбор е на първо място
Мда... изцяло Български :
Неманя Милисавлевич
Джаксън Менди
Жереми Фо-Поре
Омар Косоко
Мамади Сидибе
Брайън Хауърд
Бруно Морейра
Християн Кировски
Ревсон
Гуидо ди Вани
Браян Ереро
Стивън Сънди
Тони Силва
Иван Маркович
Маркиньос
Еденилсон
Кристиян Супусепа
Сендрино Мисиджан
Аурелиен Йоахим
Луис Соарес-Платини
Серджиу Буш
Якуб Дивиш
Марин Оршулич
Денис Причиненко
Жуан Фелипе
Тончи Кукоч
Родолюбци.
Да де ЦСКА е изцяло български, а че Лудогорец е в основата и на националния отбор нищо не казва. За малко да ни бият оная вечер заради левашките грешки на Гаджев и Апостол Попов, и кой ги оправи сещате ли се? Вижте запис на мача кой им оправя грешките аз няма да го кажа.