"А"група,8 кръг:Ботев-Лудогорец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

matrix
Контакти:

Re: "А"група,8 кръг:Ботев-Лудогорец

Мнениеот matrix » 12 сеп 2014 19:51

JACKO написа:
ronnie написа:
matrix написа:
ronnie написа:
matrix написа:Честно казано, тъй като ненавиждам софийските смешни отборчета харесвах плпвдивските и дербитата които правят. Сега вече не мисля че заслужават уважение, след като разнебитиха стадиона в Бургас, сега освиркват Моци.. за какво фенчета защото сте типични българи нали? Защото вие като не можете искате и другите да не могат. Защото Лудогорец догодина ще има най модерния стадион в България, а вие ще играете вовеки на селската си нива. Там ви е мястото. Мерси! А забравих, Лудогорец ОЛЕ :)

Не може да бъде :o Изменници :evil: Човека го направи заради родната си България, за която би умрял и за любимия си Лудогорец, за който също би умрял :!: :!: :!: Сега тези безсрамници усвиркват тази икона на българския патриотизъм... аз съм потресен :o Задължително трябва да се направи закон, който да преследва всеки, който усвирква националните ни герои Моци, Марселиньо, Кайсара и най-вече Ангуло и Мисиджан :!:

[offtopic]Точно това е! Затова ви ръкопляскаха пролетта, защото ви завиждат[/offtopic]

Сърказма е за победителите драги ;) не е за теб.

Моят отбор е на първо място :roll:

Мда... изцяло Български :

Неманя Милисавлевич
Джаксън Менди
Жереми Фо-Поре
Омар Косоко
Мамади Сидибе
Брайън Хауърд
Бруно Морейра
Християн Кировски
Ревсон
Гуидо ди Вани
Браян Ереро
Стивън Сънди
Тони Силва
Иван Маркович
Маркиньос
Еденилсон
Кристиян Супусепа
Сендрино Мисиджан
Аурелиен Йоахим
Луис Соарес-Платини
Серджиу Буш
Якуб Дивиш
Марин Оршулич
Денис Причиненко
Жуан Фелипе
Тончи Кукоч
Родолюбци.

Да де ЦСКА е изцяло български, а че Лудогорец е в основата и на националния отбор нищо не казва. За малко да ни бият оная вечер заради левашките грешки на Гаджев и Апостол Попов, и кой ги оправи сещате ли се? Вижте запис на мача кой им оправя грешките аз няма да го кажа.

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 12 сеп 2014 19:52

JACKO написа:
ronnie написа:
matrix написа:
ronnie написа:
matrix написа:Честно казано, тъй като ненавиждам софийските смешни отборчета харесвах плпвдивските и дербитата които правят. Сега вече не мисля че заслужават уважение, след като разнебитиха стадиона в Бургас, сега освиркват Моци.. за какво фенчета защото сте типични българи нали? Защото вие като не можете искате и другите да не могат. Защото Лудогорец догодина ще има най модерния стадион в България, а вие ще играете вовеки на селската си нива. Там ви е мястото. Мерси! А забравих, Лудогорец ОЛЕ :)

Не може да бъде :o Изменници :evil: Човека го направи заради родната си България, за която би умрял и за любимия си Лудогорец, за който също би умрял :!: :!: :!: Сега тези безсрамници усвиркват тази икона на българския патриотизъм... аз съм потресен :o Задължително трябва да се направи закон, който да преследва всеки, който усвирква националните ни герои Моци, Марселиньо, Кайсара и най-вече Ангуло и Мисиджан :!:

[offtopic]Точно това е! Затова ви ръкопляскаха пролетта, защото ви завиждат[/offtopic]

Моят отбор е на първо място

Неманя Милисавлевич
Джаксън Менди
Жереми Фо-Поре
Омар Косоко
Мамади Сидибе
Брайън Хауърд
Бруно Морейра
Християн Кировски
Ревсон
Гуидо ди Вани
Браян Ереро

Стивън Сънди
Тони Силва
Иван Маркович
Маркиньос
Еденилсон
Кристиян Супусепа
Сендрино Мисиджан
Аурелиен Йоахим
Луис Соарес-Платини
Серджиу Буш
Якуб Дивиш
Марин Оршулич
Денис Причиненко
Жуан Фелипе
Тончи Кукоч
Родолюбци.

Ние не скачаме като ощипани, когато някой наш футболист е освиркан. Кажи ми вие какво право имате да им се сърдите, че са освиркали Моци?

пп. Удебелените от доста време не са в ЦСКА, ако аз изкарам списък на всички чужденци дето минаха през Лудогорец ще ти стане лошо (най-вече защото поне пуловината няма да ги помниш)

пп2. Подчертания си е чист българин :lol:

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 12 сеп 2014 19:52

Добър мач за нашия отбор.Нямахме много успеваемост в завършващия удар иначе хикса щеше да е съвсем заслужен.
Съдията перфектно си свърши работата,за която беше дошъл,ранния втори гол му улесни много задачата да подпира тънко гостите :oops:
Накрая чистенето,бавенето и играта след съдийски сигнал спасиха победата.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 12 сеп 2014 19:54

matrix написа:
JACKO написа:
ronnie написа:
matrix написа:
ronnie написа:

Моят отбор е на първо място :roll:

Неманя Милисавлевич
Джаксън Менди
Жереми Фо-Поре
Омар Косоко
Мамади Сидибе
Брайън Хауърд
Бруно Морейра
Християн Кировски
Ревсон
Гуидо ди Вани
Браян Ереро
Стивън Сънди
Тони Силва
Иван Маркович
Маркиньос
Еденилсон
Кристиян Супусепа
Сендрино Мисиджан
Аурелиен Йоахим
Луис Соарес-Платини
Серджиу Буш
Якуб Дивиш
Марин Оршулич
Денис Причиненко
Жуан Фелипе
Тончи Кукоч
Родолюбци.

Да де ЦСКА е изцяло български, а че Лудогорец е в основата и на националния отбор нищо не казва. За малко да ни бият оная вечер заради левашките грешки на Гаджев и Апостол Попов, и кой ги оправи сещате ли се? Вижте запис на мача кой им оправя грешките аз няма да го кажа.

Как кой? Владо Стоянов естествено! Ако не беше толкова сигурен при удари от дистанция, не знам... А ако не бяха уникалните пробиви на Мишо Александров никога нямаше да вкараме гол!

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 12 сеп 2014 19:54

IvailoRz написа:Пак ли ни бутаха съдиите ? Бях на работа и гледах само последните 15 мин ? :?

Гледай мача на Анфийлд,там ще усетиш разликата между българския съдия и европейския ;)
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

matrix
Контакти:

Мнениеот matrix » 12 сеп 2014 19:55

ronnie написа:
JACKO написа:
ronnie написа:
matrix написа:
ronnie написа:

Моят отбор е на първо място

Неманя Милисавлевич
Джаксън Менди
Жереми Фо-Поре
Омар Косоко
Мамади Сидибе
Брайън Хауърд
Бруно Морейра
Християн Кировски
Ревсон
Гуидо ди Вани
Браян Ереро

Стивън Сънди
Тони Силва
Иван Маркович
Маркиньос
Еденилсон
Кристиян Супусепа
Сендрино Мисиджан
Аурелиен Йоахим
Луис Соарес-Платини
Серджиу Буш
Якуб Дивиш
Марин Оршулич
Денис Причиненко
Жуан Фелипе
Тончи Кукоч
Родолюбци.

Ние не скачаме като ощипани, когато някой наш футболист е освиркан. Кажи ми вие какво право имате да им се сърдите, че са освиркали Моци?

пп. Удебелените от доста време не са в ЦСКА, ако аз изкарам списък на всички чужденци дето минаха през Лудогорец ще ти стане лошо (най-вече защото поне пуловината няма да ги помниш)

През Лудогорец не са минали повече чужденци от ЦСКА със сигурност, най вече затова че там боклуци на кило не вземат. И не разбирам защо толкова се говори за тея чужденци след като и в евротурнирите имат по 5-6 българи винаги титуляри. Аз разбирам де искате за сламка да се хванете за нещо да се заядете ама не ви се получава.

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 12 сеп 2014 19:56

slash1912 написа:Изображение
Има ли лудогорци?
Имаа!
Колко сте?
Тримаа
:lol: :lol:

Победиха ли "тримата"? Аре стига вече заяждания.
Огромно Браво за инициативата.
Сега гледах репортаж, и за втори път се просълзих!

[offtopic]Вили Вуцов може да е малко "откачен", но има Голямо сърце.[/offtopic]

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 12 сеп 2014 19:57

matrix написа:
ronnie написа:Ние не скачаме като ощипани, когато някой наш футболист е освиркан. Кажи ми вие какво право имате да им се сърдите, че са освиркали Моци?

През Лудогорец не са минали повече чужденци от ЦСКА със сигурност, най вече затова че там боклуци на кило не вземат. И не разбирам защо толкова се говори за тея чужденци след като и в евротурнирите имат по 5-6 българи винаги титуляри. Аз разбирам де искате за сламка да се хванете за нещо да се заядете ама не ви се получава.

Кажи ми вие какво право имате да им се сърдите, че са освиркали Моци?

matrix
Контакти:

Мнениеот matrix » 12 сеп 2014 19:58

slash1912 написа:
IvailoRz написа:Пак ли ни бутаха съдиите ? Бях на работа и гледах само последните 15 мин ? :?

Гледай мача на Анфийлд,там ще усетиш разликата между българския съдия и европейския ;)

А ти гледа ли мача със Стяуа, този европейски съдия как ти се стори? Май малко побутна румънците а? Нещастник

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 12 сеп 2014 20:01

matrix написа:
slash1912 написа:

А ти гледа ли мача със Стяуа, този европейски съдия как ти се стори? Май малко побутна румънците а? Нещастник

Нещастника си ти-съдиите в мачовете с Партизан и Стяуа бяха перфектни,но естествено не са като Таско,Шуменския и днешния :mrgreen:

Върни се в “Ботев”