Вандалските прояви на фенове на Ботев на ст.Лазур, АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета - фейс контрол

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

mark1926
Контакти:

Re: Ще бъде ли наказан Ботев ???

Мнениеот mark1926 » 14 авг 2014 16:19

джони написа:
mark1926 написа:
Смърфиета написа:Тоя марк не може да диша без да мисли за Ботев. Сладур :)

Това е наистина сериозен довод, оневинени сте, полицията ще се извини и тя глоба ще плати :roll:

обясни къде е клуба Ботев в целия случай,на снимките е видно,че играч на Лудогорец и човек без обозначителни знаци "нахлува" от микс зона и поздравява играча,единствено става ясно,че е от Пловдив,никъде не става въпрос за Ботев,всичко става след мача,около награждаването,в дисциплинарния правилник няма такава точка[

Ето, най-после нещо конструктивно. Да оставим вече , че вашите го разпознаха и по име го нарекоха, но може и да ви се размине, но на завалията не му мърда наказание.

гледам лошо
Контакти:

Мнениеот гледам лошо » 14 авг 2014 16:20

rumbata написа:Боклуците от Лаута явно не са нахлували на терена след мач... Сънуват само глоби за омразния им Ботев Пловдив... Но трябва да разберат, че глобите, които плащат от Ботев, няма да влязат в тяхната празна каса...

:oops: и господин Василев няма да се върне, но това не значи че глоби не трябва да се плащат!

Потребителски аватар
Kamenitza1912
Контакти:

Мнениеот Kamenitza1912 » 14 авг 2014 16:49

Абе драги ми момчета, момичета и хемафродити, Вие всичките от Ботев ли сте бе. Че Ние сме имали много фенове, знайни и незнайни. Вие нямате ли си любими отбори??? Айде де, БФС-то, наказвай, давай още 3 мача без публика, ха ха ха - Пълни смешници. Ами той НЕ УМИРА, бе, втълпете си го в кухите лейки !!!

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 14 авг 2014 16:55

Аз смятам, че при произшествия на стадиона вина носи отбора домакин. При нахлуване на публиката, трошене на седалки или хвърляне на бомби и предмети към игрището, организацията куца. Не може да се накаже полицията, че е пуснала фенове с опасни предмети и затова страдат домакините. Още не мога да се примиря с онзи мач на ЦСКА в Мездра, когато дървото изядохме ние, а не организаторите. Не може да наказваш някой, който преди това само зада му вземеш парите си пуснал да седи прав на пистата. Аз бях един от тези хора! Не сме дорасли още на толкова напечена среща на има охрана от най-обикновен СОД и то малобройна. Щом Локо Мездра няма пари за опезпечаване на нормалното преминаване на мача, не им е мястото във А група. Какво решиха умните глави от БФС - служебна загуба за ЦСКА и три мача извън София. Заради неуредиците на домакина, наказват госта. Е, къде го има това?

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Мнениеот fena » 14 авг 2014 17:05

Трябва да има задължитено наказание за Ботев. Не може фенове да нахлуват на терена и да си правят там каквото си искат. Има си правилници и те трябва да се спазват, иначе ще настане анархия. Мисля, че едно 2-3 мача без публика в Коматево и 10 000 лева глоба, ще е най-реалистичното наказание за Ботев.
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

Смърфиета
Контакти:

Мнениеот Смърфиета » 14 авг 2014 17:30

fena написа:Трябва да има задължитено наказание за Ботев. Не може фенове да нахлуват на терена и да си правят там каквото си искат. Има си правилници и те трябва да се спазват, иначе ще настане анархия. Мисля, че едно 2-3 мача без публика в Коматево и 10 000 лева глоба, ще е най-реалистичното наказание за Ботев.

5 месеца наказание и 1 милион устройва ли те? Ще спите ли спокойно най-накрая?

Потребителски аватар
tony1977
Контакти:

Мнениеот tony1977 » 14 авг 2014 17:43

fena написа:Трябва да има задължитено наказание за Ботев. Не може фенове да нахлуват на терена и да си правят там каквото си искат. Има си правилници и те трябва да се спазват, иначе ще настане анархия. Мисля, че едно 2-3 мача без публика в Коматево и 10 000 лева глоба, ще е най-реалистичното наказание за Ботев.

Мача вече е приключил и отборите са на път за съблекалните. Влиза някакъв човек ( ОК фен а Ботев ) и поздравява Хамза. Няма пострадали , няма инциденти.
За какво според вас трябва да накажат отбора и клуба?
Последна промяна от tony1977 на 14 авг 2014 17:44, променено общо 1 път.
Любовта на хората прави един отбор ГОЛЯМ!

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Мнениеот rumbata » 14 авг 2014 17:43

гледам лошо написа:
rumbata написа:Боклуците от Лаута явно не са нахлували на терена след мач... Сънуват само глоби за омразния им Ботев Пловдив... Но трябва да разберат, че глобите, които плащат от Ботев, няма да влязат в тяхната празна каса...

:oops: и господин Василев няма да се върне, но това не значи че глоби не трябва да се плащат!

Ние си ги плащаме, виж вие дали винаги си ги плащате. Или от време на време ви пращат честитки от БФС да си искат парите.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 14 авг 2014 17:49

mark1926 написа:На 13.08. т.г. около 20.30 ч. на бургаския стадион «Лазур» е проведена футболна среща за Суперкупата на България между отборите на ПФК «Ботев» - Пловдив и ПФК «Лудогорец» - Разград.

Непосредствено след края на футболната среща 36 годишния К.Ч. от агитката на ПФК «Ботев» - Пловдив нахлул на терена и извършил непристойни действия, като е задържан за срок до 24 часа.

Съставен му е акт на основание чл. 21 от ЗООРСМ / Закона за опазване на обществения ред при порвеждане на спортни мероприятия/.

Read more: http://sport.plovdiv24.bg/509131.html#ixzz3AMmQ8YTM

Нахлуване на терена, като първо провинение трябва да има глоба и предупреждение за лишаване от домакинство. Ако греша ме поправете. Или наказание не бива да има ,защото така ще се развали мача :?:

Кой мач, тоя който е свършил, или тоя който не е започнал :lol:

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 14 авг 2014 17:58

Естествено че не може :) Дори наказанието което казваш ни е малко! Мисля че трябва да е такова каквото и на Барса, когато наща девойка скочи оградата и разцелува Меси, и то по време на мач след вкаран гол :lol: Я ни припомни сега, колко мача наказаха Барса??? 5 -10 - 20 - 50 ??? :mrgreen:

Върни се в “Ботев”