ЛЕ: Ботев Пловдив - Астана - 5:0 FT (6:0 agg)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Re: ЛЕ: Ботев Пловдив - Астана - 5:0 FT (6:0 agg)

Мнениеот Raoul_Duke » 13 юли 2013 11:42

Discman написа:Щом това им е утехата са стигнали дъното.

Те никога не са се отлепяли оттам :mrgreen: Виж, че модераторчето им, дето буквално до деня преди мача пускаше тема след тема за Ботев, изведнъж изчезна вдън земя. Може пък сега да е в криза и да си лекува нервите в Аджъбадем :lol:
Не стига, че когато играха финала за "Къде е Купата", като последните селяндури изпотрошиха около 200 седалки и пак коментират и даже срам нямат. А това, че накрая даже откраднаха и парите от билетите, беше просто върха на циганията им :oops:
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
El Grande

Мнениеот El Grande » 13 юли 2013 11:44

wannabe написа:Какво е моретооооо? Синьоооо! Какво е небето? Синьоооо!

Какви са на майка ти венцитеееее?

ЛИЛААААВИИИИИИИИИИИИИИИ!!!!!!!

БУХАХАХАХАХАХАХАХА,ЦИГАНИ,ЦИГАНИ,ЦИГАНИ!!!
1.Вичев,2.Пачев,3.Младенов,4.Кочев,5.Раков,6.Бакалов,7.Костадинов,8.Георгиев,9. Пехливанов, 10.Зехтински, 11.Пашев...

praistoria
Контакти:

Мнениеот praistoria » 13 юли 2013 12:30

Raoul_Duke написа:
Discman написа:Щом това им е утехата са стигнали дъното.

Те никога не са се отлепяли оттам :mrgreen: Виж, че модераторчето им, дето буквално до деня преди мача пускаше тема след тема за Ботев, изведнъж изчезна вдън земя. Може пък сега да е в криза и да си лекува нервите в Аджъбадем :lol:
Не стига, че когато играха финала за "Къде е Купата", като последните селяндури изпотрошиха около 200 седалки и пак коментират и даже срам нямат. А това, че накрая даже откраднаха и парите от билетите, беше просто върха на циганията им :oops:

Аз си спомням как техният модератор ни нарече цигани в тема в нашия форум и никой копче не му каза :shock: . Не знам, за мен това не е нормално, омразата опредеено се засилва последните години, което ми е абсолютно непонятно. На живо голяма част от локомотивците не се държат така, но в нета някоя крушка им изгаря явно :roll: .
http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .

Потребителски аватар
El Grande

Мнениеот El Grande » 13 юли 2013 12:37

praistoria написа:но в нета някоя крушка им изгаря явно :roll: .

Еми те се превъзбуждат като дете в сладкарница, предвид на тва че виждат нет веднъж на два месеца като съберат пари от краднатото желязо за клуб или па като краднат малко нет от комшията, то не е лесно с толкова шарени работи и копчета дето да натискат и кво ли не....
1.Вичев,2.Пачев,3.Младенов,4.Кочев,5.Раков,6.Бакалов,7.Костадинов,8.Георгиев,9. Пехливанов, 10.Зехтински, 11.Пашев...

Потребителски аватар
Agnostic front 1912
Контакти:

Мнениеот Agnostic front 1912 » 13 юли 2013 12:46

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ttr9caOMdec&feature=player_embedded[/youtube]
[wrapimg=]http://img2.sportal.bg/uploads/news/2012_11/images/00354091.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 13 юли 2013 13:15

Бях възпрепятстван по-рано :lol: и затова не можах да ви честитя победа.
Честито и успех в следващия кръг.
...

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 13 юли 2013 14:11

Честито и от още един левскар.Както ми падна българския футбол в очите четвъртък следобяд, така и ми са вдигна вечерта :)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

praistoria
Контакти:

Мнениеот praistoria » 13 юли 2013 20:03

Soulen написа:Честито и от още един левскар.Както ми падна българския футбол в очите четвъртък следобяд, така и ми са вдигна вечерта :)

Добре, но защо така ти е паднал в очите българският футбол? Нали да си левскар е чест и като цяло този отбор е гордостта на България :shock: ? Мен всякакви национални медии са ме убеждавали, че Левски и ЦСКА са национално богтство и институция. Мен чат-пат ме хваща яд, че не съм облагодетелстван от тази привилегия и тя принадлежи на всички малки градове и села, защо ти като левскар така леко я отхвърляш :( ?
http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 14 юли 2013 01:12

praistoria написа:
Soulen написа:Честито и от още един левскар.Както ми падна българския футбол в очите четвъртък следобяд, така и ми са вдигна вечерта :)

Добре, но защо така ти е паднал в очите българският футбол? Нали да си левскар е чест и като цяло този отбор е гордостта на България :shock: ? Мен всякакви национални медии са ме убеждавали, че Левски и ЦСКА са национално богтство и институция. Мен чат-пат ме хваща яд, че не съм облагодетелстван от тази привилегия и тя принадлежи на всички малки градове и села, защо ти като левскар така леко я отхвърляш :( ?

Е ти ако слушаш червено-сините медии какви си ги плямпат.Жалкото е че нямаме отбор в момента и искрено се надявам съдиите да не ни бутат към незаслужена към този момент евентуална титла.Винаги съм бил привърженик на честния футбол и добрата игра и затова съм се ориентирал повече към други първенства и нашето не го гледам толкова.
П.П. В последните години сме най-успешния български отбор в Европа въпреки всички резили и едва ли някой скоро дори ще се доближи до 1/4 финали и участие в Шампионската лига 8-)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 14 юли 2013 15:03

Уникален мач беше!
Заслужено сте в следващия кръг.
8-)
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Върни се в “Ботев”