Jax написа:Драмата няма край, дори и СЛЕД изтеглянето на жребия. Обаче наистина пишеше N3 (BUL), вместо CSKA (BUL).
E kak да пише цска като такъв отбор НЯМА, желая успех на Ботев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Jax написа:Драмата няма край, дори и СЛЕД изтеглянето на жребия. Обаче наистина пишеше N3 (BUL), вместо CSKA (BUL).
Жоржиньо написа:d.milanov написа:Жоржиньо написа:T&T написа:Лош жребий за Левски и Ботев/ако ни допуснат до участие/. Кой знае какви пари хвърлят в Казахстан по футбола и какъв зор ще видим при гостуванията си.
И аз съм на това мнение,при все че имаше много по-слаби отбори като Либертас,Санта Колома и малтийците...Павлодар е на 5000 км от България,и там лятото е страшна жега.
ПОЧНАХА ОПРАВДАНИЯТА. хахаххааххахаа
А вие с кой играете?
BLUE CHAMPIONS написа:Не ми се иска да секвам оптимизма ви, но на Астана ще бъдат присъдени две служебни победи и си продължават напред. Винаги така се е процедирало в евротурнирите
vino4erpec написа:За моралните стожери: ЦСКА си извоюва мястото в Европа, така че всякакви локуми, че видиш ли пре*бали ботев нямат никаква стойност. Жълтите, гледайте си работата и пробвайте догодина пак.
Справка - 2008 и отбора на "богопомазаните"....
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Жоржиньо написа:d.milanov написа:Жоржиньо написа:T&T написа:Лош жребий за Левски и Ботев/ако ни допуснат до участие/. Кой знае какви пари хвърлят в Казахстан по футбола и какъв зор ще видим при гостуванията си.
И аз съм на това мнение,при все че имаше много по-слаби отбори като Либертас,Санта Колома и малтийците...Павлодар е на 5000 км от България,и там лятото е страшна жега.
ПОЧНАХА ОПРАВДАНИЯТА. хахаххааххахаа
А вие с кой играете?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта