Ботев Пд в ЛЕ!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
nexus7910
Контакти:

Re: Ботев влиза в Лига Европа

Мнениеот nexus7910 » 24 юни 2013 14:52

Jax написа:Драмата няма край, дори и СЛЕД изтеглянето на жребия. Обаче наистина пишеше N3 (BUL), вместо CSKA (BUL).

E kak да пише цска като такъв отбор НЯМА, желая успех на Ботев
Ако съдбата ти е обърнала гръб, просто я изчакай да се наведе.....

Потребителски аватар
nexus7910
Контакти:

Мнениеот nexus7910 » 24 юни 2013 14:53

Жоржиньо написа:
d.milanov написа:
Жоржиньо написа:
T&T написа:Лош жребий за Левски и Ботев/ако ни допуснат до участие/. Кой знае какви пари хвърлят в Казахстан по футбола и какъв зор ще видим при гостуванията си.

И аз съм на това мнение,при все че имаше много по-слаби отбори като Либертас,Санта Колома и малтийците...Павлодар е на 5000 км от България,и там лятото е страшна жега.

ПОЧНАХА ОПРАВДАНИЯТА. хахаххааххахаа

А вие с кой играете? :shock:

Играят с на муру к.уру
Ако съдбата ти е обърнала гръб, просто я изчакай да се наведе.....

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 24 юни 2013 14:53

BLUE CHAMPIONS написа:Не ми се иска да секвам оптимизма ви, но на Астана ще бъдат присъдени две служебни победи и си продължават напред. Винаги така се е процедирало в евротурнирите ;)

Жалко,можеше да пътуваме заедно до Казахстан! :mrgreen:
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 24 юни 2013 14:54

vino4erpec написа:За моралните стожери: ЦСКА си извоюва мястото в Европа, така че всякакви локуми, че видиш ли пре*бали ботев нямат никаква стойност. Жълтите, гледайте си работата и пробвайте догодина пак.
Справка - 2008 и отбора на "богопомазаните"....

Като са го "извоювали" да бяха и поучаствали или да се бяха отдръпнали навреме. Не е важно дали е Ботев или друг български отбор, но това си е чисто и просто ку*венски номер.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
danimann
Контакти:

Мнениеот danimann » 24 юни 2013 14:55

Ако си започнем сезона нормално,с мач срещу Локо Пд и се окаже,че изобщо не е трябвало да се отказваме от ЛЕ започвам протести срещу ГГ и Стоичков да се махат от клуба! Цяла година чакам тези мачове и накрая ще се откажат в последния момент.Да е*а мама ви
ЕДНА БОРБА ЕДНА ЛЮБОВ ЕДИН ОТБОР -ЦСКА

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 24 юни 2013 14:56

Жоржиньо написа:
d.milanov написа:
Жоржиньо написа:
T&T написа:Лош жребий за Левски и Ботев/ако ни допуснат до участие/. Кой знае какви пари хвърлят в Казахстан по футбола и какъв зор ще видим при гостуванията си.

И аз съм на това мнение,при все че имаше много по-слаби отбори като Либертас,Санта Колома и малтийците...Павлодар е на 5000 км от България,и там лятото е страшна жега.

ПОЧНАХА ОПРАВДАНИЯТА. хахаххааххахаа

А вие с кой играете? :shock:

А бе вас наистина ви е страх, очевАдно е от последните няколко коментара. Както писа един колега по форумите само в Азия не сте отпадали, но май е време и това да стане. хаххахахахахх

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 24 юни 2013 15:03

За съжаление и аз си мисля , че ще има служебна загуба, ако от Фк N3 не се бяха правели на луди толкова време и се бяха отказали по-рано от Европа можеше да заемете тяхното място но с този цирк който направиха умишлено да се откажат в последния момент , че да не може друг отбор да играе на тяхно място... Дано греша.

lq4kata
Контакти:

Мнениеот lq4kata » 24 юни 2013 15:03

Ботев ще играе в саита на УЕФА пише че N3 (БУЛ) че се очаква да бъде оточнен с * пише *Club to be confirmed

Vict0ry
Контакти:

Мнениеот Vict0ry » 24 юни 2013 15:14

Малко ме съмнява да играе.Ако ще играе това трябва да се реши до 1-2 дена,защото няма как 1 ден преди мач да кажат на Астана с кой ще играят.Все пак си има правилник на УЕФА и е важно какво пише в него.Астана ще се възползва максимално от правата си!Наистина ще е лошо ако останем без 1 отбор в Европа,защото така няма да повишим коефицента на страната,не че е гаранция,че Ботев ще победи,но все пак си е един шанс.

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 24 юни 2013 15:15

От един казахстански форум:

24 июня 2013 17:24: Астане какой то N3 попался

(Астана с някакъв номер 3)

:) :) :)
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Върни се в “Ботев”