ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

botev forever

Re: Цялото италианско войнство.....

Мнениеот botev forever » 23 окт 2009 18:17

БОТЕВЬ написа:за глобите и парите на италианците не чух какви са ти фактите

Лилчо и Пичони цял след обед преди мача дремеха в едно чейндж бюро за да получат пари по уестърн юнион,като парите са били на части по дребни суми по 1200-1300 евро.Полицията е платена в последния момент в петък.

Потребителски аватар
Mod 1912
Контакти:

Мнениеот Mod 1912 » 23 окт 2009 18:17

Yellow major написа:A не изключвате ли варианта, италианците да са си заминали до другата седмица за да изцедят още селяка. Той си знае какво го чака и ще клекне.Никой не е казал официално за край на преговорите.

Никой не е казал нищо официално; аз също чух за вариант "игра на покер" - блъф на италианците...

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 23 окт 2009 18:35

bgfutbol написа:
видолов написа:Бгфутбол утре 6те сам при жена ти,да ме уте6ава след загубата

Жена ми в момента си живее на 100 м. от брега на Riccione ,там където ти никога няма да отидеш и въоще не я е.. за твоите селски,пубертетски мераци.Може една снимка да ти изпратя да си удариш една ножка ако искаш и да си намажеш пубертетските пъпки по лицето.Моля модераторите,админите на форума да вземат мерки срещу простотията защото няма да остана безучастен,благодаря предварително.

Абе ти да не си селския,и неговата жена я е.т в Италия сега

Потребителски аватар
Mod 1912
Контакти:

Мнениеот Mod 1912 » 23 окт 2009 18:38

hetfield написа:
bgfutbol написа:
видолов написа:Бгфутбол утре 6те сам при жена ти,да ме уте6ава след загубата

Жена ми в момента си живее на 100 м. от брега на Riccione ,там където ти никога няма да отидеш и въоще не я е.. за твоите селски,пубертетски мераци.Може една снимка да ти изпратя да си удариш една ножка ако искаш и да си намажеш пубертетските пъпки по лицето.Моля модераторите,админите на форума да вземат мерки срещу простотията защото няма да остана безучастен,благодаря предварително.

Абе ти да не си селския,и неговата жена я е.т в Италия сега

не може да отговори :twisted:

Потребителски аватар
Sunway
Контакти:

Мнениеот Sunway » 23 окт 2009 18:40

Проблема не е във феновете, не е в италианците, проблема е само в един човек :evil: .Всички знаем кой е и ТРЯБВА НЕЩО ДА СЕ ПРЕДПРИЕМЕ.Който и да дойде, като види само, какво се предлага и на каква цена и какво ще купи, ще избяга веднага.А онзи не знам какво си мисли, че прави.АБСОЛЮТЕН ТЪПАНАР Е.Затвора го чака и това е най-малкото, което може да му се случи.
What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this

"Coz the Best Things in Life Are FREE"

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 23 окт 2009 18:43

Не занем нищо в момента, освен че отборът е на лагер и утре се хвърля! всичко друго е глупост!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 23 окт 2009 18:44

botev forever написа:
Hacko1912 написа:форевер

за 2ри път ще се самоцитирам защото ти пак се направи на хахо когато се отнесъх с добро и ясно и конкретно ти казах как стяот нещата ...

Hacko1912 написа:форевер

ще се оптам за последно да ти обясна полжението сега.

първо - трябва да се научиш да правиш разлика м/у факти и дрги подобни неща. твоето е комбинация от факти, интерпретация на факти, мнения, въпроси и настоявание. интерсно е, само да отбележа, че те са почти изцяло към/срещу италянците, а не към селския.

второ - има една освна разлика м/у теб и мен, и смея да твърдя повечето от тука присъстващите. Ти си фокусриан почти изцяло в/у един момент - колко италянците са платили и на кого. Било на футблисти, деятели или хотелиери. Аз съм фокусиран в/у друго - сделката! Всичко останало, вкл. пари платени или не, нови футболисти привлечени и картотекирани, таксита, хотелски стаи и прочие са второстепенни макар и не маловажни. но тяхната значимсот като факти се измерва само от гл.т. на едиснтвената цел - сделка да има и селяка да го няма.

И накрая най-важното - ти или ние от италянците не може да иискваме. можем да се надяваме на тях (или не), но те не дължат никому нищо, с излкючение на хотелите, което мен дребно ме интересува. Те НЕ СА собственици на Ботев Пловдив, НЯМАТ договри с нито един играч или служител на Ботев и прочие. От тази гледан точка, според мен ти тотално си сбъркал или прицела на своя гняв и въпроси или клуба. или и двете .

Ами ти сам си отговаряш!!!Кое е факт-сделката върху която си се фокусирал или някакви пари са вложени в Ботев Пд.

и това ли успя да измънкаш на всичко което написах? Това ли ? Три точки ти дадох а ти едно пикливо изречение не можа да скаплъпеш. Казвам ти че освен с факти боравиш и с "премълчаване кафти", интерпретация на факти, мнения а факти, въпроси и обвинения. И ти какво отговори на всичко това?

Ето хората ти примпмиха факти, които забравяш = платено е на полиция! Плаетено ли е? какво начение има кога и в колко часа и с какви пари и по колко банкноти? Платено е! Ето сега има днес двама нови картотекиранби в БФС! Още един, даже 2 факта. Пак мълчиш по въпроса. Пак много знаеш ти кой къде е седял в кое чейндж бюро като че ли това е важно или релевантно.

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 23 окт 2009 18:46

Sunway написа:Проблема не е във феновете, не е в италианците, проблема е само в един човек :evil: .В.

Ето това на форевер главата НЕ му увира ... или просто не желае да разбере! Ето това е цялата работа.

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 23 окт 2009 18:55

Селяка няма да остане в Ботев-това е сигурно!Тези ли ще ни вземат,други ли...трети ли...във В група ли ще бъдем,селяка е пътник!Това е!
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 23 окт 2009 19:06

Плоблемът е ,че се пускат много теми , пишат се множество мнения - къде глупави ,къде с доза факти - но никой никого не чете. Вярно - момента е много изнервящ . Но това не е оправдание да си изключваме разума.Специално в нази тема има един пишещ ,който го боли за ставащото в Отбора ,но всички са го награчили ,защото не им се слуша това ,което им пише. :oops: Има и един сеирджия ,който само дразни ,без да е навътре в нещата. С риск да съм досаден - ще повторя резюме на това ,което научих от хора от отбора днес по обяд :arrow: Първият екип кандидат купувачи със Салерно се е отказал .Сделката е провалена засега. Има минимален шанс през идващата седмица да дойдат ОТНОВО хора от Сандбенедетезе , но вероятността до мача с мангалите да има сделка е 5 %. Селяка - както винаги - е показал неповторимата си комбинация от АЛЧНОСТ + ГЛУПОСТ . Трабва да продава ,но отхвърля схемата на италианците за вързване на гащи при излизане на светло на евентуални скрити задължения... Италианците изнудват Селяка ,но са тантела като пари. На играчите не им пука - при провал завеждат дела и искат заплати и неустойки. Мачът в Бургас е обещан на честна дума пред Пичоне ,че ще се играе мъжката. После... :roll: .... PS - Не искам ботевистите да ни смятат за малоумници и глупаци. Мислете с главите си , вслушвайте се в мнението на другите ,дори и да не ви харесва...Не забравяйте ,че почти всеки ,който пише във Форум за БОТЕВ преди всичко е БОТЕВИСТ и го боли за това ,което се случва при нас... Иначе щеше да си пие ракията някъде и да си го мести от единия крачол в другия.

Върни се в “Ботев”