ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Re: Цялото италианско войнство.....

Мнениеот bulgaro » 23 окт 2009 17:25

bate goiko написа:Кой е тоя форевер бе????

Една откачалка, не ти трябва да го знаеш ;)
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 23 окт 2009 17:26

Кво правите сега?Хващате се за гушите?Дразни не дразни не той е виновен за поредната провалена сделка и си мисля,че ако има агресия е редно да е отправена в друга посока.Не съм адвокат на никой ама от истината започна всички да ни боли.Няма ли кой да сложи край на тази безмислена тема?

видолов

Мнениеот видолов » 23 окт 2009 17:28

Hacko1912 написа:не чакахме дълго да се появи и форевера ... аман

И някав бгфутбол страда от липса на внимание.Поне пи6и по кратко господин шоп.Дните на селския изти4ат това е най-важното 8-)
гаргамел обича хмел

ico_pld_80
Контакти:

Мнениеот ico_pld_80 » 23 окт 2009 17:28

botev forever написа:ico_pld_80 дай една удачна тема!С радост ще я коментираме всички.И запомни не знам дали си прав,но ще се боря за правото ти на мнение.Нядавам се да не се държиш като новия Гьобелс и да ми отнемаш правото на мнение.

Мисля в този слу4аи няма уда4на тема,братле.Но и не бива да пускаме такива,защото вси4ки сме пракалено изнервени.Аз не казвам на никой да те маха или не просто те моля да спреш щото се дразним наистина.Вси4ки които сме тук,както и ти сигурен съм,искахме тази сделка да стане факт,но уви май не ни е писано в този живот ние феновете на този велик клуб да бъдем щастливи.

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 23 окт 2009 17:31

И тук ще задам същият въпрос като в предишната тема,а именно,след като отбора замина вече за Бургас и ще остане там на режим кой плаща ??????? :roll: :roll: :? :? :oops: :oops:

botev forever

Мнениеот botev forever » 23 окт 2009 17:34

емо73канар написа:И тук ще задам същият въпрос като в предишната тема,а именно,след като отбора замина вече за Бургас и ще остане там на режим кой плаща ??????? :roll: :roll: :? :? :oops: :oops:

Ние Феновете плащаме с закупените билети.

ico_pld_80
Контакти:

Мнениеот ico_pld_80 » 23 окт 2009 17:34

емо73канар написа:И тук ще задам същият въпрос като в предишната тема,а именно,след като отбора замина вече за Бургас и ще остане там на режим кой плаща ??????? :roll: :roll: :? :? :oops: :oops:

Питай Форевъра той вси4ко знае :) :) :) И аз тва си го помислих като про4етох статията 4е са заминали и ще бъдат на режим там

видолов

Мнениеот видолов » 23 окт 2009 17:34

Ни6то не е свършило о6те.Но форевара от една тъпа статия направи слон ;)
гаргамел обича хмел

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 23 окт 2009 17:34

форевер

ще се оптам за последно да ти обясна полжението сега.

първо - трябва да се научиш да правиш разлика м/у факти и дрги подобни неща. твоето е комбинация от факти, интерпретация на факти, мнения, въпроси и настоявание. интерсно е, само да отбележа, че те са почти изцяло към/срещу италянците, а не към селския.

второ - има една освна разлика м/у теб и мен, и смея да твърдя повечето от тука присъстващите. Ти си фокусриан почти изцяло в/у един момент - колко италянците са платили и на кого. Било на футблисти, деятели или хотелиери. Аз съм фокусиран в/у друго - сделката! Всичко останало, вкл. пари платени или не, нови футболисти привлечени и картотекирани, таксита, хотелски стаи и прочие са второстепенни макар и не маловажни. но тяхната значимсот като факти се измерва само от гл.т. на едиснтвената цел - сделка да има и селяка да го няма.

И накрая най-важното - ти или ние от италянците не може да иискваме. можем да се надяваме на тях (или не), но те не дължат никому нищо, с излкючение на хотелите, което мен дребно ме интересува. Те НЕ СА собственици на Ботев Пловдив, НЯМАТ договри с нито един играч или служител на Ботев и прочие. От тази гледан точка, според мен ти тотално си сбъркал или прицела на своя гняв и въпроси или клуба. или и двете .
Последна промяна от Hacko1912 на 23 окт 2009 17:42, променено общо 1 път.

botev forever

Мнениеот botev forever » 23 окт 2009 17:35

ico_pld_80 написа:

Питай Форевъра той вси4ко знае :) :) :) И аз тва си го помислих като про4етох статията 4е са заминали и ще бъдат на режим там

Ето отговорих!Спокойно.

Върни се в “Ботев”