Честита победа! Ботев Пд - Черноморец Бс 2:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Re: Честита победа! Ботев Пд - Черноморец Бс 2:1

Мнениеот venomcho » 05 дек 2011 01:47

kartago написа:Исках да пусна отделна тема, но щях да наруша правилата! Значи бях на мача в Пловдив! Извинявам се за големите букви, но нека да кажа истината! ДНЕС "БОТЕВ" СМАЧКА "ЧЕРНОМОРЕЦ"! Респекти пичове! И успех занапред!

аз да ти отговоря защо сме "освирквали" вратаря на Черноморец - ами първо ние не го освирквахме, ами си го псувахме :mrgreen:
и второ - ако той просто беше "вратаря на Черноморец" така ли щеше да подскача след дузпата и въобще щеше ли да иска да я бие на точно този стадион :?:
айде сега събери 2 и 2...

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 05 дек 2011 01:57

venomcho написа:
kartago написа:Исках да пусна отделна тема, но щях да наруша правилата! Значи бях на мача в Пловдив! Извинявам се за големите букви, но нека да кажа истината! ДНЕС "БОТЕВ" СМАЧКА "ЧЕРНОМОРЕЦ"! Респекти пичове! И успех занапред!

аз да ти отговоря защо сме "освирквали" вратаря на Черноморец - ами първо ние не го освирквахме, ами си го псувахме :mrgreen:
и второ - ако той просто беше "вратаря на Черноморец" така ли щеше да подскача след дузпата и въобще щеше ли да иска да я бие на точно този стадион :?:

Е, извинявай, само го псувахте! И защо да не подскача, след като е вкарал гол?! Какво е станало, вие не спряхте цял мач да го псувате! Защо нямате уважение към противниковия отбор?! Ние дето се вика бяхме един вагон хора, но ръкопляскахме на ваши отигравания, когато си ни мачкахте, пак пляскахме! Защо вие не го направихте?! Защо ни обиждахте, ние ли сме селяните?! Точно ние от Бургас ли?

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 05 дек 2011 01:58

venomcho написа:

Да не е бил в кръвния браг?
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 05 дек 2011 02:01

petkan написа:
venomcho написа:

ми явно наистина не си знаете играчите откъде идват пък аз си мислех, че мода на ударен се прави с тоя риторичен въпрос :?

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 05 дек 2011 02:34

venomcho, не беше рИторичен въпрос! Извиних ти се на лично, добре, че ми написа, тогава се усетих! Аз лично спирам за този мач да говоря, имате абсолютното право и да се шегувате с нас и да ни бъзикате, аз доколкото мога ще го препращам на футболисти! Браво на "Ботев" за мъжката игра и за невероятната публика!

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 05 дек 2011 09:12

Kartago, да ти кажа защо нахранихме Стоянчо Колев - абсолютно предизвикателните му жестове срещу трибуната след гола нямаше какво друго да му донесат. За справка - преди това нямаше псувни по него! Така че - каквото повикало!

ЧЕСТИТА ПОБЕДА НА ВСИЧКИ КАНАРИ! ВЕЛИКА ПУБЛИКА, ВЕЛИКИ ФЕНОВЕ..... САМО БОТЕВ!!!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 05 дек 2011 10:13

Древен и вечен... С това: "Кой си ти да се осмеляваш да сравняваш Лазур с Колежа или Бургас с Пловдив" хем дразниш, хем ставаш смешен, хем ми бъркаш под езика да казвам неща, за които ще съжалявам. Че си първичен и първобитен е ясно и личи от километри. Факта, че не си човек за диалог - също. Във вашия форум има момчета, с които комуникираме лесно и адекватно, но виж твоите поустова не мога и не искам да подминавам, защото арогантността ти е деградивна и не е полезна в този иначе чудесен форум. Колегата модератор е и човек, който за разлика от теб мисли трезво и е свалил цветните очила. Свалих ги и аз и ПРИЗНАХМЕ ЗАСЛУЖЕНАТА ви победа, добрата подкрепа към отбора ви и толкоЗ. Не искам да те свалям на земята и за това ще премълча някои неща. Нямам правото да ви черня празника, но не мога да не споделя, че час по-скоро трябва да ви оправят стадиона, защото нито е естетично, нито адекватно на настроението ти да се играе НЯКАКЪВ мач там. Попитай колегите ти, които са гостували на Лазур ( за мачовете с Нафтата) какви условия им се предлагат и на каква цена ги ползват...Вчера останах потресен ( меко казано) от стадиона ви, терена ви и всичко. Купихме си билети за 4 лв., а нямахме ( в сектора за гости) една пейка, на която да поседнем поне на полувремето. Срамота е. Въпреки всичко вчера вие бяхте щастливи в нищетата, а ние нещастни в лукса. Факт.
ПС: Тук е момента да се извиня на всички момчета, които са се почувствали обидени от мен. Не е било умишлено, но за да бъда по честен ще кажа: Вчера играха два отбора с игра достойна ...за Б група. Вашия беше по-силния отбор и заслужено победи.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 05 дек 2011 10:32

ntodorov написа: Вчера играха два отбора с игра достойна ...за Б група. Вашия беше по-силния отбор и заслужено победи.

Стадионът ни е трагичен, това е факт. Само че си мисля, че на вас точно не ви отива да го казвате, при положение, че вие в момента ползвате хубав... но чужд! Колегата като казва, че няма място за сравнение е имал предвид от емоционална гледна точка. Всяка педя от тая развалина е пропита с история и е виждала какви ли не световни футболни величия. Лазур има да наваксва в това отношение... доста!
А за играта на ниво Б-група също е доста пресилено. Отборът ни не е цвете за мирисане и си го знаем. Само че в предния кръг бихме и Враца, които за разлика от вас, не можаха и центъра да минат даже! В известен смисъл Радуканов е много прав като казва, че в Б често е по-трудно да се играе, отколкото в А. С отборите от А-група може да се надиграваш, да играеш ФУТБОЛ, докато с 11 кучета окопани в наказателното поле не е толкова лесно.

Важното, че "съгражданките" са ви разказали за "краденото" осветление :mrgreen: Както се казва "гладна кокошка просо сънува". Те хайваните и "крадено" си нЕмат. Какви ли още митове и легенди сте чули вчера :lol:
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 05 дек 2011 10:43

petkan написа:
venomcho написа:

Имаме участник познал точния отговор :) :) :)

Ех тези Вълчовци бееее, гуеми са, хахахха.Да се чудиш да плачеш ли или да се смееш на уникалните им истории! Те сигурно са били подставени лица на Кокала, дошли са да разузнават евентуалния съперник за 1/4 финалите.....ама верно 86-та минута им е дошла в повече :mrgreen:

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 05 дек 2011 10:46

Илко фена беше до осветлението с още един от техните.Не го знам кой е.Били ни отписали ,а идват да гледат наши мачове.

Върни се в “Ботев”