Ботев Пд - Мечтата на живота ни!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Re: Ботев стана символ номер 1 на Пловдив

Мнениеот Abbiati » 16 авг 2010 13:38

Xapu1936 написа:Shte si pi6a kakto iskam jylti tapaci elate da mi zabranite istinata boli nali kogato nqkoi kaje istinata po4vate toi nemoje da pi6e toi tva toi onova koe ne verno ot koeto sam kazal v predi6niq si post be sopotska *****

ей сега ще видиш как ще си пишеш!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 16 авг 2010 13:39

от коя истина боли бе глупи ? истината която си лансирате там в сектата ли ?
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
Mod 1912
Контакти:

Мнениеот Mod 1912 » 16 авг 2010 13:41

SHYNE написа:от коя истина боли бе глупи ? истината която си лансирате там в сектата ли ?

Не може да ти отговори вече... :) :twisted: :)

Потребителски аватар
Един град-един отбор
Контакти:

Мнениеот Един град-един отбор » 16 авг 2010 13:42

Xapu1936 написа:Shte si pi6a kakto iskam jylti tapaci elate da mi zabranite istinata boli nali kogato nqkoi kaje istinata po4vate toi nemoje da pi6e toi tva toi onova koe ne verno ot koeto sam kazal v predi6niq si post be sopotska *****

Ако има безпристрастни админи това трябва да бъде перманентен бан :)
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!

Потребителски аватар
Един град-един отбор
Контакти:

Мнениеот Един град-един отбор » 16 авг 2010 13:44

Браво, Mod ... само така ще ги изринем. Ама и те се нуждаят от разбиране ... вчера един отбор ги сложи в малкия си джоб по посещаемост и по любов на публиката към отбора! Имат комплекси за избиване! БОТЕВ Е ЖИВ!
БОТЕВ ПЛОВДИВ
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 16 авг 2010 13:44

Тази анкета отново доказа , че освен далеч по-многобройни , привърженициге на БОТЕВ Пловдив са и далеч по-интелигентни. както правилно отбеляза един ром - канари с клавиатури. :) Шикера , Аджисана и Столипиново са бели петна на картата на Интернет.

Потребителски аватар
Pride_of_London
Контакти:

Мнениеот Pride_of_London » 16 авг 2010 14:03

БОТЕВ винаги е бил символ номер 1 на Пловдив.И преди анкетата в глупавото сайтче.Колкото до буферчетата, всички виждат, че явно нашия форум им е много интересен, наред с жълтия нюанс подчертаващ семплия дизайн на помещението,в което прекарват целите си дни, в опити да се докажат пред батковците, от БОТЕВ Пловдив...

Потребителски аватар
Един град-един отбор
Контакти:

Мнениеот Един град-един отбор » 16 авг 2010 14:04

AREA BIANCONERA написа:Митове и легенди...Добре, че поне вие си вярвате, защото нормален човек няма как да повярва на такива анкети...
Това е като надуването ви на публиката - 7000???? При реално не повече от 4000, при свободен вход за пенсионери и ученици си е жив резил за първи мач на новосъздаденото ви сдружение с лиценза на Металик. Сигурен съм, че е нямало повече от 2500 продадени билета. Ако ми докажете друго с документи, може пак да си говорим. Иначе успех във В група виждам, че много се радвате да играете там. Що не си останете, като толкова ви харесва, при аматьорите да ходите по тооооолкова много хиляди и милиони. :mrgreen: :mrgreen:

Ейййй .... мноооого те боли, много :lol: много ми е жал за теб, наистина! В теб има толкова комплекси, колкото в цялото Столипиново барабар с агитката ви няма :lol: ... всички медии, които са отразили мача казват 6500, над 7000, 7500 и само твоята ромска съвест държи на това, че сме били НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 4000 :lol: ... на турски ли трябва да ти го напишат, че са били пуснати малко над 5000 билета и всичките са били продадени? Отделно пенсионери и хора под 18 години са влизали безплатно ...
Пак казвам - жал ми е за теб ...
БОТЕВ ПЛОВДИВ
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

Мнениеот AREA BIANCONERA » 16 авг 2010 14:12

Един град-един отбор написа:
AREA BIANCONERA написа:Митове и легенди...Добре, че поне вие си вярвате, защото нормален човек няма как да повярва на такива анкети...
Това е като надуването ви на публиката - 7000???? При реално не повече от 4000, при свободен вход за пенсионери и ученици си е жив резил за първи мач на новосъздаденото ви сдружение с лиценза на Металик. Сигурен съм, че е нямало повече от 2500 продадени билета. Ако ми докажете друго с документи, може пак да си говорим. Иначе успех във В група виждам, че много се радвате да играете там. Що не си останете, като толкова ви харесва, при аматьорите да ходите по тооооолкова много хиляди и милиони. :mrgreen: :mrgreen:

Ейййй .... мноооого те боли, много :lol: много ми е жал за теб, наистина! В теб има толкова комплекси, колкото в цялото Столипиново барабар с агитката ви няма :lol: ... всички медии, които са отразили мача казват 6500, над 7000, 7500 и само твоята ромска съвест държи на това, че сме били НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 4000 :lol: ... на турски ли трябва да ти го напишат, че са били пуснати малко над 5000 билета и всичките са били продадени? Отделно пенсионери и хора под 18 години са влизали безплатно ...

Ама ти наистина ли вярваш на тия от весниците, дето сигурно нямат завършен 8ми клас. Ти малък ли си, не можеш ли сам да прицениш, с просто око се вижда, че сте макс 4000, защо трябва да слушаш някой и той да ти казва колко сте, като преувеличаваш, кой лъжеш, сам себе си ли??? А колкото до това, че били пуснати 5000 билета и всички били продадени, ами те може да кажат от ръководтвото ви, че и 10 000 са пуснати и са свършили, пак ли ще повярваш. Покажи ми документ за тези 5000 продадени билета и аз ще повярвам. На думи не вярвам вече, щото Бакалчето каза, че първата работа на ръководството е да се купи автобус, а той никъв го няма. Е как да им вярвам на такива?
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!

Потребителски аватар
ogg
Контакти:

Мнениеот ogg » 16 авг 2010 14:19

AREA BIANCONERA написа:
Един град-един отбор написа:

Ама ти наистина ли вярваш на тия от весниците, дето сигурно нямат завършен 8ми клас. Ти малък ли си, не можеш ли сам да прицениш, с просто око се вижда, че сте макс 4000, защо трябва да слушаш някой и той да ти казва колко сте, като преувеличаваш, кой лъжеш, сам себе си ли??? А колкото до това, че били пуснати 5000 билета и всички били продадени, ами те може да кажат от ръководтвото ви, че и 10 000 са пуснати и са свършили, пак ли ще повярваш. Покажи ми документ за тези 5000 продадени билета и аз ще повярвам. На думи не вярвам вече, щото Бакалчето каза, че първата работа на ръководството е да се купи автобус, а той никъв го няма. Е как да им вярвам на такива?

Ами мангалоид, аз бях на мача и ВИДЯХ, че сме не по-малко от 7 000! А ти как точно прецени, че сме били 4 от колибата???

То и вие не вярвате, че партийния член "грух-грух" бонеф дълги години се занимаваше със свиневъдство, щото не сте го били чували от неговата собствена зурла, НО... няколко поколения твои роднини могат да го потвърдят, защото лично са му гледали свинете!
Единственото, което се е случило в Пловдив през 1926 е, че Ботев става първенец на града за пореден път. Всичко останало са митове и легенди...

Върни се в “Ботев”