AREA BIANCONERA написа:Митове и легенди...Добре, че поне вие си вярвате, защото нормален човек няма как да повярва на такива анкети...
Това е като надуването ви на публиката - 7000???? При реално не повече от 4000, при свободен вход за пенсионери и ученици си е жив резил за първи мач на новосъздаденото ви сдружение с лиценза на Металик. Сигурен съм, че е нямало повече от 2500 продадени билета. Ако ми докажете друго с документи, може пак да си говорим. Иначе успех във В група виждам, че много се радвате да играете там. Що не си останете, като толкова ви харесва, при аматьорите да ходите по тооооолкова много хиляди и милиони.

Ейййй .... мноооого те боли, много

много ми е жал за теб, наистина! В теб има толкова комплекси, колкото в цялото Столипиново барабар с агитката ви няма

... всички медии, които са отразили мача казват 6500, над 7000, 7500 и само твоята ромска съвест държи на това, че сме били НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 4000

... на турски ли трябва да ти го напишат, че са били пуснати малко над 5000 билета и всичките са били продадени? Отделно пенсионери и хора под 18 години са влизали безплатно ...
Пак казвам - жал ми е за теб ...