Фенклуб Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Yobs1912
Контакти:

Re: Феновете на "Ботев" решиха да направят нов клуб

Мнениеот Yobs1912 » 18 дек 2009 17:06

Jimmy8 написа:
Yobs1912 написа:никога няма да подкрепям някакъв изрод създаден 2010.Ботев Пловдив на последно място в А група,без треньор със изрод президент си е моят Ботев,въпреки всичко.Предпочитам да почнем от А областна със този Ботев.

...и с този собственик?!
Браво на тебе!Истински ботевист,или крумовист - защото този клуб няма нищо общо с Ботев освен името.Това е Христолов Крумово , не Ботев Пловдив!

А когато бихме буферите сигурно не се радваше щото не е твоят Ботев.Вярно,това не Ботев,който виждахме преди 15 години да мачка наред,но е Ботев Пловдив 1912.Ние друг Ботев няма да имаме,затова трябва да гледаме как да разкараме паразита,а не да правим нов Ботев.Ние не сме велбъжд,черноморец,нафтекс.И без това до 3 месеца сме във В група.Сделка няма да има,селския фалира и сме свободни..не знам що трябва да се правят нови отбори ?

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 18 дек 2009 17:26

since_1912 написа:
CanariesUltrasFront написа:
veseo написа:Ако е вярно, пълна глупост. Както каза Наско - "Той не умира, той се клонира" май е вярно за нас :oops: Аз на Ботев 2010 няма да ходя, за вас не знам...

Абе тъпанар,писна мивече от такива като теб!Като си толкова отворен иди убий Селския!
+10000000

не съм чел всички мнения след това, но моето мнение е че не трябва да се нахвърляте върху човека!

За мян НЯМА такова нещо като НОВ БОТЕВ, това за мен е равносилно на ДРУГ БОТЕВ, т.е. идете станете фенове на БОТЕВ Враца и сте готови!

Ако селското АД се разпадне и сегашният Ботев престане да съществува, а ние след това го ВЪЗРОДИМ - това вече е друга приказка!

иначе - ако решите - правете си нов Ботев, даже може да играете в него ако искате - но имайте в на предвид, че много хора НЯМА да припознаят в него СВОЯ БОТЕВ. Аз лично съм един от тях!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 18 дек 2009 17:38

Jimmy8 написа:
Yobs1912 написа:никога няма да подкрепям някакъв изрод създаден 2010.Ботев Пловдив на последно място в А група,без треньор със изрод президент си е моят Ботев,въпреки всичко.Предпочитам да почнем от А областна със този Ботев.

...и с този собственик?!
Браво на тебе!Истински ботевист,или крумовист - защото този клуб няма нищо общо с Ботев освен името.Това е Христолов Крумово , не Ботев Пловдив!

Лесно е да се откажеш, трудно е да победиш!!!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
gogova4o
Контакти:

Мнениеот gogova4o » 18 дек 2009 18:22

преди време писах,че докато съществува отбора няма да има друг Ботев,може да има някакъв отбор със подобно име но няма да е истинския защото истинския още ще е притежание на селския и още нещо ,някои пишат за МЮ и какво стана дане би новия клуб да е събрал всички фенове на Юнайтед,а на мачовете на стария да няма публика
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!

Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат

damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .

Потребителски аватар
gogova4o
Контакти:

Мнениеот gogova4o » 18 дек 2009 18:26

виждам,че Марица е на линия нека каже ,сигурно знае по-добре,след като Марица стана аматьорски отбор дали отпаднаха дълговете на АД-то
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!

Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат

damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 18 дек 2009 18:28

Разбира се че НЕ отпадат. Отпадат единствено когато се прекрати съществуването на дружеството, след обявен фалит!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 18 дек 2009 18:34

rump_shaker написа:Поне не е скучно тука ;)
Изображение

Хаха,Шейкър откъде го изрови този фотошоп?!Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 18 дек 2009 18:53

rump_shaker написа:Удря ме музата чат пат :D

Много е добро...имаш стил. 8-)
Изображение