danchob4 написа:slash1912 написа:Абе някой знае ли как ходи императора
Плиткоумни, Камбуров много ясно е казал, че който победи в дербито ходи дълго време с гордо вдигната глава.Никъде не ви е обидил или споменал, че това ще сме ние. Не знам защо толкова сте се хванали за това.Колкото до мача няма какво да кажа, и двата отбора трагични.Вие изкарахте късмет в края, както и ние сме го правили в други дербита.Честити празненства.
Ето ви и интервюто.
Играл си и във вечното дерби с екипа на ЦСКА. Би ли сравнил двата големи мача?
- С ЦСКА играх само един мач и нямам чак толкова много впечатления. Все пак мисля, че като емоции и атмосфера по трибуните пловдивското дерби е номер 1. Не говоря за качеството на футбола. Но и като влияние върху привържениците мачът Ботев-Локомотив е по-големият. Месеци наред, след като той приключи, продължава да се говори за него. Докато в София нещата по-бързо се забравят. В Пловдив, след като си победил в дербито, се разхождаш като император по улиците на града, феновете те спират и те поздравяват. След последните два мача за съжаление не беше така, но преди ми се е случвало доста пъти.
Многоумни,ето ти едно друго интревю след мача.Нормалните хора честитят победата.Виж какво е казал Императора:
„Смешна работа. Доминирахме през целия мач, но допуснахме две детински грешки. При първия гол проспахме центрирането, а при втория ни вкараха от голлинията. Не може така. Жалко, че не вкарахме втори гол, защото можехме да ги довършим. Имахме хубави атаки при 1:0. Те ни вкараха два бързи гола след това. Бяха легнали умрели, сложили китките. Ние обаче ги съживихме тия мъртъвци. Дори теренът не им пречеше. За тези 85 минути се борехме успешно срещу 10 милиона бюджет, но в последните 5 минути ни биха заради наши грешки. Оставихме Станимир Стоилов да взима добри пари в Ботев. Да, София е далече. Ако двете агитки бяха по-близо една до друга, щеше да стане по-колоритна атмосфера“, заяви нападателят на Локо Мартин Камбуров. "Язък! Съживихме ги от гроба. Не виждах как ще ни вкарат гол, те през цялото второ полувреме само ритаха топката напред. Принципно не съм искал смяна, треньорът ме смени, но това си е неговото решение, аз няма какво да го коментирам това. Не трябва да има такива батални сцени, както беше след края на мача. Но мачът трябва да си се играе в Пловдив. Извинявам се на феновете, язък, че не ги зарадвахме. Целият ни отбор им се извинява. Убеден бях, че ще ги бием, но... Глупости са твърденията за уговорка. Как може да се уговори такъв мач, стига с тези простотии", заяви Здравко Лазаров след двубоя. - See more at: http://plovdivskinovini.com/index.php/s ... Yqqdu.dpuf

[/offtopic]