Иртиш Павлодаров написа:Много футболисти открил този симпатяга,жалко че него го разкриват късно
Това е отделен въпрос

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Иртиш Павлодаров написа:Много футболисти открил този симпатяга,жалко че него го разкриват късно
santiliana написа:момчета, това което прави в момента вашето ръководство, е Пътят... С всичко, което вие сторихте в периода, докато тимът ви се бореше да се върне в елита, много пъти съм казвал: Евала Ви! И сега, когато стъпка по стъпка вашият "дом" се превръща в това, което трябва да има един стойностен европейски клуб, трябва да одобрявате политиката на Цв. Василев. Така се прави... Няма за къде да се бърза или да се изхвърля...Всичко трябва да бъде последователно и разумно. Лесно щеше да навзима играчи за по 500 хил. евра на калпак, но и вие ли щяхте да идвате като рязаните от Разград насред центъра на София?! Едва ли... Просто защото публиката на Ботев, както и нашата- Левскарската, държат най-вече на честта и достойнството... В мачовете помежду ни сме "кръвни врагове", но най-големия респект и уважение, който аз имам към противникова агитка, е именно вашата. Благородно завиждам, че поне вие попаднахте на грамотен и богат собственик, който освен всичко друго- се държи цивилизовано и изискано. За разлика от нашия Ганьо...
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
wannabe написа:Абе много сте избирателни... ако ДПС плащаше много пари
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта