Тъй като все някои хора тука лансират някакви факти реших и аз да го направя. И така:
1. Всичките му апетитни имоти и фирми са със запорирани сметки и му трябват свежи пари;
2. Делото на дребните акционери го загуби откъдето следва и загуба на акциите си в Ботев заради неспазен ангажимент по отношение на предварително подписания договор за покупко-продажба Ирена Кръстева;
3. На база последния факт излиза, че той не само ще хариже акциите си, но и ще се налага да доплаща, защото на база решението на съда има по-малко акции отколкото са необходими за погасяване на дълга на Кръстева;
4. Всички новопостъпили футболисти от Италия имат редовни трудови договори, които ако няма сделка ще трябва селския да изпълнява и да има плати заплатите за целия срок на договора а заплатата само на един от тях е по-голяма от заплатите на целият отбор от миналата година взети заедно за месец;
5. Всякакви служби му дишат на врата го гонят и от НОЙ и от НАП и колкото и да са толерантни в намерението да му оставят необходимото време да се издължи то в един момент ще му се натресат и те;
6. Няма кой да му отпусне какъвто да било кредит за погасяване на дълговете му;
7. Ако ПФК Ботев не се издължи до март ще му се отнеме лиценза от което произтичат две обстоятелства. Първото е , че клуба отива в А областна група без задължения. Второто е, че Христолов си остава с АД-то защото за разлика от 1999 година, когато Ботев бе ООД и при пререгистрацията му в АД задълженията му отпаднаха, защото в дружество с ограничена отговорност когато се ликвидира няма кой да носи отговорност за задълженията на дружеството, то в сегашната ситуация акциите са поименни, което ще рече, че Ад-то не може да бъде ликвидирано без да бъдат платени задълженията му от собственика на акциите(Христолов).
ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- max_danieli
- Контакти:
Re: Факти около "италианската връзка" - плюсове и минуси
Според мене няма кво толкоз да се филмираме естествено че тея "заплати" по 100 лв. няма как да им е казано на играчите че за такива пари месечно ще се играе занапред в Ботев.А затва че сделката се бави и на някои им се вижда странно,според мен за това е виновен оня дебелия Салерно който само дето не каза че от догодина целта ни ще е спечелване на купата в Шампионската Лига,и когато каза че сделката е на 80 %,според мен тя е била на 1-2%.В момента ни боли най-много от тези обещания които даде Дебелия(Салерно),щото помним че другия "дебел" Андреев преди година обещаваше не по-различни неща ама всички видяхме кво стана.Мое мнение е че занапред ако тази година се спасим от изпадане,(а аз вярвам че ще се спасим) щото друго не ни остана след първите 5 кръга, няма да е чак толкова "мечтано" началото на италианците в Ботев, (щото според мен сделка ще има) но след 2-3 години очаквам да имаме някакви успехи (незнам какви).В крайна сметка за нас най-важното е как върви отбора Ботев и дали той побеждава,а кой президент кой собственик и т.н. за нас не е от значение когато отбора върви.Така че тва е от мене.
Don Rumen написа:Още нещо положително, днес е дошъл заместника на Салерно, новия директор в който доколкото разбрах има "много хляб".
Моята информация е, че част от италианските футболисти го познават и много му вярват. Чух такива суперлативи за него, че чак ме е страх/от суеверие/ да ги напиша.
kan1912 написа:Don Rumen написа:Още нещо положително, днес е дошъл заместника на Салерно, новия директор в който доколкото разбрах има "много хляб".
Моята информация е, че част от италианските футболисти го познават и много му вярват. Чух такива суперлативи за него, че чак ме е страх/от суеверие/ да ги напиша.
Да работи ли са заедно в италия.
kan1912 написа:Don Rumen написа:Още нещо положително, днес е дошъл заместника на Салерно, новия директор в който доколкото разбрах има "много хляб".
грешка всички италианци го навряха в кучи газ на срещата в тримона
Румене, ако още си на линия, имаш ли представа, този новия по чия линия идва? Ако го праща Фредерико (къдравия), нещата са на добре. Питай, ако можеш кой го праща
Libermen написа:kan1912 написа:Don Rumen написа:Още нещо положително, днес е дошъл заместника на Салерно, новия директор в който доколкото разбрах има "много хляб".
Да не говорим за различни хора, салерно, да завряли са го, но този е дошъл днес не е бил в тримона.
Libermen написа:kan1912 написа:Don Rumen написа:Още нещо положително, днес е дошъл заместника на Салерно, новия директор в който доколкото разбрах има "много хляб".
Кого, Салерно или новия?
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Канар написа:Румене, ако още си на линия, имаш ли представа, този новия по чия линия идва? Ако го праща Фредерико (къдравия), нещата са на добре. Питай, ако можеш кой го праща
Незнам, но е надежден.
Станахме като някакви ясновидци.Само дето още не сме започнали да хвърляме боб.Тоя кой го пращал , оня кой го изпращал.Дано се свършва вече.