БФС:Ботев не може да играе в Б група
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Yellow major
- Контакти:
Re: БФС:Ботев не може да играе в Б гр.
Аз съм ходил и ще ходя, но не ме разбра. Не ми е все едно с кого, къде и за колко дълго!
Мисля, че на Ботев ще им бъде по-трудно да влезнат във Б група, отколкото в А. 

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Yellow major написа:Аз съм ходил и ще ходя, но не ме разбра. Не ми е все едно с кого, къде и за колко дълго!
Така или иначе ти (ние) избор нямаш, и от вайкането полза няма да има никва. Готви се за всичко и като стане ясно кво е ша е само напред. Остави мисленето настрана, следвай сърцето.
Yellow major написа:Аз съм ходил и ще ходя, но не ме разбра. Не ми е все едно с кого, къде и за колко дълго!
напротив брат , разбирам те . знам че те боли но това е . стискаме зъбите и продалжаваме напред . няма кво да се вайкаме като лелки .това е пътя на прочистването от селската гнида . ела в сдружението при нас , и не го мисли . на 19 ще има събрание и всичко ще се дискутира там . ще имаш възможност да си изкажеш позицията .

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

- Yellow major
- Контакти:
Определено! А и примери като Нефтохимик са ни пред очите. Във В няма да има кинти и добра селекция, а и всеки домакин може да наточи балтиите. В група е голяма мизерия. Дори да имаш добри футболисти на такива терени нищо не се знае.
Yellow major написа:Казах им на събранието ,че трябва да имат поне по 3 "course of action" при всеки един вариант. Ако имаш сега въпроси не към мен, а мъм Маринчо!
Ок, долу ръцете от Марин и УС, но ти какво си мислиш ,че само ще ръкопляскаме и няма да има критика когато има защо?
Само се чудя ДХ ли си или Велизар. Че и на двмат мясаш, ама няма как да си и двамата ... или има

Yellow major написа:Определено! А и примери като Нефтохимик са ни пред очите. Във В няма да има кинти и добра селекция, а и всеки домакин може да наточи балтиите. В група е голяма мизерия. Дори да имаш добри футболисти на такива терени нищо не се знае.
Много хубав коментар, аз като съм гледал във В група за какви мачове става дума, и на Манчестър ЮН ще му бъде трудно да играе. Шанса на Ботев е да вземе лиценза на някой отбор,който няма финансовите ресурси, всяка година има по един-два подобни отбора,които не завършват Б група.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Майоре
разберете такива като теб че имаше САМО ЕДИН вариянт за започване от Б Група - АДто на Дх и лицензът който той държи. Другият беше БФС да склони днес да ни пусне между капките и не стана.
Първият НЕ бе вариянт за нас - всички заедно се съгласихме хиляди пъти че основна цел е ДХ-ОФФ! БЕЗ НЕГО. Иначе можехме си живуркаме с италианците още в а група. НЕ ЩЕМ!
Вторият вариант се опита, нпарви се спорд мен всичко възможно за това. не стана - БФС рещи да не си цепи хатъра.
Почваме в В група (за тов апоне още има вариянти) и почваме БЕЗ селскиа, без италианци и без мазнотии.
Стига с този твой реванщизъм. не те взеха в УСто -голяма рабоат станало. И мен не взеха и прочие. Аре лека
разберете такива като теб че имаше САМО ЕДИН вариянт за започване от Б Група - АДто на Дх и лицензът който той държи. Другият беше БФС да склони днес да ни пусне между капките и не стана.
Първият НЕ бе вариянт за нас - всички заедно се съгласихме хиляди пъти че основна цел е ДХ-ОФФ! БЕЗ НЕГО. Иначе можехме си живуркаме с италианците още в а група. НЕ ЩЕМ!
Вторият вариант се опита, нпарви се спорд мен всичко възможно за това. не стана - БФС рещи да не си цепи хатъра.
Почваме в В група (за тов апоне още има вариянти) и почваме БЕЗ селскиа, без италианци и без мазнотии.
Стига с този твой реванщизъм. не те взеха в УСто -голяма рабоат станало. И мен не взеха и прочие. Аре лека
- max_danieli
- Контакти:
SHYNE написа:майоре мен не ме ебе брат дали играем с сокол падарско или Левски софия . а теб ?
А ебе ли те дали ще взимаш 200 лв. заплата или 2000 лв. Съдейки мисленето ти от горния пост май пак НЕ а?
А ебе ли те дали ще взимаш 200 лв. заплата или 2000 лв. Съдейки мисленето ти от горния пост май пак НЕ а?
странен пример даваш ..

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме