Довиждане "А" група! Здравей, мой Ботев Пловдив!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Изхвърлихме и Митьо! Победата е близо!
Какъв е този Бареков че ни го пробутваш тука бре? Сега очаквам доста хора да почнат да се правят на освободители и разбирачи на наш гръб. Още нищо не сме постигнали, стягайте се братчета!!!!
Re: Честито!!!Ботев аут!
Сега въпросът е има ли пари Митьо да плати задълженията, може ли да даде гаранции за финансиране и занимава ли му се изобщо. Според мен- не, така че честито наистина. Ако АД-то се фалира по установения ред, някой друг изкупи лиценза на отбора, то той ще си е в Б група без Христолов.
Re: БФС: Ботев ще се състезава в Б група от следващия сезон
трябва да го грабваме селяка с пълни сили сега....и натиск по институциите!!!
urbano написа:Какъв е този Бареков че ни го пробутваш тука бре? Сега очаквам доста хора да почнат да се правят на освободители и разбирачи на наш гръб. Още нищо не сме постигнали, стягайте се братчета!!!!
Никого не пробутвам и пиша за последно по тази тема просто сега не сте никъде, а при Бойко бяха с това искане Бакалов и Бареков та затова реших, че те трябва да ви кажат сега на къде, ако съм сбъркал съжелявам но никого не съм пробутвал просто дадох своето мнение, но май не трябваше извинявам се.
- rump_shaker
- Контакти:
Сега всички "доброжелатели" се спукват от яд, че не сме закрити

Барека е меркантилно мекере и повече от себе си обича славата, парите и трибуните за изказване и показване!!!
-
- Контакти:
това добре ама не вьв Вгрупа а в Бгрупа !!!!ХРИСТОЛООФ АД остава

Макар и изхвърлен от А група Ботев продължава да съществува с президент Митьо Селския. Според мен нещо куца в решението на БФС. Или няма право за професионалният футбол или го оставяш да играе. Мисля,че оставиха Ботев в професионалният футбол заради това,че Цска дължи много повече пари и на много повече хора, но никой не сме да им вземе точки или да ги изхвърлят от групата. Цска дори дължат пари на Ботев и ако те се бяха издължили Селският можеше да покрие задълженията си.
Пак на половина работа от страна на това продажно БФС. Сега кой ще ни купи с толкова дългове от селския, просто за пореден път му усигориха спокойствие няколко месеца ако останем в Б група. Надявам се само общината да не му даде стадиона да играе там и да неможе да покрие изискванията за Б група, и така да се отървем, няма значение че ще започем от В.