ЛЕ:Ботев Пловдив-Жрински Мостар 2:0 FT (3:1 agg)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
El Commandante

Re: ЛЕ:Ботев Пловдив-Жрински Мостар 2:0 FT (3:1 agg)

Мнениеот El Commandante » 25 юли 2013 23:16

Болен Левскар написа:Аз не скандирам "Майкъл Чорни". Както казах, не ми е кеф когато мръсни пари влизат в Левски.

Не съм чул протести от ваша страна, а и ваша е репликата че Левски е дори НАД морала, така че,сори ама от фенове на Лески,съвети и акъл що се отнася до морал и съвест не приемам....
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

IvanG73
Контакти:

Мнениеот IvanG73 » 25 юли 2013 23:16

Болен Левскар написа:
El Commandante написа:
Болен Левскар написа:Относно Ц. В., според мен, в момента в който му дадохте възродения си отбор просто ср@хте на метеното. Не само ср@хте, а направо мазахте с размах! Това, че давал пари за някакви спортове не го прави Робин Худ, а просто олигарх популист - нещо средно между Пеевски и Б. Борисов. После само не обвинявайте "всичките говеда и свине, дето са пак на колене" според вашите лубвеобилни песни в продажност. Просто и ние и вие сме един дол дренки! И вместо да се сочим и да се смеем един на друг, по добре да погледнем истината в очите и поне да не се радваме на тия дето ни грабят. Само не ми давайте примера, че Боко Тиквоча спонсорира нашия отбор, защото мен поне не ме е срам да кажа, че ме е гнус от него и от схемите с разните котараци и всякакви мафиоти които са в Левски. Така че, като за начало, по-малко скандирания към Ц.В. и повече към играчите и треньора!

Според мен, фен на отбор чиито реален собственик е международния престъпник Михаил Шерней, няма НИКАКВО право да изразява становище по тези въпроси....

Аз не скандирам "Майкъл Чорни". Както казах, не ми е кеф когато мръсни пари влизат в Левски. Но ти ако искаш си карай на принципа, когато някой ти критикува отбора ти да отвръщаш "Щот па ти си много убав!". Имаш ВСЯКО право да го правиш. Като гледам и акъла ти го позволява!

Явно това ти е главния принцип на теб! Дали да се ровя из темите за да ти дам доказателства?

mariuskirkov
Контакти:

Мнениеот mariuskirkov » 25 юли 2013 23:17

obi-wan kenobi написа:
mariuskirkov написа:Честито на Феновете на Ботев !!!Добра победа !Успех срещу Щутгард ! Поздрав от БЕРОЙЦИ !!! :) :) :)
Благодаря за поздрава. Берое също се представи достойно срещу най тежкия съперник ,може би не ви достигна самочувствие и увереност в първия мач .А Щутгарт се пише с Т на края :!: ;)

Поправката е направена-благодаря "т"

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 25 юли 2013 23:17

IvanG73 написа:
fraport написа:

Пусни едно работещо видео... :roll: :P

Оправен е линка :)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

IvanG73
Контакти:

Мнениеот IvanG73 » 25 юли 2013 23:22

Madridist написа:
IvanG73 написа:
fraport написа:

Пусни едно работещо видео... :roll: :P

Оправен е линка :)

Благодаря! ;)

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 25 юли 2013 23:23

Браво канарчета, браво и на публиката...Да се готвят Щутгарт ,наистина имате шансове,не ги пропускайте.Сега е момента за пробив,млад отбор,млад треньор,пред вас е успеха само,трябва да се напънете да си го вземете...успех ви желая от сърце ;)
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
Болен Левскар
Контакти:

Мнениеот Болен Левскар » 25 юли 2013 23:24

El Commandante написа:
Болен Левскар написа:Аз не скандирам "Майкъл Чорни". Както казах, не ми е кеф когато мръсни пари влизат в Левски.

Не съм чул протести от ваша страна, а и ваша е репликата че Левски е дори НАД морала, така че,сори ама от фенове на Лески,съвети и акъл що се отнася до морал и съвест не приемам....

За 3-ти път ти казвам, срам ме е от финансирането на Левски! Не мога да говоря за другите. Не слагай всички под общ знаменател. Ти щом си горд от Ц.В., ОК. Всъщност не е ОК, защото това е разковничето на най-грамадните проблеми в държавата ни. Но кой съм аз фена на отбора на Чорни да ти говоря такива неща - на мен ми е забранено, съжалявам, че наруших тая забрана...

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 25 юли 2013 23:25

От няколко писаници тук разбрах, че най-големия проблем на тази държава е Цветан Василев :shock: Вие нормални ли сте?!?!?!

И твърде лицемерно звучи фен , който поднася цветя и ходи на панахиди на доказан престъпник, да ми държи сметка за каквото и да било! Аре баста!
Последна промяна от DarkPsy на 25 юли 2013 23:31, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 25 юли 2013 23:29

DarkPsy написа:Вие нормални ли сте?!?!?!

Не са...ама няма как да им се обясни...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
Болен Левскар
Контакти:

Мнениеот Болен Левскар » 25 юли 2013 23:30

DarkPsy написа:От няколко писаници тук разбрах, че най-големия проблем на тази държава е Цветан Василев :shock: Вие нормални ли сте?!?!?!

Не, нищо не си разбрал! Проблема сме аз и ти. Аз повече, но и ти малко. Дано си разбрал... Ако не, а бе, стискам палци да биете Щутгарт! Радвайте се на момента. Сори, че се опитах да ви го разваля :) Това вече трябва да си го разбрал :)

Върни се в “Ботев”