Ботев Пд в ЛЕ!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ботев влиза в Лига Европа
Лош жребий за Левски и Ботев/ако ни допуснат до участие/. Кой знае какви пари хвърлят в Казахстан по футбола и какъв зор ще видим при гостуванията си.
Драмата няма край, дори и СЛЕД изтеглянето на жребия. Обаче наистина пишеше N3 (BUL), вместо CSKA (BUL).
Изборът е само един - той е жълто-черният тим.
Филибето е градът - БОТЕВ ПЛОВДИВ е тимът.
Филибето е градът - БОТЕВ ПЛОВДИВ е тимът.
Alex написа:Е добре де, ама нали Ботев имат различен коеф... няма как да стане това... това означава, че някой непоставен трябва да е поставен... ДАНО Михайлов все пак успее да замаже положението, ама ще видим...
С коефициента си Ботев попада в поставените, защото взима коефициента на страната ни разделен на четири.
- Raoul_Duke
Alex написа:Е добре де, ама нали Ботев имат различен коеф... няма как да стане това... това означава, че някой непоставен трябва да е поставен... ДАНО Михайлов все пак успее да замаже положението, ама ще видим...
Нашият коефициент е към 2.5. Пада се да сме последени от поставените

Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
[/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]

Срамно е, ЦСКА можеха в петък да се откажат и сега нямаше да има проблеми за Ботев
не са ми симпатични и двата отбора но определено знаете кой мрази почти цяла България
не са ми симпатични и двата отбора но определено знаете кой мрази почти цяла България
спокойно бихме могли да кажем за евроучастието си "а-стана-а не стана"

България има много отбори, но "Ботев" Пловдив е само един!
Ботев пак ще са поставени,те взимат коеф на България,а той е доста повече от коеф на тези отбори който са непоставени

T&T написа:Лош жребий за Левски и Ботев/ако ни допуснат до участие/. Кой знае какви пари хвърлят в Казахстан по футбола и какъв зор ще видим при гостуванията си.
И аз съм на това мнение,при все че имаше много по-слаби отбори като Либертас,Санта Колома и малтийците...Павлодар е на 5000 км от България,и там лятото е страшна жега.
- BLUE CHAMPIONS
Не ми се иска да секвам оптимизма ви, но на Астана ще бъдат присъдени две служебни победи и си продължават напред. Винаги така се е процедирало в евротурнирите 

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
T&T написа:Alex написа:Е добре де, ама нали Ботев имат различен коеф... няма как да стане това... това означава, че някой непоставен трябва да е поставен... ДАНО Михайлов все пак успее да замаже положението, ама ще видим...
С коефициента си Ботев попада в поставените, защото взима коефициента на страната ни разделен на четири.
не знаех, че е толкова нисък прага. мерси за уточнението... Дано да Ви пуснат, но на мен ми изглежда прекалено сбъркана цялата ситуация (а има и нещо друго, което всички пропускат, за да Ви пуснат ЦСКА трябва да обяви официално фалит... това не е като да се дават интервюта и т.н.... нз на червените в момента вяра да нямаш).
Иначе интересен цирк направиха ЦСКА вече и на международна сцена... ама затова са си виновни БФС и УЕФА, че толкова време си затваряха очите (вторите и писма пращаха как спрял мониторинга и нз си какво...)
[center]
[/center]