ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

veseo
Контакти:

Re: Малу Мпасинкату: Чакаме адвокатите да кажат "Да" или "Не" на

Мнениеот veseo » 20 окт 2009 19:18

Определено след това интервю увереността ми намаля страшно много.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
portokal
Контакти:

Мнениеот portokal » 20 окт 2009 19:20

Оф незнам аз ще полудея вече..
Katochimoto!

Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 20 окт 2009 19:20

ktulu: написа:До преди ден-два Малу беше сигурен, че сделка ще има. А сега има отстъпление, адвокатите щели да кажат... :roll:

Къде видя отстъпление бе човек. Аз от изречението "... да или не..." го разбирам както да чакам на гише и съм си пополълнил формуляра и чакам чиновника да ми каже да става или не нестава!
ИзображениеИзображение

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 20 окт 2009 19:22

rump_shaker написа:
ktulu: написа:До преди ден-два Малу беше сигурен, че сделка ще има. А сега има отстъпление, адвокатите щели да кажат... :roll:

Къде видя отстъпление бе човек. Аз от изречението "... да или не..." го разбирам както да чакам на гише и съм си пополълнил формуляра и чакам чиновника да ми каже да става или не нестава!

От "Малу Мпансинкату: Няма проблеми след срещата днес, сделка ще има" до "Малу Мпасинкату: Чакаме адвокатите да кажат "Да" или "Не" на сделката за Ботев" има бая кофти разлика.
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

selby1912
Контакти:

Мнениеот selby1912 » 20 окт 2009 19:23

Пък и Малу общо взето повтаряше,че всичко върви по план до момента и каза,че очаква да има сделка,мисля,че никъде не е заявил категорично и ясно,че сделка едва ли не вече има.

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 20 окт 2009 19:24

Ако са 'Пичове" ще продължат да се борят за осъществяване на сделката!Другият вариант е...има неразбирателство между тях-става дума за много пари/задълженията на Ботев през годините и отделно сумата която селяка иска за акциите/-това е консорциум от няколко човека!Да речем не се разбират помежду си/все пак собсвтеника не е едноличен/и сега замазват положението с думите:Адвокатите ще кажат Да или Не на сделката!Според мен това са вариантите!Дано да е първият вариант и да имаме поводи за радост!Изображение
Последна промяна от Alternative на 20 окт 2009 19:24, променено общо 1 път.
Изображение
Изображение

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 20 окт 2009 19:24

Досега повтаряше "ще има сделка", сега казва "ще видим дали ще има сделка". Факт :roll:

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 20 окт 2009 19:25

интервюто е сдържано, явно това са реалностите към момента, нещата са на кантар!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
ktulu:

Мнениеот ktulu: » 20 окт 2009 19:28

Изведнъж и ролята на феновете стана много решаваща и важна. Също както миналата зима Андреев и ко. разчитаха на нашите протести и "бунтове" като зациклиха нещата. Филма се повтаря... :evil:
///// Gialloneri /////

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 20 окт 2009 19:30

ktulu: написа:Изведнъж и ролята на феновете стана много решаваща и важна. Също както миналата зима Андреев и ко. разчитаха на нашите протести и "бунтове" като зациклиха нещата. Филма се повтаря... :evil:

Не се филмирай, нали бях на място... Смисълът на интервюто е "промяна от последните дни няма, няма нищо ново, което да ви кажа".

Върни се в “Ботев”