ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Малу Мпасинкату: Чакаме адвокатите да кажат "Да" или "Не" на
Определено след това интервю увереността ми намаля страшно много.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Оф незнам аз ще полудея вече..
Katochimoto!
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
- rump_shaker
- Контакти:
ktulu: написа:До преди ден-два Малу беше сигурен, че сделка ще има. А сега има отстъпление, адвокатите щели да кажат...
Къде видя отстъпление бе човек. Аз от изречението "... да или не..." го разбирам както да чакам на гише и съм си пополълнил формуляра и чакам чиновника да ми каже да става или не нестава!

rump_shaker написа:ktulu: написа:До преди ден-два Малу беше сигурен, че сделка ще има. А сега има отстъпление, адвокатите щели да кажат...
Къде видя отстъпление бе човек. Аз от изречението "... да или не..." го разбирам както да чакам на гише и съм си пополълнил формуляра и чакам чиновника да ми каже да става или не нестава!
От "Малу Мпансинкату: Няма проблеми след срещата днес, сделка ще има" до "Малу Мпасинкату: Чакаме адвокатите да кажат "Да" или "Не" на сделката за Ботев" има бая кофти разлика.
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Пък и Малу общо взето повтаряше,че всичко върви по план до момента и каза,че очаква да има сделка,мисля,че никъде не е заявил категорично и ясно,че сделка едва ли не вече има.
- Alternative
- Контакти:
Ако са 'Пичове" ще продължат да се борят за осъществяване на сделката!Другият вариант е...има неразбирателство между тях-става дума за много пари/задълженията на Ботев през годините и отделно сумата която селяка иска за акциите/-това е консорциум от няколко човека!Да речем не се разбират помежду си/все пак собсвтеника не е едноличен/и сега замазват положението с думите:Адвокатите ще кажат Да или Не на сделката!Според мен това са вариантите!Дано да е първият вариант и да имаме поводи за радост!

Последна промяна от Alternative на 20 окт 2009 19:24, променено общо 1 път.

Досега повтаряше "ще има сделка", сега казва "ще видим дали ще има сделка". Факт 

интервюто е сдържано, явно това са реалностите към момента, нещата са на кантар!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
Изведнъж и ролята на феновете стана много решаваща и важна. Също както миналата зима Андреев и ко. разчитаха на нашите протести и "бунтове" като зациклиха нещата. Филма се повтаря... 

///// Gialloneri /////
- Fallen_Angel
- Контакти:
ktulu: написа:Изведнъж и ролята на феновете стана много решаваща и важна. Също както миналата зима Андреев и ко. разчитаха на нашите протести и "бунтове" като зациклиха нещата. Филма се повтаря...
Не се филмирай, нали бях на място... Смисълът на интервюто е "промяна от последните дни няма, няма нищо ново, което да ви кажа".