rump_shaker написа:botev_1912 написа:http://www.dnes.bg/reportaj/2010/01/22/taksita-na-bunt-v-plovdiv.84595
Поседните 2-3 секунди от репортажа!
hahahahah АИ КАНАРИИИИИ
хаххахаха бахти лудия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
rump_shaker написа:botev_1912 написа:http://www.dnes.bg/reportaj/2010/01/22/taksita-na-bunt-v-plovdiv.84595
Поседните 2-3 секунди от репортажа!
hahahahah АИ КАНАРИИИИИ
Hacko1912 написа:ША ЛА ЛА ЛА
Настана големият ден. Сигурен съм, че е пълно с ботевисти по света, които биха дали мило и драго, за да са на стадион Ботев точно днес. Но уви. Много от нас са пръснаити по света, немили, клети недраги. Но както казват старите хора първата любов (особено изстраданата) ръжда не хваща. Та аз, наедно със стотици и хиляди по света, ще сме с всички вас на стадиона, па макар и само духом. Ще гледаме, слушаме и следим мача със затаени сърца и с една новоизлюпена радост и надежда, че Ботев пак оцеля и пак ще е голям. Както е голяма нашата любов.
А от любов се ражда любов - нали Отче
ZLATKO2000 написа:Hacko1912 написа:ША ЛА ЛА ЛА
Настана големият ден. Сигурен съм, че е пълно с ботевисти по света, които биха дали мило и драго, за да са на стадион Ботев точно днес. Но уви. Много от нас са пръснаити по света, немили, клети недраги. Но както казват старите хора първата любов (особено изстраданата) ръжда не хваща. Та аз, наедно със стотици и хиляди по света, ще сме с всички вас на стадиона, па макар и само духом. Ще гледаме, слушаме и следим мача със затаени сърца и с една новоизлюпена радост и надежда, че Ботев пак оцеля и пак ще е голям. Както е голяма нашата любов.
А от любов се ражда любов - нали Отче
афд тракия италианосопо тт дава 250 лв божи дар
Пловдив1926 написа:Честито спечелена анкета, в която не се гледаха IP адресите на гласувалите, а само кукитата. Нарочно гледах как се гласува, спечелихте последния ден като за минимално време изведнъж ви се появиха няколко хиляди гласа. Сто процента измама, както и цялата анкета като цяло. Жалко, че има фенове, които още се лъжат да правят трафик и да пълнят джобовете на подобни сайтчета, да пращат СМС-и и тем подобни измислици.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта