Фенклуб Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Re: Феновете на "Ботев" решиха да направят нов клуб

Мнениеот ilian12 » 17 дек 2009 20:23

Каква легенда е Ясен Петров. Помня като го пуснаха за първи път тичаше, ама на място. Един приятел на баща ми, караше такси, ми е разказвал как веднъж ЯП се качил в колата му и като видял емблемата на Ботев гордо казал: "Аз играя в Ботев". Отговорът бил: "Момче от 30 години ходя на мачовете на Ботев, но теб нещо не съм те виждал!" Така че, може да попадне в първата 50-ца на играчите на Ботев, но пък легенда чак ...

ПП. Нека всичките ни усилия да са към премахването на ДХ-С ... поне от Ботев. Нека не бързаме със създаване на нов Ботев.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 17 дек 2009 20:37

Съгласен съм с тебе , ако ни изхвърлят втория полусезон ще има да си чешем езиците какво да предприемаме. Но сега докато има и малка надежда за сделка мисля ,че това е прибързано. Да, има елемент за натиск върху селяндура,но ако той сам не разбира ,че няма друг ход освен сделка и ще загуби много ,никой нищо не може да направи. Питайте Китаеца, ако го знаете дали не му е звънял лично бате ви мите да го моли да не правят глупости и да го оставят още няколко дни да завърши сделката.
Днес отново Реки и Борго са в Пловдив. Някой каза ,че са тук да оправят Пичони. Добре ,но не мисля .че ще платят 60000, а може би пак ще се видят с извънземния???
Кой знае ,може и да има повод за радост скоро?
Ако ли не, просто АД то ще бъде във фалит и без никакви активи.Тогава както казах ще си говорим пак за новия Ботев.

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 17 дек 2009 21:03

Тази тема е от типа приказки за "нероден Петко" ! Някой някъде казал нещо и като се започне едно писане ....
Всеки си има глава на раменете за да знае , че нов отбор не се прави с приказки.Едно е да имаш някаква идея , съвсем друго е да е реализираш.Не казвам , че това е невъзможно даже напротив , но преди да се лаладжийства пред медиите трябва да се извършви много работа която да създаде предпоставки за създаването и развитието на един такъв клуб.Защото ако някой си мисли че със една регистрация всичко е решено , много се лъже.Няма ли финасов и ръководен ресурс , по добре въоще да не правим нещо което ще бъде като досегашното.Тъй че нека лека полека да се опипва почвата и ако нищо не стане с жабарите/което е най вероятно/ , да започваме да работим в тази насока , защото така или иначе няма да имаме други алтернативи. А дотогава по добре по малко писане и говорене на глупости , че ставаме смешни.
Последна промяна от BPFC1912 на 17 дек 2009 21:16, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 17 дек 2009 21:14

Нека не бързаме като "пърлета" пред майка си :)
Ако както каза някой преди мен всички институции обявят БОТЕВ за закрит тогава може пак да си говорим
Това не са отсрочки важно е за самите нас като фенове да имаме единство!!

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 17 дек 2009 21:17

BPFC1912 написа:Тази тема е от типа приказки за "нероден Петко" ! Някой някъде казал нещо и като се започне едно писане ....
Всеки си има глава на раменете за да знае , че нов отбор не се прави с приказки.Едно е да имаш някаква идея , съвсем друго е да е реализираш.Не казвам , че това е невъзможно даже напротив , но преди да се лаладжийства пред медиите трябва да се извършви много работа която да създаде предпоставки за създаването и развитието на един такъв клуб.Защото ако някой си мисли че със една регистрация всичко е решено , много се лъже.Няма ли финасов и ръководен ресурс , по добре въоще да не правим нещо което ще бъде като досегашното.Тъй че нека лека полека да се опитва почвата и ако нищо не стане с жабарите/което е най вероятно/ , да започваме да работим в тази насока , защото така или иначе няма да имаме други алтернативи. А дотогава по добре по малко писане и говорене на глупости , че ставаме смешни.

Абсолютно съм съгласен с това което казваш! Нека първо се изчерат другите вариянти!

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 17 дек 2009 21:26

kishe написа:
Yellow major написа:Каква легенда, един от добрите ни бивши футболисти. Золума пак го пробутва за треньор. Само откъде станаха толкова гъсти с него не знам???

зума може да лупка женаму както едно време гиби е лупкаше

Кво Гиби, колко баджаници на Колежа имаше Яската ... ехеееее ... Аз само познавам поне двама. :mrgreen:

нараш
Контакти:

Мнениеот нараш » 17 дек 2009 21:50

bnborisov написа:
Hacko1912 написа:dobre de bulgaro

АД то един ден фалира. Тоя Ботев отива във В или окръжните, признато от БФС като наследник на АДто. Фенове, примено от ТИ, правят свой Ботев, пак от там почва. Андреев, купува старта оригинална емблема от Ицо салфетката и прави свой си Ботев с Барека и Боби Д. Ти от кой Ботев ще си? Щот аз няма идея кво ще се прави тогава ...

ИСТИНСКИЯТ БОТЕВ Е ТОЗИ КОИТО СЕ ПРИЗНАВА ОТ ФЕНОВЕТЕ. АКО ЩЕ ДА Е БОТЕВ-1912 ИЛИ БОТЕВ- 3254 . БОТЕВ Е ЦЕНЕН ЗАРАДИ ФЕНОВЕТЕ И ПОВЯРВАЙТЕ МИ СЕЛСКИЯ ТОЧНО ТОВА СЕ ОПИТВА ДА ПРОДАВА.

БРАВО БЕ БРАТО и колкото по бързо всички го осъзнаем по добре.

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 17 дек 2009 21:51

sokkoban написа:Нека не бързаме като "пърлета" пред майка си :)
Ако както каза някой преди мен всички институции обявят БОТЕВ за закрит тогава може пак да си говорим

Умно говори Сок, съгласен съм.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 17 дек 2009 21:57

sokkoban написа:Нека не бързаме като "пърлета" пред майка си :)

Аз гго написах. Аз наистина съм склонен само тогава да започна да подкрепям нов Ботев. Докато практически съществува сегашният, създаването на нов клуб ще е всичко друго но не и нашият Ботев.
Ето малко футуристика.
-Първо ще изникнат проблемите относно терена на който ще се играят мачове. Ако има съвпадения с порграмта на селското ад, той по прави си позлва стадиона и ние ще търсим дуги игрища.
-В същото време щем нещем за име на отбора трябва да се използва нещо различно от Ботев Пловдив. Незнам дали може да има дублиране на имена.
-В създаването на клуба ще започнат и много хора да прояват управленски афинитет и ще се започне спорове за това кой да е власта и кой не!
-В началото може да се намери спонсорство, но за отбор за професипоналният футбол трябват вече големи пари! Нищо не е ясно в следващите месеци та камо ли за години напред
-Ако се допусне съществуването на 2 клуба, това по скоро би разединило феновете от колкото да ги обедини. Има опасност
-Светлото бъдеще идва в момента в който фалира официално селсктоо АД. Тогава ако има създаден втори отбор, то той би могъл да се припозане вече от всички фенове.

Общо взето втори отбор на момента не е най-доброто решение, но ако наистина се рападне сегашният то това остава единствено такова решение!
ИзображениеИзображение

batbore
Контакти:

Мнениеот batbore » 17 дек 2009 22:01

Днес пак никакви новини, никакво раздвижване, никакви индикации за нещо без ззначение позитивно или негативно. Просто едно безмислено бръщолевене из форумите бла бла бла. Аз съм само един фен и на този етап с нищо не мога да помогна и това ме изяжда отвътре жестоко. Имам само една идея, да заведем гражданско дело в съда срещу Селската гад за причиняване на неизмерими морални и емоционални щети на особено голяма група от хора. (Class action lawsuit) Целта е да се порицае обществено този индивид и да му се отнеме правото да се кандидатира за каквито и да е обществени позиции завинаги, поне на локално ниво. Ако не се намери адвокат да направи подписката и да заведе/води делото про-боно съм готов да финансирам поне една част от това начинание. Разбира се ако подобна съдебна практика е възможна в България.

Върни се в “Ботев”