ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

plovdivesamona6
Контакти:

Re: Кьорфишека "Визоне"

Мнениеот plovdivesamona6 » 24 авг 2009 23:53

казва се Фабио Тинази(Fabio Tinazzi) и е защитник.роден е също през 1983.тъпите журналисти са объркали фамилийте на двамата футболисти

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 24 авг 2009 23:55

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4DXoiXSGvwQ[/youtube]

Fabio Tinazzi

Потребителски аватар
trakia

Re: НОВО 20

Мнениеот trakia » 25 авг 2009 02:51

Fallen_Angel написа:
veseo написа:Голямо отърваване. Заместваме пионката Сельо, срещу който може да се воюва с пионка, която няма да помирише България и няма и да го видим и ще воюваме срещу вятъра. Повтарям воюваме, защото разлика НИКАКВА (дали сельо ще води зад кулисите, или тоя който беше зад него досега), с изключение че, за първи път в историята си, ще сме ФРАШКАНИ с измислени чужденци. Честита ни нова порция срам и стига сте се кефили на тая врътка на сельо, че ме хваща яд колко наивни са феновете ни и дали не си заслужаваме да ни води за носа 10 години вече...

Нека видим какво ще стане - в близките дни (2-3) ще е ясно. Нито крайни оптимизъм, нито крайния песимизъм са добри съветници в този момент.

Къв оптимизъм ,къв песимизъм ве ОРАТОРЕ ???? Писнало ми е от петата от тебе роля на форумен тартор ,позволяваш си да критикуваш наред ,правиш се на много интелегентен и разбиращт от всичко. Чак си и позволи да спретнеш новата тениска на отбора. ОТВОРИ ОЧИЧКИ !!! Пичоне и Христола са едно и също!
Информация имало ,доректно от колежа, ала бала !!!
Стига глупости ве Хора,спецялно ти подстрикателю! Сигурен съм ,че до скоро си стоял твърдо зад селския ,а сега се почувства длъжен да изпъкнеш тук във форума, никой не те знае тебе на стадиона и реши да се покажеш като олегналия ,разумен фен на Ботев ПД , та чак даже и се радваш на некав измикяр от Серия Ц1 дето 100% е три пъти по-трагичен от всичките ни куци юнуши.
От както съм се логнал в тоя форум ти гледам тъпите коментари и зядливо поведение спрямо хората ,които наистина вършат нещо за да се избавим от Сельо, а ти сега си почти готов да изкрещиш "УРААААААААА заменихме Сеьо за неговото протеже"

Отвори си очите и стига си се изживявал като шефа на всички фракций !!!!
Аман от такива верни фенове пред компютъра...
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 25 авг 2009 07:54

trakia написа:Къв оптимизъм ,къв песимизъм ве ОРАТОРЕ ???? Писнало ми е от петата от тебе роля на форумен тартор ,позволяваш си да критикуваш наред ,правиш се на много интелегентен и разбиращт от всичко. Чак си и позволи да спретнеш новата тениска на отбора. ОТВОРИ ОЧИЧКИ !!! Пичоне и Христола са едно и също!
Информация имало ,доректно от колежа, ала бала !!!
Стига глупости ве Хора,спецялно ти подстрикателю! Сигурен съм ,че до скоро си стоял твърдо зад селския ,а сега се почувства длъжен да изпъкнеш тук във форума, никой не те знае тебе на стадиона и реши да се покажеш като олегналия ,разумен фен на Ботев ПД , та чак даже и се радваш на некав измикяр от Серия Ц1 дето 100% е три пъти по-трагичен от всичките ни куци юнуши.
От както съм се логнал в тоя форум ти гледам тъпите коментари и зядливо поведение спрямо хората ,които наистина вършат нещо за да се избавим от Сельо, а ти сега си почти готов да изкрещиш "УРААААААААА заменихме Сеьо за неговото протеже"

Отвори си очите и стига си се изживявал като шефа на всички фракций !!!!
Аман от такива верни фенове пред компютъра...

Амин!

При вас ли да подам писмено заявление за одобрение да бъда фен на "Ботев"? Или има друг надлежен ред? Може би и декларация се попълва някаква, че няма да си отварям уста (респ. да пиша нищо) без предварително съгласуване с "органите"?

EDIT: Ти за втори път ме обвиняваш в неща, които не знаеш и не разбираш. Тук има хора, които ме познават, ако искаш, пусни тема "Е ли е Fallen компютърен фен и какво е направил за Ботев в интернет и на живо?". Не те знам кой си, какъв си, "тартор" ли си, от "фракций" ли си, а и честно казано - не ми пука. Ако искаш - дай да се видим на по бира и да ми кажеш наистина какво имаш против мен. Ако не искаш - сложи ме в категория "Враг" и не чети това, което пиша.

Потребителски аватар
pasaden
Контакти:

Мнениеот pasaden » 25 авг 2009 08:57

Предварително бе разпространената информация, че трябва първи да пристигне Фабио Визоне. Проверка показа обаче, че днес заедно със старши-треньора Пичионе бе друг футболист от доскорошния му отбор, а именно Фабио Тинази. Той се състезава от 2002-ра, като през по-голямата част от
кариерата си е играл в серия C1, но има и един записан сезон в серия B - през 2003/2004 с тима на Тревизо, макар и да е играл само 3 мача през годината. От 2006-та е в редиците на Сан Бенедетезе в серия C1. 26-годишният Тинази е централен защитник. Роден е в Рим.

Визоне, който трябваше да дойде и все още се твърди, че утре ще направи първа тренировка с тима, е играл в италианските серии C1 и C2. Той е на 26 години. От 2006-та година Визоне играе за Сан Бенедетезе в серия C1.
http://sport.plovdiv24.com/106494.html
100 години символ на Пловдив

Потребителски аватар
scb
Контакти:

Мнениеот scb » 25 авг 2009 08:59

Голяма мистерия :) Този Визоне щом е Тинаци да не се окаже че и новия собственик е стария собственик. СЕЛЯК УБИЙ СЕ!

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 25 авг 2009 09:01

Aбе препрочиам темата и постовете и ми прави впечетление прекаления оптимизъм на някои канари.Аз също много се надявам всичко това да е истина,обаче просто за момента няма за какво да се хвана.Толкова години съм му ял попарата на селския ,че..........!

Потребителски аватар
pasaden
Контакти:

Мнениеот pasaden » 25 авг 2009 09:12

Според Търговския регистър към момента запора е вдигнат
100 години символ на Пловдив

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 25 авг 2009 09:41

scb написа:Голяма мистерия :) Този Визоне щом е Тинаци да не се окаже че и новия собственик е стария собственик. СЕЛЯК УБИЙ СЕ!

да притеснително!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Какви са вариантите според мен

Мнениеот botev_1912 » 25 авг 2009 13:05

Вариант 1: Идват италианците, плащат задълженията, падат запорите, селският не прави партенки и отбора е продаден.

Вариант 2: Идват италианците, плащат задълженията, падат запорите, селският ги извъртява и отбора не е продаден, но ни съдят италианци за пари – пък може и да го гръмнат.

Вариант 3: Селският прави постановка, вика някакви италианци да се представят за потенциални купувачи, замазва ни очите за една седмица. Тук остава въпроса е какво печели от тази една седмица, като след поредният въртел само ще има нов погром над къщата му.

Това са вариантите - просто трябва да изчакаме няколко дни и да видим кой от тях ще се разиграе!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Ботев”