"А" група,27 кръг-"Ботев"-"Локомотив"Пловдив - 2:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ботев Пд-Локомотив Пд 2:1 FT
Клоуни
С бюджет от 20 милиона, със селекция от 5 милиона, с поредната съдийска помощ, треперите срещу Локо Пд. Уфффф, толкова сте жалки...
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
dodo7271 написа:КлоуниС бюджет от 20 милиона, със селекция от 5 милиона, с поредната съдийска помощ, треперите срещу Локо Пд. Уфффф, толкова сте жалки...
С комплекса от БОТЕВ родени, с комплекса от БОТЕВ закърмени ..............
бихме ви и БЕЗ ТРЕНьОР!!!
IvailoRz написа:Мен ме баннаха заради подобен епитет ... и то заслужен на провокатор от Левски ,който беше в бурна радост след мача ни с Валенсия ....За първи път си изпуснах нервите , и никога не съм провокирал ама ... явно модераторите го правят избирателно.
Ама гледам не ти е попречило това да си направиш нова регистрация в явен разрез с правилата?
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
Въпреки победата, МЪРИ ВЪН!!!!!!
Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!
Урко , ай честито ! 
Ей ама и на Коко, как Хамза и бай Иван му спестиха 50 000 лв. отборна премия 
-
theprideofplovdiv
- Контакти:
Честит победа на Ботев.След като каруцата се обърне,пътища много...НО факт е,че този мач моя любим отбор (Локо Пд) надигра Ботев и беше ощетен на няколко пъти.Това е най-незаслужената загуба,която съм гледал през последните 20 години...Весело празнуване.
Благодарим ти за всичко Мъри.ОТИВАИ СИ!!!
- Yellow_blood
- Контакти:
Дано само напрежението да е причина за късната победа. Отборчета като Докомотив трябва да отнасят поне петица. Ай канариииииииии!
Някои оставят нещо след себе си само когато клекнат.
- Yellow_blood
- Контакти:
tomba написа:dodo7271 написа:КлоуниС бюджет от 20 милиона, със селекция от 5 милиона, с поредната съдийска помощ, треперите срещу Локо Пд. Уфффф, толкова сте жалки...
Глупако,20-те мил. е ясно къде са,няма такава селекция за 5 мил.
ЗАВИСТ, завист, завист....нека, нека, нека да ви е гадно!
Някои оставят нещо след себе си само когато клекнат.