Любопитни факти за Пловдив
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Любопитни факти за Пловдив
"кара агач" е култова ... дааа, на капитан райчо. но мен лично най-много ми лиспва кръчма пловдив на градинката на джумаята . отдавна я затвориха, а трябва да я има ... символ ...
- PLOVDIV PEE 1912
Hacko1912 написа:"кара агач" е култова ... дааа, на капитан райчо. но мен лично най-много ми лиспва кръчма пловдив на градинката на джумаята . отдавна я затвориха, а трябва да я има ... символ ...
Насе,имаше страхотни места.;/.....
имаше имаше ... абе може и сега да има, ама по-остаряхме и ни обзе носталгия
ама все си спомням, събота ранен следобед, топло, слънце, айляк ... завлача се бавно по аспарух, после свия вляво покрай Паисиито, и опа в края на родопа се покаже стадиона, взема си семки кат хората (ПАЛАМУДИТЕ ... ЧАКЪЛАААА МОЛЯ) седним с колеги, гледаме, бием с 3 или 4 на нула, излеем спокойно, айде обратно към главната, после се видим с нефеновете или феновете на грозните отбори, пием по една бира или повечко в кръчма пловдив, айде нагоре към стария град ... ейййй ... ейййй ...
ама все си спомням, събота ранен следобед, топло, слънце, айляк ... завлача се бавно по аспарух, после свия вляво покрай Паисиито, и опа в края на родопа се покаже стадиона, взема си семки кат хората (ПАЛАМУДИТЕ ... ЧАКЪЛАААА МОЛЯ) седним с колеги, гледаме, бием с 3 или 4 на нула, излеем спокойно, айде обратно към главната, после се видим с нефеновете или феновете на грозните отбори, пием по една бира или повечко в кръчма пловдив, айде нагоре към стария град ... ейййй ... ейййй ...
- PLOVDIV PEE 1912
Hacko1912 написа:имаше имаше ... абе може и сега да има, ама по-остаряхме и ни обзе носталгия![]()
Майка му стара Насеееее..............Ай прибирайте се вече,Пловдив има нужда от всички нас!
мълчи, брат, мълчи ... и това време ще дойде. дет каза един - тук съм се родил, тук ще умра.
- PLOVDIV PEE 1912
Hacko1912 написа:мълчи, брат, мълчи ... и това време ще дойде. дет каза един - тук съм се родил, тук ще умра.
Може и до Хонг Конг да стигна ,но тука ще "затворя" очи.....................
- PLOVDIV PEE 1912
Възможно ли е човек да бъде влюбен в един град??? Да, ако този град се нарича Пловдив!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qjgvTxfffTA&feature=related[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qjgvTxfffTA&feature=related[/youtube]
в личен план, най-култовият момент в това клипче настава точно в 2:00 ... легендарното Балабан кафе. не само, че е буквално на 35 метра от къщата ми, ами смело мога да твърдя, че с приятелите сме допренесли сериозно за финансовата му МОЩ от края на 80те и началото на 90те. бе нас нямаше да го има
а ПС - аз бях до Хонг Конг ... така че споко, всяко нещо с времето си ПЛОВДИВ ПЕЕ ( и винаги ще пее)
а ПС - аз бях до Хонг Конг ... така че споко, всяко нещо с времето си ПЛОВДИВ ПЕЕ ( и винаги ще пее)
- botev_1912
- Контакти:
Hacko1912 написа:в личен план, най-култовият момент в това клипче настава точно в 2:00 ... легендарното Балабан кафе. не само, че е буквално на 35 метра от къщата ми, ами смело мога да твърдя, че с приятелите сме допренесли сериозно за финансовата му МОЩ от края на 80те и началото на 90те. бе нас нямаше да го има![]()
В Балабан кафе едно време си правих първите няколко срещи с разни знайни и незнайни девойки - много накътанко местенце, пък и близо до нас
Имаше и един Наско там, но той по скоро живееше на 30-40 метра от Балабана, пък и в "края на 80те и началото на 90те" е бил на 13-14 години най-много
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
botev_1912 написа:Hacko1912 написа:в личен план, най-култовият момент в това клипче настава точно в 2:00 ... легендарното Балабан кафе. не само, че е буквално на 35 метра от къщата ми, ами смело мога да твърдя, че с приятелите сме допренесли сериозно за финансовата му МОЩ от края на 80те и началото на 90те. бе нас нямаше да го има![]()
В Балабан кафе едно време си правих първите няколко срещи с разни знайни и незнайни девойки - много накътанко местенце, пък и близо до нас!
Имаше и един Наско там, но той по скоро живееше на 30-40 метра от Балабана, пък и в "края на 80те и началото на 90те" е бил на 13-14 години най-много
дет един приятел веднъж каза в кръчма пловдив "ми малко ли сме баджанаци наоколо бе"