Около 6000 души имаше на мача, половината жълто-черни.
Какво ще кажете за съдийството обаче, особено този страничния ме шокира, аз такова чудо не бях виждал. Да вдигне толкова несъщуствуващи засади в един мач, той се държеше не като страничен съдия, а като фен на Асеновец.
Ботев Пловдив разгроми с 4:0 отбора на Асеновец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- botev_1912
- Контакти:
Re: Ботев Пловдив разгроми с 4:0 отбора на Асеновец
Браво Канари, вчера един отбор играещ в Пловдив събра няма и 2000 души, днес ние сме 2 пъти повече в Асеновград!
+ още 2 дузпи на Асенов не се дадоха първото полувреме
Какво ще кажете за съдийството обаче, особено този страничния ме шокира, аз такова чудо не бях виждал. Да вдигне толкова несъщуствуващи засади в един мач, той се държеше не като страничен съдия, а като фен на Асеновец.
+ още 2 дузпи на Асенов не се дадоха първото полувреме
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
- Един град-един отбор
- Контакти:
Къде е онзи черно-белия телевизор, който каза, че са били 5000 вчера
ебаси шоуто ... комплекси комплекси ... Не могат да се примирят, че отборът на Пловдив се казва Ботев ..

БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
Ние бяхме 1500-2000 човека макс.
Кой го е*е колко,как,къде... вие броячи статистици ли сте или фенове.Тва са мухабети на тия дет си играят мачовете на къра извън града после "отбира на Пловдив"
Те броят седалките и смятата кат ония образ дето процентно смятал от снимки коло човека има на стадиона ни.
Те броят, сменят си историята и на всяка 10ка имат различен юбилей.Смятай една година носи клуба,емблемите на феновете с друга????
1000 човека да сме днеска в Асеновград те на домакински мач,първи за сезона.Борба за челото,големи претенции, Марбея незнам си 'кво- 5 хиляди ми то тоя ляв бек горе по-добре да не го показва 'тва бе!!!
Кой го е*е колко,как,къде... вие броячи статистици ли сте или фенове.Тва са мухабети на тия дет си играят мачовете на къра извън града после "отбира на Пловдив"
Те броят седалките и смятата кат ония образ дето процентно смятал от снимки коло човека има на стадиона ни.
Те броят, сменят си историята и на всяка 10ка имат различен юбилей.Смятай една година носи клуба,емблемите на феновете с друга????
1000 човека да сме днеска в Асеновград те на домакински мач,първи за сезона.Борба за челото,големи претенции, Марбея незнам си 'кво- 5 хиляди ми то тоя ляв бек горе по-добре да не го показва 'тва бе!!!

Според мен между 8000-9000 души, 3000-3500 канари. Снимките говорят, че няма как да са под 6000.
- Vamos Campeon
- Контакти:
Само Ботев!Рано или късно ще се върнем където ни е мястото!Ай канарииии! : )
kubik написа:Същата работа и в Кърджали,когато феновете на ботев нападнаха турците.Платено на няколко жълти фена(това е публична тайна в Пловдив) от централата на дпс да направят размирици
- Jeff Ament 1912
- Контакти:
Преди малко се прибрах от мача.Бяхме над 2000 човека.

Ботев Пловдив-99 Години Символ на Пловдив и Гордост на Тракия!

Честито на Ботев. На една от снимките видях двама приятели.
А Асеновец имат публика,която много отбори в А група могат само да сънуват 

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- Boksiorcheto
Честита победа. Имам един въпрос. Как при положение, че капацитетът на този стадион е 5 хиляди души, вие казвате, че е имало 8-9 хиляди
? Малко странно се получава. Имало е доволно хора, но не забравяйте, че Асенвоград е на 20 километра от Пловдив, така че не сте направили нищо кой знае какво. Все пак е похвално, че стадионът е бил пълен на мач от "В" група и това може само да ни радва, но да се изкарвате повечко, отколкото нашето домакинство, е меко казано смехотворно и това само човек, нямащ връзка с главния мозък може да го каже. Ние вчера си напълнихме Бесика, имаше си хора по другите сектори, имаше доволно хора, но тук чета мнения от сорта, че вчера сме били 2 хиляди души. В крайна сметка какво общо има нашият отбор и нашата посещаемост с вашето гостуване на Асеновец?

ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!
- Jeff Ament 1912
- Контакти:
Boksiorcheto написа:Честита победа. Имам един въпрос. Как при положение, че капацитетът на този стадион е 5 хиляди души, вие казвате, че е имало 8-9 хиляди? Малко странно се получава. Имало е доволно хора, но не забравяйте, че Асенвоград е на 20 километра от Пловдив, така че не сте направили нищо кой знае какво. Все пак е похвално, че стадионът е бил пълен на мач от "В" група и това може само да ни радва, но да се изкарвате повечко, отколкото нашето домакинство, е меко казано смехотворно и това само човек, нямащ връзка с главния мозък може да го каже. Ние вчера си напълнихме Бесика, имаше си хора по другите сектори, имаше доволно хора, но тук чета мнения от сорта, че вчера сме били 2 хиляди души. В крайна сметка какво общо има нашият отбор и нашата посещаемост с вашето гостуване на Асеновец?
Човека който писа по-горе не е от Ботев.

Ботев Пловдив-99 Години Символ на Пловдив и Гордост на Тракия!