Фенклуб Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Neo M
Контакти:

Re: Феновете на "Ботев" решиха да направят нов клуб

Мнениеот Neo M » 17 дек 2009 18:33

Don Rumen написа:И аз си мился, че сделка ще има и силно се надявам, но ако няма защо да не започнем от някъде? Като гледам против тук са десетина човека и 20, а знаете ли че на христоловия отбор не са стъпвали поне десетина или 20 хиляни ботевисти? Ако ние сме единни това, което подкрепяме това ще си бъде нашия отбор. Дори и да изпаднем, да ни изхвърлят или в затвора да влезне христолов клуба пак ще бъде негов, нищо не ни грят тези неща. С протестите, концертите и натиска който упражнихме се разбра едно, никой няма да ни помогне, нито община, нито бфс, нито нап, нито бойко, нито мойко, само ние можем да си помогнем. И тези, които са против искам да ги попитам, вие радвахте ли се на победите над Барселона или над Байрн? И защо? Да не би по-вашата логика Ботев да ги е бил, тогава отбора се казваше Тракия, но не е бил друг бил си нашия, защото си го подържахме!

Отче, добра логика, но не си прав! Много от тези n хиляди фенове, които не ходят на мачове на сегашния отбор няма да припознаят и новия такъв. Една част може да ходят известно време от любопитство и нищо повече. Тънкия момент е в подчертаната от мен част на твоите думи- да вярно е, че тогава отбора се казваше Тракия, но си имаше неуспоримо "родословно дърво", че е същият "Ботев" Пд от 1912 г. с променено име. Официалната статистика водеше отбора като "Тракия", но когато съм коментирал с други фенове, със семейството ми /баща ми, чичо ми и т.н./ винаги сме говорили за "Ботев" и знаехме много точно кой клуб имаме предвид. А, ако въпросните фенове, на които ще разчита новото формирование не припознаят новият "Ботев"? Не ми казвай, че това ще означава, че не са истински фенове, защото ще е крайно неправилно и некоректно към тези хора. Още повече ако съществува и АД-то! Според мен ако не грешка, то ще е безмислено да се създаде нов отбор, докато съществува сегашния, пък дори и живуркащ под Христоловото иго.

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 17 дек 2009 18:42

Значи, доколкото разбирам сегашната ситуация ви харесва и сте съгласни да продължава, ами честито тогава!

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 17 дек 2009 19:10

Don Rumen написа:Значи, доколкото разбирам сегашната ситуация ви харесва и сте съгласни да продължава, ами честито тогава!

Не съм казал такова нещо. Още повече като чета темата, то мненията "За" и "Против" са 50/50. Въпроса е каква точно цел има създаването на нов отбор и какви последствия ще има една такава стъпка. Това в случай, че хората, които са/сте се заели с тази идея се интерисуват от мнението на всички фенове. В крайна сметка, ако въпросните създатели на нов клуб са решили при всички случаи да доведът начинанието си до край, то нито аз, нито някой друг може да им попречи. Идеята ми е дали се търси широк консенсус и подкрепа, или се оставя на преценката на всеки фен по отделно да реши ще подкрепи или не новият отбор. Според мен ако се приеме втория вариант, то ще се получи разделение сред феновете, вместо обединение. Това си е мое виждане и не ангажирам никой с него- може пък и да не съм прав.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 17 дек 2009 19:18

Здравейте момчета! Избягвам да пиша тук поради простата причина че съм далеч от Пловдив и не мога да помогна по никакъв начин на любимия ни отбор! Но според мен идята за нов отбор ако няма зделка е добра, защото тогава отбора ще бъде САМО НАШ!!!! И според мен НАШИЯ отбор е в сърцата ни , и ще е там където сме и ние! НИЕ сме БОТЕВ а не някакво АД,и щом Христолооф не иска да ни остави трябва ние даго оставим! Чета редовно форума и знам че ще има доста хора които ще ме упрекнат но просто вече не виждам начин по който може да се избавим от ......!

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 17 дек 2009 19:19

Ааааа,ние да го оставим викаш .....

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 17 дек 2009 19:39

BultraStyle написа:Ааааа,ние да го оставим викаш .....

Не клуба а нечовека да оставим!!!! Отбора е там където сме ние, а аз не искам да съм с УРОДА повече ако няма някакъв резултат до утре!

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 17 дек 2009 19:40

това е и извън темата ама отново съм възмутен от нещо което видях преди малко,а това е че небезивестния ни яшар(ясен петров) каде го забелязах няма да се учудите на снимка на сбирката на локото с бонев от тази вечер на лаута.еми затов сме на този хал вижте с какво се занивама една от уж легендите ни.
селски вземи си скункса не се сърди

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 17 дек 2009 19:45

kishe написа:това е и извън темата ама отново съм възмутен от нещо което видях преди малко,а това е че небезивестния ни яшар(ясен петров) каде го забелязах няма да се учудите на снимка на сбирката на локото с бонев от тази вечер на лаута.еми затов сме на този хал вижте с какво се занивама една от уж легендите ни.

Като играч ми беше любимец заедно с братята Добревски в началото на 90-те,но като човек Яшарчо нищо не струва-за съжаление...
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 17 дек 2009 19:50

Каква легенда, един от добрите ни бивши футболисти. Золума пак го пробутва за треньор. Само откъде станаха толкова гъсти с него не знам???

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 17 дек 2009 20:11

Yellow major написа:Каква легенда, един от добрите ни бивши футболисти. Золума пак го пробутва за треньор. Само откъде станаха толкова гъсти с него не знам???

зума може да лупка женаму както едно време гиби е лупкаше
селски вземи си скункса не се сърди

Върни се в “Ботев”