Нефтохимик - Ботев, 28.11, 14,30 часа, стадион Лазур, Бургас
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Окончателно: Нефтохимик и Ботев играят на Лазур
Уважавам Ботев, но ботевисти - слезте на земята. Вие се питате колко хора ходят в ДЕ на мач и се съмнявате в нашата бройка, като се позовавате на Пловдивската преса. В същото време не вярвате на Бургаската такава. Несериозно и смешно е. Що се касае за Лазур. Привилегията е единствено и само ваша. Носете си терлици и се чувствайте, като в хотел 5 звезди. Хубаво е да дойдете повечко хора, защото ми се струва, че никак няма да ви е уютно на този стадион...Иначе ви желая успех. Мястото и на вашия отбор и на Нефтохимик не са във В група.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
ntodorov написа:Уважавам Ботев, но ботевисти - слезте на земята. Вие се питате колко хора ходят в ДЕ на мач и се съмнявате в нашата бройка, като се позовавате на Пловдивската преса. В същото време не вярвате на Бургаската такава. Несериозно и смешно е.
Сайта на БФС ли е пловдивската преса?
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
slash1912 написа:Сега ще има ли извинение от феновете на Нафтата???!!!За всички простотии,които се изговориха,че отборите които не могат да организират домакинствата си с Ботев "бутат" канарите към Б група за сметка на Нефтохимик?
За това,че от три месеца ни пълнят форума с глупостите,как щели да ни отпуснат 10% от стадиона в ДЕ-200 билета,а феновете без билет ще гледат мача отвън?
Бъдете един път мъже и се извинете!Защото досега от вас се чува само реване!
Ако очакваш да ти кажа, че е нормално да домакинствате на собствения стадион или на неутрален терен сериозно си се объркал. Първенство, в което едва 1/3 от гостуванията се играят където трябва според мен е цирк и продължавам да съм на това мнение.
Ако пък очакваш извинение, че ви се осигуряват по-добри условия, дават ви се повече билети, осигурява се по-добър терен за игра и стремежа е да се създаде истински празник, та ако подобно извинение очакваш, то трябва първо да ти осмисля недоволството.
slash1912 написа:Вашето ръководство само наруши наредбата поради алчност-още преди да стане ясно,че мача ще е на Лазур,бяха отпуснати 1000билета (50% от стадиона в ДЕ) по 5 лева!!!
Ти сигурно вече си купил билет? От тези, които са пуснати предварително! Или само се правиш на интересен?
pas написа: Ако очакваш да ти кажа, че е нормално да домакинствате на собствения стадион или на неутрален терен сериозно си се объркал. Първенство, в което едва 1/3 от гостуванията се играят където трябва според мен е цирк и продължавам да съм на това мнение.
Ако пък очакваш извинение, че ви се осигуряват по-добри условия, дават ви се повече билети, осигурява се по-добър терен за игра и стремежа е да се създаде истински празник, та ако подобно извинение очакваш, то трябва първо да ти осмисля недоволството.
Не усещаш ли, че ставаш смешен. С какво вие сте по различни от останалите отбори? Значи вие сте го направили заради нас публиката (условия, билети, терен, празник бля бля), а останалите са били натиснати от Пловдивското БФС, за да си вземем по лесно мачовете. Това ли е вашата логика, защото ако е така сте много жалки. И в духа на тази ваша логика и този мач е цирк и за какви празници говорите???
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
pas написа:slash1912 написа:Вашето ръководство само наруши наредбата поради алчност-още преди да стане ясно,че мача ще е на Лазур,бяха отпуснати 1000билета (50% от стадиона в ДЕ) по 5 лева!!!
Ти сигурно вече си купил билет? От тези, които са пуснати предварително! Или само се правиш на интересен?
Всеки един билет, купен от нас, ще помогне на слабото ви ръководство да плати наема за домашния ви стадион. Така че, пас, стискай СИЛНО палци да купим повече билети, за да може Митрев да се тупа в гърдите как ви е върнал поне един мач на вашия си стадион.
Не натискайте ТУК!
botev23 написа:[
Не усещаш ли, че ставаш смешен. С какво вие сте по различни от останалите отбори? Значи вие сте го направили заради нас публиката (условия, билети, терен, празник бля бля), а останалите са били натиснати от Пловдивското БФС, за да си вземем по лесно мачовете. Това ли е вашата логика, защото ако е така сте много жалки. И в духа на тази ваша логика и този мач е цирк и за какви празници говорите???
Доколкото знам мача ще се играе в Бургас, а не в Чирпан, нали? Стадиона е само бонус и за двата отбора. Как може да става сравнение с отборите, които се отказаха от домакинство?
Шврнц Тпрунков написа:Всеки един билет, купен от нас, ще помогне на слабото ви ръководство да плати наема за домашния ви стадион. Така че, пас, стискай СИЛНО палци да купим повече билети, за да може Митрев да се тупа в гърдите как ви е върнал поне един мач на вашия си стадион.
Репликата ми беше към вашия човек, който уж си купил билет за Долно езерово и недоволстваше нещо, а те никога не са били пускани в продажба.
pas написа: Доколкото знам мача ще се играе в Бургас, а не в Чирпан, нали? Стадиона е само бонус и за двата отбора. Как може да става сравнение с отборите, които се отказаха от домакинство?
Ами не ти ли мина през акъла, че другите нямат алтернатива на стадион в техния град? И ако не ви бяха дали Лазур, тогава Несебър какво щеше да е за вас?
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
pas написа: Репликата ми беше към вашия човек, който уж си купил билет за Долно езерово и недоволстваше нещо, а те никога не са били пускани в продажба.
Ти си един от малкото, които не пренасят на 100% нещата върху нас... Замисли се, защо, по дяволите, вашето ръководство издъни нещата? Последния мач в Чирпан нащите фенове закупиха 1700 (хиляда и седемстотин) билета за мач с Гълъбово. Митрев и другите от шефовете на вашия клуб ви сапунисват яко, и е много, много тъжно изстрадали фенове като вас да се подвеждате по техните сплетни...
Не се ли замисляш колко е тъжно да сте гости на вашия стадион, на който да приемете лидера във "В" група - Ботев Пловдив, за да се изиграе един мач, който, най-вероятно, ще ви бетонира на второ място във "В" група??? Някой от вас да се е сетил да зададе някои неудобни въпроси на вашето ръководство? Защо целенасочено бе саботиран мача със Свиленград? Защо въпреки ясно заявените от вашия клуб цели за Б група вие сте 13 точки зад нас? Най-лесното обяснение е "конспирация" против Нефтохимик, но дали това е най-вярното обяснение???
Пичове, ние тези филми сме ги гледали, за това не е лошо да се огледате за проблемите първо във вашия двор, и тогава да търсите останалите. Много е тъжно да гледаме как двама-трима ви наливат глупости, само и само да са "първи на село", вместо да си вземат капите и да се разкарат максимално бързо от вашия клуб.
Не забравяйте, че "катарзиса" във "В" група не е гаранция, че нещата ще се поемат от най-верните и най-отдадените на идеята деятели. За справка - вижте ужасът в Спартак Варна.
Не натискайте ТУК!
botev23 написа:Ами не ти ли мина през акъла, че другите нямат алтернатива на стадион в техния град? И ако не ви бяха дали Лазур, тогава Несебър какво щеше да е за вас?
ако...
Защо си толкова сигурен, че мача щеше да се играе в Несебър? Някой пуска една информация, пък дали е вярна - май няма значение. Като въпросните 1000 билета, а цифра никога не е била приемана официално, най-малкото защото полицията не беше казала колко хора ще допусне в т.нар. "кошара" за гости.
Не ми се влиза, обаче, в подобни обяснения. Просто не вярвай на всичко написано някъде си!