РосенВарна написа:ronnie написа:LOKOMAN написа:ronnie написа:LOKOMAN написа:ЦСКА е имала за собственици най-богатите българи. Може ли някой да ми каже какво им попречи да са на нивото на Лудогорец. Ще кажете че единия го застреляха, ама другия като видя с какви ветерани и публика си има работа сам си би камшика. В ръководството на ЦСКА за съжаление виреят само мошенници. Лупи с нищо не е по-добър от Титаните, ама това ще го разберете малко по-късно. Домусчиев не се вписва в тази картинка защото на Армията влияят откровенно анти - пазарни методи и нрави несъвместими с нормалното бизнес развитие на един отбор.
Да не намекваш, че дормуза не е мошеникКакво мислиш: бизнеса му е започнал от една малка сергийка и с много труд и пот на челото е станал корабен магнат и милиардер. Като добавим, че цялата тази мила картинка се случва в нашата мутренска държава... Наистина ли вярвате на тези ПР вълшебни приказки
Имам предвид мошенници като собственици на клуба, а не в живота и бизнеса въобще. Не знам Лудогорец да има 19 мил задължения и да купува скъпи футболисти. Домусчиев като удари чертата за тези 4 год. може и да е на нулата, но в никакъв случай няма да е назад с толкова милиони. Просто вас Лупи ви манипулира и ви затваря очите с победите над Левски, но от там пари не идват и карате ден за ден, но явно така ви изнася.
Значи мошениците са нещо като трансформърс- "в живота и бизнеса" са тарикати, но "като собственици на клуба" могат да се трансформират и да станат честни и почтени хораА олигарха има далавери и "като собственик на клуба". Само за пример ще дам субсидията от 4млн. за новия стадион.
Какво против имаш субсидията? Дай боже всекиму такава субсидия, но нали първо трябва да имаш бизнес план, да имаш ясна представа какво ще правиш, как ще го правиш и най-вече желание, след това да защитиш проекта си пред съответната институция и да дадеш гаранция за това. В момента ремонтът на Лудогорец-Арена тече и след 1,5 години ще има 4 категория лиценз. За сведение Васил Левски има 3 категория. Твоят клуб какво направи в това отношение за цялата си история? Сещам се само за строителните далавери на Майкъла, другото е нищо.
По отношението с базите не можеш да ни сравняваш с нито един друг отбор в А група, знаеш защо. А колкото до субсидията има конфликт на интереси в обществената поръчка, но това е обект на друга тема.