АНКЕТА:за или против спортно-техническото ръководство

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА:за или против спортно-техническото ръководство

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Botevist1987
Контакти:

Re: Регрес така мислеше Кривия а сега?

Мнениеот Botevist1987 » 19 дек 2013 10:06

Веднага мога да ти кажа за мен какво е правилното решение запазване на мястото и масирано вкарване в отбора на младежи, за да се обиграят ние сега ще строим стадион а за този период ще могат да се обиграят и да натрупат опит, а след това на нова база и стадион гонене на високи цели. А защо Мъри ли защото аз не виждам в негово лице човека, които ще наложи тези юноши. Кривия развали климата в отбора след налагането на глоби след два мача със слаби резултати и той не гледа за млазежите а да докара някакви чужденци за комисионни, а Мъри докара Домо които за нищо нестава е затова трябва да си ходят и Галчев невлиза в игра заради Сърмов, които и той не ври в играта а си чака заплатата затова и Мъри трябва да си ходи той налага хора които нестават

Botevist1987
Контакти:

Мнениеот Botevist1987 » 19 дек 2013 10:12

За мен за тренер трябва да се назначи Коце Видолов той си е ботевист и ако паднем поне ще си остави сърцето до терена. Той заслужава своя шанс!

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 19 дек 2013 10:12

Botevist1987 написа:Веднага мога да ти кажа за мен какво е правилното решение запазване на мястото и масирано вкарване в отбора на младежи, за да се обиграят ние сега ще строим стадион а за този период ще могат да се обиграят и да натрупат опит, а след това на нова база и стадион гонене на високи цели. А защо Мъри ли защото аз не виждам в негово лице човека, които ще наложи тези юноши. Кривия развали климата в отбора след налагането на глоби след два мача със слаби резултати и той не гледа за млазежите а да докара някакви чужденци за комисионни, а Мъри докара Домо които за нищо нестава е затова трябва да си ходят и Галчев невлиза в игра заради Сърмов, които и той не ври в играта а си чака заплатата затова и Мъри трябва да си ходи той налага хора които нестават

Този Георги Сърмов е най-безсмисления футболист в А група. Нито бързина има, нито пас, в защита е слаб. Има един удар и това е. Кво толкова му харесват всички треньори, че чак и в националния го викаха....
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 19 дек 2013 10:20

dodo7271 написа:
Botevist1987 написа:Веднага мога да ти кажа за мен какво е правилното решение запазване на мястото и масирано вкарване в отбора на младежи, за да се обиграят ние сега ще строим стадион а за този период ще могат да се обиграят и да натрупат опит, а след това на нова база и стадион гонене на високи цели. А защо Мъри ли защото аз не виждам в негово лице човека, които ще наложи тези юноши. Кривия развали климата в отбора след налагането на глоби след два мача със слаби резултати и той не гледа за млазежите а да докара някакви чужденци за комисионни, а Мъри докара Домо които за нищо нестава е затова трябва да си ходят и Галчев невлиза в игра заради Сърмов, които и той не ври в играта а си чака заплатата затова и Мъри трябва да си ходи той налага хора които нестават

Този Георги Сърмов е най-безсмисления футболист в А група. Нито бързина има, нито пас, в защита е слаб. Има един удар и това е. Кво толкова му харесват всички треньори, че чак и в националния го викаха....

Абсолютно дърво, Валери е същия, а преди време вие "Не, та, не, тоя е най-големия талант на България". А той си е абсолютна джанка :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 19 дек 2013 10:26

dodo7271 написа:Нали нямаше значение на кое място е Ботев? Резултатите нямаха значение. Важното бе да се прави, да се гради отбор за бъдещето. Бъдещето още не е дошло, защо искате да гоните Мъри?

Еми точно затова говорим, какъв отбор за бъдещето ще се гради с Домофона , Сърмата и още няколко хубавци тотално свършили с футбола :roll:
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Валери
Контакти:

Мнениеот Валери » 19 дек 2013 10:38

Назовете един треньор, който дава път на младите и налага такива играчи. От това клише почна вече да ми се повдига.
В цялата А група според мен няма такъв. Или ако има такъв то е защото клубът е толкова беден, че няма друга опция.
Моделът Литекс?
Този модел е граден 10-15 години. В Ботев ако си мислят, че ще стане за 2/3 жестоко се лъжат. Това важи за всеки друг по-голям тим.

Мъри може да си замине. Ботев ще е доволен, че се е отървал от него. Левски ще се зарадва и ще опита да го привлече.
Но подходящ треньор не се вижда на хоризонта. Опровергайте ме.

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 19 дек 2013 10:40

Мъри по добре да остане да си довърши сезона,срещу силните отбори показа добри резултати макар че не играхме красиво.Кривия кога и да си тръгне се ще е късно
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 19 дек 2013 10:53

Как защо да го гонят? Втора година има най-големият бюджет в БГ, купува каквото си поиска, взема най-високата заплата, и не може да вкара отбора в 3-ката???? Да не говорим, че отбора се напълни с играчи на хранилка, с бесзбожно високи заплати. Вече в титулярния състав аиграят 6-7 чужденци. Какво става с младите играчи? Всички видяха как се осра с националния отбор; с Литекс...за Анортозис да не говорим. Да си ходи да практикува правилен футбол на село. Голям златоман е, където има пари и там се натиска да става треньор.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 19 дек 2013 10:59

bobo_13 написа:Как защо да го гонят? Втора година има най-големият бюджет в БГ, купува каквото си поиска, взема най-високата заплата, и не може да вкара отбора в 3-ката???? Да не говорим, че отбора се напълни с играчи на хранилка, с бесзбожно високи заплати. Вече в титулярния състав аиграят 6-7 чужденци. Какво става с младите играчи? Всички видяха как се осра с националния отбор; с Литекс...за Анортозис да не говорим. Да си ходи да практикува правилен футбол на село. Голям златоман е, където има пари и там се натиска да става треньор.

Кой е купил?Искаше Гари Родригес и Мисиджан ама не му дадоха пари и взе втория избор Педро и Ромарио без пари пълни издънки,заедно с Домовчииски и контузиите на Цветков Неделев и Огнянов за тва нападението ни е ташак.Гледайте реално не сме дали пари за един играч.В Лудогорец Левски и Цска заплатите са по високи стига повтаряйте лъжите на ваксаджиите за МИЛИАРДИТЕ В БОТЕВ :)
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Re: АНКЕТА:за или против спортно-техническото ръководство

Мнениеот STENLI » 19 дек 2013 11:14

Заради некадърниците Мъри и Кривия публиката се отдръпна от стадиона, ако останат напролет дори и коматево няма да напълним.Аз лицно няма да ходя, дори и само единия от тях да остане в отбора.

Върни се в “Ботев”